Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kevään pilkahdus.

Vaikka meillä onkin nyt ollut suru-uutisia, niin ajattelin taratella ihan arkisia juttuja.

Kun aloitin työkokeilussa, niin odotukset oli korkealla, mutta sitten toisaalta epäilytti, että mitä tästä seuraa. Minulla ei ole ollut kovin hyvä tuuri työpaikkojen taikka harjoitteluiden kanssa, joten peukut persauksissa sitä vaan toivoskeli, että kollegat on kohtuullisen mukavia tai edes hajuttomia ja mauttomia. Mutta pakko sanoa, että olen mahdottoman tyytyväinen koko työpaikkaan ja vaikka työ oli ihan uusi juttu, niin olen viihtynyt todella hyvin! Kollegat on avoimia ja mukavia sekä minut on otettu tosi hyvin vastaan, vaikka olenkin uusi ja vaikka en osaakaan vielä melkein mitään. On jaksettu opastaa ja neuvoa, sekä annettu kans sopivasti vapautta niissä jutuissa, joissa kykenen jo toimimaan lähes keskenäni. On ollut todella kivaa, huhtikuussa sitten selviää, että pääsenkö oppisopimuksella jäämään samaan työhön ja samaan paikkaan. Yritän parhaani ja jos sillä ei pääse sopimukseen käsiksi, niin sitten ei mahda mitään, mutta olen aika positiivisissa tunnelmissa!

Meille kans järjestetään "teemapäiviä", eli annetaan kotitehtäviä ja tavataan. Kaksi tämmöstä on ollut ja en tiedä tuliskohan vielä kolmas tapaaminen. Tiedossa ainakin haastatteluja ja muita ristikuulusteluja ennen kuin päätetään, että ketkä kaikki saa oppisopimuspaikan. Mutta jokainen harjoittelija on eri paikassa töissä vaikka kokoonnutaankin satunnaisesti saman katon alle, eli mitään kisailuakaan ei ole ollut ja oli hauska jakaa kokemuksia samasta työstä, joka kuitenkin poikkeaa sitten riippuen siitä, että missä paikassa on töissä. Niin ja meille kans jaettiin alaan liittyvää infoa sun muuta, joka on jees. Pitäisi varmaan lukaista itsekseenkin kenties muutama kirja aiheesta.

Ja arkisin tosiaan huitelen naama nakuna enkä ole jaksanut meikata lähes laisinkaan. Joskus jaksaa sutaista pikkasen nassua tasaisemmaksi ja laittaa ilmekarvat hyvin, mutta siinä se onkin. Ach sitä autuutta, kun välillä viikonloppuisin saa viipyä kuumassa suihkussa, laittaa kasvonaamion ja sitten pakkeloida hartaudella. Tokihan se pakkelointi muuttuu vaikeammaksi, kun sitä tekee harvemmin, mutta on se silti ihan mukavaa! Tällein naisihmisenä tarvin kuitenkin sellaisia iltamia, että lakkaan varpaankynsiä ja puristelen huokosia, mutta nyt ne ajoittuu sellaiseksi kerran pari viikossa tapahtuvaksi hienoudeksi.

 photo hekejes2_zps090111f6.jpg

 photo hekejes_zps67ede81d.jpg

Ja muuten rip blondi tukka, sillä vaikka siinä oli hyvätkin puolensa, niin en jaksanut. Oma tukkani on tummanruskea, joka vaikeutti sitä värjäämistä siinä mielessä, että olisi täytynyt polttaa tukkaa tasaisin väliajoin ja sitten hopean ja vaaleanpunaisen kanssa oli vielä kaikki se sävytyslilluttaminen... Kysyin isältäni, että millä värillä värjään tukan ja se päätti, että vaaleanruskealla. Yritän kasvattaa polkkatukkaa, joten olkoon nyt sitten vaaleanruskeana ja katsoo, jos jaksaa kesällä huitasta siihen vaaleaa sekaan vai hiivinkö takaisin liki omaa väriä. Olisi tosi kiva, jos tukka olisi luonnostaan vaaleanruskea, koska sen kanssa olisi helppo leikkiä tummilla ja vaaleilla väreillä, kun sitten ei ole oikein kumpaakaan eikä tarvis täten taistella juurikasvun sun muun kanssa koko ajan!

 photo paituuksia_zps1ff51ed4.jpg
Random kuva uudesta lenppari t-paidastani.

Positiivisina tapahtumina mainittakoon se, että pari-kolme viikkoa sitten (ajantajuni on hieman hukassa) meille tuli hoitoon kolme bonuskoiraa, kun toveri meni koulutukseen viikonlopuksi. Meillä oli siis pe-ma välisenä aikana viisi koiraa, kun rouvaskoirakin oli vielä läsnä. Koirista kaksi oli hoitolapsia viime vuoden puolelta, eli mitäs ne nyt olisi suunnilleen puolivuotiaita chihuahuan poikasia ja sitten piti varta vasten pyytää partnerille Riepu (rouvasharjakoira) kans :D Oli aika hulinaa, kun oli kaksi poikasta menossa ja ne silakoi pilakoi menemään. Sanon niitä silakoiksi, sillä ne pärskii sääriä vasten ja sitten huomasin kans sen, että niitä täytyi äyskäröidä välillä takaisin olohuoneeseen, kun ne uivat kuin lohet esteiden yli. En kehdannut pitää niitä ihan koko kämpässä, koska ne pisti suuhunsa kaiken ja voin vain kuvitella mikä riemu olisi revennyt kissojen kusilootasta... Oli huisia istuksia yhden hengen sängyllä (meidän sohvalla) niin, että kaksi ihmistä ja viisi koiraa änki sinne peiton kera muhimaan. Itselle pari koiraa on ollut ihan sopivasti sekä satunnaiset hoitolaiset, mutta tulipas hauskaa vilskettä ja vilinää yhdeksi viikonlopuksi!

Kävin myös tapaamassa toisen toverin jäniksiä, kun sille tuli kaksi jänistä, jotka sitten kohtasivat romanttisesti ja syntyi iso kasa nakkeja. Nakkeja on viisi ja ne oli sellaisia nyrkin kokoisia ja nukahtelivat kädelle. Yritin kurkistella niiden helmojen alle, suurin osa näytti tytöiltä, joka oli tälle toverille positiivinen uutinen. Ja ihan kuin niille olisi liimattu liian iso pää liian isoon kroppaan, sekä koska niiden isä on puuhkea, niin kakaroillakin oli jo hienot karvatöppöset <3

Meidän Vladimir kävi taannoin pallien poistossa, jotta sille saataisiin naisystävä ja ehdin jo varata kääpiöjäniksen sille vaimoksi, muuten varmaan adoptoisin toveriltani palleroisen. Mutta varmaan tämän viikon lopulla haemme sitten tämän hienon sinisen tytön Vladin kaveriksi, se on huisin kaunis ainakin kuvissa. Oli tosi vaikea yrittää löytää mistään pienirexejä naarasversioina, joten päädyin sitten kääpiöjänikseen, koska ne yleensä on vähän kans sellaisia marakatteja ja aktiivisia sekä uteliaita, niin se voi valloittaa sitten Vladin kanssa maailman. Ja kyllä se Vlad varmaan ilahtuu lajitoverista, kun nyt on tähän mennessä vaan saanut kuksia kissaa ja pyöriä sen kintuissa.

Ja minulla on kevättä ihan hurjasti tisseissäni, haluaisin sisustaa kaiken uudestaan ja heittää huonekalut parvekkeelta alas, että voisi ostaa uusia. En tiedä mikä siinä on, kun vuosia olen halunnut tummia kalusteita ja kammonnut valkoista, niin nyt sitten himoan valkoisia huonekaluja. En tiedä mikä viiraa päässäni, mutta valitettavasti ei ole varaa pistää ihan koko kämppää uusiksi, niin ajattelin joku päivä roudailla sängyn takaisin olohuoneeseen (se ravaa akselia makkari - olkkari kenties turhankin usein, kun en osaa päättää) ja makkarista tulee eläinten huone, jossa sitten saa ne jäniksetkin mennä menemisiään, kunhan vaan laittaa oveen jonkun portin siksi aikaa, kun en ole kotona. Ja koska olen sottapytty, niin haluan kaikesta rojusta eroon! Pitää käydä kaikki laatikot ja vaatteet läpi, heitän roskan pois ja yritän saada läjän myytävää tavaraa jonnekin kirppikselle. Joku keväthullut on iskenyt meikäläiseen, mutta toivottavasti se aiheuttaisi mm. suursiivouksen.

Laitetaans loppuun vielä kuva vaaleanruskeasta tukasta ja siitä päivästä, kun jaksoin meikata itseni melkein kauniiksi:

 photo hekejes4_zpsecc7a081.jpg

Toinen sieraimeni kärsii flunssasta, vaikka juuri taannoin kiduin kahden viikon lenssussa. Toivottavasti ei muutu pahemmaksi ja selviän säikähdyksellä! Ja lupaan ottaa vastaisuudessa muitakin kuvia kuin naamastani tai paidastani, nyt on vaan ollut laiska fiilinki ja ensi kerran alkaa vasta näkymään aurinkoakin täällä Suomessa. Kun aurinko päättää paistella useammin, niin varmaan tulee kuvattua jotain jännempääkin.

Nyt PUSMOI ja pukekaa ihtenne lämpimästi ja toivotaan yhdessä kevään pikaista saapumista :*

PS. Nyt olen suoltanut kohta 250 tekstiä, miten tätä pitäisi juhlistaa, ehdotuksia?

1 kommentti:

  1. Haastoin sut!:)http://1-truepart.blogspot.fi/2013/03/challenge.html

    VastaaPoista