Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pieruja ja materiaa.

Aamulla heräsin kauhuissani outoon hajuun, sitten unenpöpperössä mietin kiihkeästi mitä tapahtuu ja mistä haju tulee. Bisse nukkui sitten persaus tyynylläni ja päästeli menemään... Kiitos ja huomenta!

Olen kans melkein jo raaskinut hylätä talvitakkini komeroon, mutta en kuitenkaan. En uskalla vielä ihan täysin rinnoin elää kevättä, mutta kyllä on jo retrotakkia ulkoilutettu ja odotan innolla, että pääsen ulkoilemaan armaan ällöttävän räikeän vihreän takkini kanssa.

Posti toi myös turkoosit housut, sellaiset hieman lökähtävät pöksyt, sillä halusin ehdottomasti syödä ne. Tai se väri vaan oli niin muheva. En ole koskaan sinisestä pitänyt, mutta turkoosi alkaa olemaan jo yksi lenppariväreistäni. Kunhan vihertää sopivasti eikä ole kylmänsävyinen sininen, niin kelpaa. Mitä nyt olen yrittänyt lämmittää itseäni tummansiniselle, mutten ole ihan vielä onnistunut.

Posti toi kans kaksi säilytyslaatikkoa meikeilleni, tai no kaksi työkalupakkia. Kiitoksia siitä, että oli Hong Kongin nettikaupassa alennukset! Olin katsonut jo pitään niitä meikkilaukkuja, joihin saa kerroksittain ladottua kaiken tarpeellisen. Ja raksamiehen tyttärenä hoksasin heti samankaltaisuuden työkalupakkien kanssa. Siispä olin metsästänyt toisella silmällä, jos jostain löytyisi pakkeja kohtuulliseen hintaan. Meikit on järjestyksessä siellä siis, kunnes levitän ne keittiön pöydälle. Ja yhteen pakkiin ei mahdu kaikki, onneksi on kaksi pakkia. Mitään viksua ratkaisua isoille paleteille en ole vielä keksinyt, ne muhikoon sitten missä milloinkin.

Ja eikä siinä vielä kaikki, Ebay-ostokset alkoi kans hivuttautumaan Suomeen saakka ja nyt on uusi tukka ja uudet tennarit. Maksoi huimat 19e pinkit platform-tennarit ilmaisine postareineen ja uusi tukka siinä 11e. Tukkaan kahden euron vauvanpersetalkkia ja tennarit jalkaan, oli kyllä aika keväinen olo!

Photobucket

Photobucket


Ulkoillessa bongasin kans sorsia. Olen nyt viikon ajan bongannut ne samasta paikasta. Siinä on vieressä sellainen oja ja sitten jonkun porhon pihalle on kertynyt niin iso lätäkkö, että sorsat käyttää sitä lampena. Ensin siellä oli leidisorsa, mutta bongasin kans sen miesystävän taannoin! Vähän on köyhät bileet niillä siellä lätäkössä, mutta ne otti varaslähdön kesään muhimalla siellä. Pitää varmaan alkaa kulkemaan leivänmurut taskussa, kun kuitenkin ohitan ne melkein päivittäin. Ewok olisi halunnut mennä telmimään niiden kanssa, mutta olisi varmaan saanut lättyynsä.

Photobucket
Meijän ihkaoma kuraoja!

Jos ne tekee tuonne ojaan ja porvarin pihalle lapsia, niin sitten lupaan kuvata nekin. En ole ennen tuossa sorsia nähnyt ja asunut sentään yli 15 vuotta täällä, niin nuo on nyt edelläkävijäsorsia. Pian niitä alkaa löytyys jokaisen takapihan lätäköstä, kun haluavat ne valloittaa. Alkukesällä suuntaan kyllä mummolan legendaariselle Ankkalammelle kuvaamaan, kun siellon pikkuisia ankkoja taapertamassa <3 Kakarana ruokin siellä niitä aina innoissani ja silloin sorsia oli joku sataviissataa siellä, nyt niitton ehkä parikymmentä. Mut jos laskee, että kymmenen sorsaa on naissorsia ja ne tekee puolitusinaa lasta, niin on siel sit muutama poikanenkin bongattavissa!


Vielä ksuumattuna kevätmeikkaus:

Photobucket


Lupaan kuvata kevätjuttujani vielä enempi tässä lähipäivinä. Nyt ajattelin vaan laittaa tiskit pörräämään ja mennä illan viettämään Vantaalle. Tänään on Game Of Thrones -iltamat taas tiedossa. Voi olla, että pitää katsoa kalsarisilteen sitten intopinkeänä taas uusi jakso, se olisi vähän niinku hyvä traditio. Ja sitten kannustan (häiritsen) Jereä, kun sen pitää lukea noin piljoona sivua kirjoja ja tehdä töitä. Mut ehkä sitten pelaan vaan Darksidersia, sillä son peli josta Hekekin nauttii. Tarpeeksi hulinaa ja mätkintää.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti