Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen kooste.

Vaikka kevät ei ole koko ajan läsnä, niin onneksi inspiraatioita tulee silti välillä. Eksyin katsomaan videoita koiratanssista viime viikolla ja kokeilin puistossa osaakos meidän Bisse enää mitään. No osasihan se, siellä se veti piruetteja ja peruskäskyt. Pitää uudestaan nyt kevään aikana ottaa asiaksi vaikka pari kertaa viikossa se, että muistuttaa sitä miten mentiin jalkojen ali sun muuta :)

Ja yöinspiksenä koklasin mitä Ewok tekee, kun pyörittää herkkua ympäri. No sehän pyöri! Sitten pyöritin sitä ja syötin herkkua, kehuin upeaksi ja fiksuksi. Se kans hoksasi melko vikkelään, että kun sanon "tassut" niin kannattaa laittaa molemmat tassut kädelleni, että saa herkun. Ei mikään tyhmä koira, sen keskittymiskykykin on parempi kuin natiaisena, eli se kerkeää sen hetken aikaa kuuntelemaan.

Olemme aivan amatöörejä, mutta minusta on hauskaa tehdä pieniä turhia sirkustemppuja koirien kanssa. Ja jostain syystä ne on olleet nerokkaita jo pidemmän aikaa, ihan ylpeydestä puhkuin, kun molemmat puistossa kuuntelee ja lenkilläkin kiinnittävät minuun huomiota. Kyllä on sata kertaa parempiakin koirankouluttajia ja harrastajia, mut ei me halutakaan olla maailman parhaimpia. Ihan vaan huvin vuoksi voisi nyt alkaa treenaamaan taas kelien muututtua siedettävimmiksi, jos vaikka molempien (ja omistajan) keskittymiskyky riittää pariin muuhunkin temppuun! Jos ne joskus oppii jotain, niin videokuvaan meidän juttuja. Ihan vaan sen takia, että koirani on kauniita ja sööttejä, sekä onhan se hassua, kun ne pyörii ympyrää.


Photobucket
Hilde hieman katkerana. Huomatkaa kans lakanan karvasaldo.

Photobucket
Photobucket
Louisin pääsiäinen.

Photobucket


Me ollaan kans isäpapan kanssa hukattu yksi koulu, jonne haluaisin mennä. Tai kun isä ja sen vaimo tiesi sen koulun, sit ne oli muissa asioissa joskus sinne soitelleet, niin koko internet ei keksi mikä sen koulun nimi olikaan! Me mennään isän kanssa veteleen siispä pillurallia nyt pääsiäisen jälkeen tuohon lähistölle, jos vaikka löydetään se koulu. Se on sellainen puoliyksityinen, jonne haluaisin mennä. Toivottavasti me löydetään se, ainaski vedetään rinkiä hullua kyytiä ja kysellään kaikilta, että mistä semmoisen voisi löytää. Yleensä internet on hyvä, mutta nyt olen kyllä vähän pettynyt.

Mutta internet pelasti eräänä kauniina aamuna koko päivän. Katselin Youtubea edellisenä iltana ja en yleensä jaksa kommentoida mitään mihinkään. Näin kuitenkin videon, johon laitoin kommentin. En mitään herjaavaa tai mitään, ihan semmoisen perus. Kun aamulla heräilin, niin oli tullut piljoona vastausta kommenttiini. Sisältönä oli kuvauksia minusta:

"Bad parenting."
"Retard."
"Full of shit."


:D Kyllä sitä on pakko rakastaa kärttyisiä internetin ihmeitä! Olisin kyllä halunnut jotain mielikuvituksekkaampaa kuin tuommoset, notta olen vammanen, vanhemmat kasvatti vituilleen ja olen täynnä skebeliä. Joskus trolleilla on ihan yritystä, nyt ei niinkään. Toivoisin saavani parempia ja hyviä parjauksia, jos kerran sille linjalle lähdetään. Kritiikki ei kuitenkaan osu ja uppoa lähes koskaan, eli viihdearvo on sitä korkeampi mitä enemmän on nähnyt vaivaa trollaamiseen. Onkohan trollaaminen hauskaa, kun sitä tekee niin kovin moni? Jos joku trolli viitsii tähän vastata (anonyyminä totta kai) niin olisin tyytyväinen. Tunnustan, etten itse edes osaisi trollailla menemään. Lahjakkuuteni löytyy ehkä joistain muista jutuista.


Olen myös miettinyt paljon sitä, että pitäisikö lähteä ensi vuoden alussa isäpapan ja sen vaimon mukana Phuketiin. Ei lomalle, vaan töihin. Sitä samaa hommaa mikä on ollut jo kauemmin tarjolla ja viime kesänä melkein lähdin. Eli siis isän kaverilla on siellä kauneussalonki, johon menisin harjoitteluun. Olen selvittänyt jo mitä kautta saisi siunauksia noista virastoista, että saisi luvallisen harjoittelun suorittaa ulkomailla. Se vaan vaatii paljon pokkaa, olisin siellä kuitenkin 2-3kk. Ensi vuoden tammikuu kuulostaisi hyvälle, mutta kyllä son iso asia minulle lähteä pitkäksi aikaa kotoa pois. Olen sellainen kotihiiri ja tietty isoin kriisi on se, että lemmikit jää siksi aikaa Suomeen. Jere kyllä osaa hoitaa varmasti, mutta silti! Olishan se ihan mieletön tuollain kokemuksena, mutta en ole käynyt kuin Ruotsissa ja Virossa, en ole mikään reissaajanainen. Olishan siellä elephantteja ja gekkoja ainaski, varmaan perse pystyssä olisin välillä pusikoissa etsimässä kans selkärangattomia.

... Ja pitäisi löytää kans se koulu, sillä en jotenkin jaksa uskoa noihin kahden päivän kynsikursseihin. Hintana 500e, opetellaan joku 10h hommaa ja sitten saadaan lappu käteen. Okei, onhan siinä hommassa yksi tärkeä aines se oma visio siitä mitä tekee, mutta herttinen. Mutta tuolla tavalla ei saa kyllä mitään järkevää pohjustusta asioihin. Vaikka tiedän perushommat, niin kiinnostaisi opetella pidempään ja hartaasti kaikenlaisia kikkoja ja keksiä se oma tyylinsä tehdä asiat. Missä välissä muka keretään opettelemaan erilaiset glitterit, maalit ja akryylikoristelut, hä? Ei missään. Hullun hienoahan se olisi osata pyöräyttää yhdestä paakusta siveltimellä pätevä 3D-ruusu kynteen, mutta sellaista on hankala oppia jos kukaan ei hartaasti opeta ja neuvo. Mutta jos en muuta keksi, niin käyn sellaisen pikakurssin ennen Thaimaahan menemistä, että olisi välineitä ja "Se Lappu". Työkkäri varmaan kans tykkää, jos on "Se Lappu" sitten, että harjoittelupaikka tuntuu fiksummalle, vaikka onkin vähän kauempana.


Pääsiäisestä sen verran, etten keksinyt mitään järkevää. Ja pääsiäisen kunniaksi sitten söin paistettuja nuudeleita, kevätrullia, tein ruokaa viiden hengen perheelle (vaikka syön sitä keskenäni) ja olen haistellut ihanaa uutta shampootani. Jos joku eksyy kauppaan ostamaan uutta shampoota eikä keksi mitä valitsisi, niin XZ vaniljakahvi on ihanan hajuista! Ne shampoot peseekin hyvin, eli taidanpa pysytellä tuossa niin kauan kuin sitä vaan myydään tai vaihdella välillä siihen XZ vihreä omenaan. Sillä se omena haisee kans unelmalle. Naisille on erittäin tärkeää, että tuotteet tuoksuu hyvälle, täten sitä ei voi missään nimessä ostella mitään tyhmän hajuisia. Itse ainakin nuuskin kans kaikki pesuaineet läpi salaa siellä hyllyjen välissä, oli ne sitten lattiaa tai vaatteita varten. Vihreä omena haisee kans tiskiaineessani, sekä joskus kokeilin vastaavaa huuhteluaineena. Vihreät omenat ja vaniljat on kyllä ihania hajuja, joillakin varmaan tulee hattu kipeäksi, mutta voisin itse nuuskutella niitä koko ajan. Ja kriisi tuli, kun oli vaniljahajustekynttilät loppu kaupasta!

Photobucket
Uni-Ewok ja pari purua.

... Pääsiäisen kunniaksi myös rouvaskoira oli pari päivää saikulla. Se oksensi yhtenä päivänä pari kertaa, mutta sitten jatkoi oksentamista. Joku viitisen kertaa se sitten oksensi aikataululla iltapäivä-yö, tuli normit koiranruoat ulos ja kämpässä haisi krapulalle. Se joutui sitten riisikuurille, kun aamulla oksensi sitten tyhjää mahaansa eikä viitsinyt paastolle laittaa. Onneksi selvittiin säikähdyksellä eikä ollut mikään hullu mahatauti. Varmaankin pölvästinä salaa napsinut jostain puskan juuresta jonkun linnunluun, joka ei ollutkaan "ihan niin tuore". Son kiva, kun hangista paljastuu sellaisia, Ewok on kans juossut luu suussa nenä pystyssä ylpeänä ja katkeroituu, kun emäntä ottaa sen poies ja sanoo, että hyiiii. Mielummin niitä tuoreita kanansiipiä, mutta joka kevät vähintäänkin rouvaskoira pariin otteeseen salamana napsii suuhunsa jonkun otuksen luita. Son oppinut valitettavasti sen, ettei saa ottaa, eli pitää ottaa salaa. "En mä tässä mitään, NAMS!" :x Mutta onneksi pääsemme taas puistoon rellestään, kun oksetus oli ohimenevää ja nyt ollaan taas terveitä kuin pukit!

Photobucket
Keijujen maailma.

Photobucket
Kevätsilmut!


