Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

I can has eyebrows?

Ilmekarvat vai ei, siinä vasta pulma!

Ajelin kulmakarvani talvella siksi, että tuntui ettei ne omat karvat ole koskaan niin miten haluaisin niiden olevan. Ne kasvaa liian matalalla ja on eri paria, vaikka kuinka yrittäisi meikkailla niitä saman näköisiksi. Piirtämällä ne saa ihan millaisiksi haluaa, vaikka sitten siinä onkin se suuri vaiva, että ennen töihin menoa ne täytyy piirtää. Tai no ei pakko ole, mutta noin niinku kohteliaisuussyistä, ettei näytä ihan ufolta.

Kasvatan kulmia takaisin ja kohta ne on taas ennallaan. En osaa päättää, että kumpi on kätevämpää: se ettei kulmia ole ja naamaa kammatessa saa ne laitettua hienosti, vai että ne on ja ei ehkä niin hienot, mutta ei tarvitse miettiä niiden piirtämistä?

 photo silma_zps5c734752.jpg
Ei ilmekarvoja.

 photo naama3_zps950e8083.jpg

 photo meikkauk_zps55db3e9a.jpg

Nykytilanne ilmekarvoja kasvatellessa. 
Hyvin epäviehättävää, tiedän.
 photo silma2_zps5587425d.jpg

Molemmissa on puolensa, mutta kyllä karvallisuus on arkena ehkä kätevämpää. Vaikka kuvia katsoessa sitä miettiikin, että kyllä se karvattomuus auttaa meikkuuhommissa huomattavasti. Ja saa valita mielentilan mukaan mallin sekä värin. Mikä on kansan mielipide, karvat vai ilman?

Karvoihin myös tarttuu se väri paremmin, eli jos nukkuu päiväunet meikit naamassa, niin koko kulmakarva ei jää tyynylle tai partnerin olkapäähän. Piirrettyjä kulmia pitää varoa jonkin verran, ettei vahingossa pyyhi niitä pitkin otsaansa (kyllä, niinkin voi käydä) tai ettei pipo vie niitä mukanaan.

Jos tekisin työtä, jossa ei pitäisi näyttää suht normaalilta, niin varmaan olisin ilman kulmakarvoja. En jaksanut niitä muutenkaan aina laittaa, jos menin kauppaan tai muualle julkiselle paikalle. Ja sitten varjostuksilla voi meikata kulmakarvattomana sellaiset mukavat kaaret, että ihan kuin olisi muotoa kulmassa, vaikka karvoja ei olekaan!

Mutta karvoilla mennään, vielä hetki.

PUSMOI :*

2 kommenttia:

  1. No molemmissa on tietty puolensa, oot niin hyvä meikkaamaan kulmia et sulle sopii sekä karvoilla tai ei... Olisitko voinut tehdä jotain kulmakarvatutoriaalia? Mulla on kulmakarvat mutta mulla on vaan todella vähän lasimaisen ohuita karvoja niin joudun ne päivittäin piirtämään. Sulla on noissa kuvissa tosi nätisti piirretyt kulmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan yrittää, kun kulmakarvat on taktiikkalaji: jokaisella toki oma taktiikkansa, mutta kokeilemalla muiden taktiikkaa voi saada jonkun ahaa-elämyksen. Voisin lähiaikoina ottaa projektiksi kuvata sen, että miten kulmani maalaan!

      Poista