Ja eilen eli tiistaina lakkasi pääsiäinen ja pääsi kauppaan. Sen lisäksi olin varannut ajan lävistämöön. Olen himoinnut jo vuosikausia poskilävistyksiä, mutten ole saanut aikaiseksi. Luulin kasvaneeni yli jo naamalävistyksistä, mutta en sitten vissiin. Posket piti vielä kokeilla, sitten kun niihin kyllästyn niin koitan pysytellä piilossa olevissa rei'issä. Okei, korkeintaan jotain microdermaleita sun muita voi nassuun laittaa...
Mut menin Lävistysliikkeeseen, joka on tuolla Sörnäisissä. Siellä oli pari hauskaa juippia ja saatiin poskiin reiät. Keskustelimme mm. Kauniista ja rohkeista, Salkkareista, Nip/Tuckista, Insesti-isästä jne. Mukava käydä paikassa, jossa on yksi asiakas kerrallaan ja rentoa porukkaa. Joskus ollut lävistettävänä sellaisissa liukuhihnamestoissa, niin pointsit tuollaiselle läheisemmälle kanssakäymiselle. Vaikka joku voisi sanoa, ettei anna ammattimaista kuvaa sellainen epäkliininen ja aikaavievä lävistäminen, mutta itselle se taas oli erityisen mieluisaa. Voin suositella paikkaa, jos haluaa ottaa asiat rennosti ja ei halua jonottaa. Sinne saa ajankin varattua netin kautta ketterästi eikä ne ota vastaan kuin yhden asiakkaan kerrallaan :) Uskoisin, että varsinkin jos jotain jännittää, niin tuollainen on hyvä paikka käydä, kun varmasti vastaavat kysymyksiin kaikessa rauhassa jne. Ja erikoistuu vain lävistyksiin, ettei tarvi huolehtia ammattitaidon puutteesta.

Tästä voi tsiikata mikä paikka:

LÄVISTYSLIIKE

Photobucket
William K:n megakori, mums.


Tänään kokkaan pekonimozzarellalihapullia, ristikkoperunoita ja jotain kastiketta ruoaksi. En muista milloin olisin viimeksi kokannut lihaa, mutta ajattelin Jeren kunniaksi opetella tekemään lihapullia. En saa niitä pysymään koskaan kasassa, mutta jos laitan uuniin, niin mahdollisuuteni kasvavat. Jos saan ne pysymään kasassa ja ne maistuu unelmalle, niin kerron sitten kuinka ne tein!

Ja seuraavassa postauksessa näytän millaiset farkkutakit löysin Fidasta, koska ne oli sopivan mauttomia ja ne pitää kans tuunata ennen esittelyä. Visioikaa farkkutakki, jossa kultaisia/pronssisia niittejä. Tulee niin hyvät whitetrashahtavat tyylitakit, että nahka repeää. Olispa jo lämmin niin voisi sitten heti käyttääkin!

Hyvää kevättä kaikille, aurinko ei nyt paista, mutta toivottavasti paistaa taas tällä viikolla ja saamme ottaa arskaa (talvitakki päällä). PUSMOI :*

Photobucket
Facehugger in the middle!

Photobucket
Posket lävistyspäivän iltana ja naama päikkäreiden jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Hyvin natsaa poskilävärit. Itsekin haluisin tunkea vielä lävistyksiä ties minne, mutta jotenkin kummasti mies ei arvosta lainkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin vähän ihmeissäni, että ne natsaa minulle. Jos ei olisi natsannut, niin olisin pitänyt niitä sen aikaa, että parantuu kunnolla ja saanut sitten vaan hymykuopat :)

   Ja meilki partnerilla o muutama sellainen ällötyslävistys, joista sei yhtään pidä. Smiley on yksi niistä, sitten kans septum taisi olla vähän ällö. Smileyhan minulla oli vuosikausia joskus, otin sen vaan sitten tylsistyttyessäni veks ennen kuin edes partneria kohtasin. Son kyl maailman helpoin ja kivoin lävistys, mutten viitsi partneria kiusata moisella :D

   ... Mutta jos oikeasti pitäisin lävistyksiä todella tärkeänä identiteetilleni, niin sitten kyllä laittaisin vaikka toinen olisi eri mieltä.

   Poista
  2. Hyvin sanottu. Jos lävistykset on tärkeitä itselle ja kokee, että ne KUULUU MULLE, niin ois outoa olla ottamatta vain kun joku toinen ihminen ei tykkää. Hassu ajatus.
   Mun mielestä nuo poskarit ei ehkä ole sulle paras, kiinnittävät huomiota enemmän tohon naaman keskiosaan, kun silmät ois sulla parasta antia. Mut se johtuu oudoksesta. :)

   Poista
  3. Ju no nyt noi pallotki on aika huisin isot, vaihdan niihin niin pienet kuin mahdollista sitten kun parantuvat. Varmaan saa puolet pienemmät pallerot, joka on sillain sitten itselle "sopivasti" eikä nuo lävistykset sitten ns. syö naamaa niin paljoa :D Kun nyt ne on sillain kajastamassa Kiinaan saakka palloineen.

   Parhaitenhan ne sopisi, jos olisi vielä vähän pyöreämpi naama, mut onneksi poskipääni hipoo pilviä, niin ne on hymyillessä aika somat.

   Poista