Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäinen meikki ja nostalgiaa!

En ole keksinyt mitään päivitettävää. Elämä rullaa niin kuin ennenkin, vähän joutunut tappeleen virastojen kanssa, vähän ollut mummolassa, vähän ollut kans Jeren kanssa jne. Ja vähän ollut koirien kanssa seikkailuilla. Se kans VÄHÄN harmittaa, että kesäkelit on olleet hukassa, mutta ehkä tällä viikolla saamme vihdoin kesän. Tänään sentään tarvitsi vaan hupparin päälle pihalle mennessään, kun normaalisti olen kiskonut pipon ja takinkin päälle.


Kuvasin meikkivideon huomatakseni, että ainiin, minun Youtubeni ei hyväksy .mov -tiedostoja. En tiedä miksi, koska ennen on menneet sukkelasti sinne. Ja nyt sitten on käytössä tämä Jeren veljen läppäri, joten tällä en uskalla alkaa vaihtamaan tiedostomuotoja, kun tämä kaatuu jo pahasta katseestakin :D


Kuvasin sitten kuitenkin valokuvia meikatessani silmämunasiani, joten tässä olisi kesämeikki askel askeleelta. Yritän selittää viksusti, notta mitä tein:

Photobucket

Laitoin teipin silmäkulmaan, rajasin yläluomen ruskealla kajalilla ja sitten suttasin sitä vanupuikolla pehmeämmäksi.


Photobucket
Laitoin koko yläluomelle persikkaista ja pronssista luomiväriä.


Photobucket
Lisäsin keskiruskeaa luomiväriä ulkonurkkaan ja luomivakoon.


Photobucket
Plänttäsin vielä vähän luomen keskelle kultaista luomiväriä, ilmekarvan alle mattapintaista valkoista pehmeällä sudilla, jotta voi häivyttää noita pronssisia ja ruskeita sävyjä. Sitten ripsaria ja teippi veks.


Photobucket
Häpykarvoja. Ei vaan, leikkasin keinoripset pieniksi osiksi, että ne on kivempi liimata sattumanvaraisesti yläripsien tyveen.


Photobucket
Nudehkon vaaleanpunaisehkoa huulipunaa, ja tadaa...!


Photobucket
Kivasti vielä vilkkuu kuivumaton liima. Niin ja taivutin keinoripset ja omat ripset, sekä lisäsin vielä toisen kerroksen ripsaria. Alaluomelle laitoin pikkasen kultaa ja pronssia, sekä ripsaroin alaripsetkin!


Photobucket
Lol pose.


Posti toi kans Fudgea, eli violettia shampoota, jonka pitäisi taittaa hiusväriä hopeammaksi. Kuvissa tukka näyttää vielä keltaisemmalta kuin onkaan, mutta se on sellainen hunajanvaalea. Haluaisin sellaisen kylmemmän sävyn, joten kokeilen nyt sitten kaikkien kehumaa moskaa. Ja tilasin sen mystisestä paikasta, kun nettiä selaamalla tuli vastaan joku fruugo.fi, niin sieltähän sai tilattua hajuvesiä, shampooita sun muita. Ja Paypal lauloi, joten vaikutti melko luotettavalta ja viikossa shampoo saapuikin! Kerron sitten, että toimiiko moinen shampoo, toivottavasti.


Photobucket


Olen hermostunut virastoihin hitusen. Tai kun taas hukkasivat paperit. Soittelin viime viikolla perään, että jeah kaksi viikkoa sitten lähetin lappusia, notta missä vaiheessa ne on. Luvattiin kahdessa päivässä käsitellä. Sitten reilun viikon kuluttua (eli tänään) soitin uudestaan, että mikäs on tilanne. Laput olivat kuulemma kiltisti siinä käsittelijän pöydällä, mutta patistelun ansiosta sitten se suostui ottamaan ne tänään asiakseen. Kai ne siinä sitten oli niin sievässä nipussa, ettei niihin voinut kajota :x Hemskutti. Ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, että joutuu kerjäämään. Kyllähän sitä mielellään tienaisi vaikka 4000e/kk ja olisi upeissa töissä, mutta tilanne on tällä hetkellä sellainen, etten ole saanut osa-aikaista työtä enkä tiedä vielä, että pääsinkö kouluun. Kouluasia toivottavasti selviää tällä viikolla tai viimeistään ensi viikon alussa! Sitten taas tietää enemmän, että millaista työtä voi edes hakea tai millaisille kursseille voi mennä. Tämmönen epätietoinen huljuminen on vähän ällöttävää, mutta minkäs teet.


Tällä viikolla haluaisin mennä golffaamaan tai kalastamaan. Isäpappa lupautui seuraksi, jos vaan muistaa ottaa mailansa mukaan ja sillä on jonain iltana aikaa. Viikonlopun aion viettää Vantaalla juhlistaen viikonloppua tai jotakin. Niin ja latasin Moon Childin, sellaisen legendaarisen elokuvan teiniajaltani, kun fanitin ihan kympillä Gacktia ja Hydeä. On ne edelleenkin aika melkoisia artisteja ja Hyde maailman komein, leffa ei välttämättä tosin ole kummoinen. En tosin käsitä miten Jere on onnistunut missaamaan sen ihan täysin!!1 Ja meidän pitää Jeren kanssa viettää myös hide-ilta, ihan kans teiniaikojen kunniaksi. Kyllä me saadaan viikonloppu kulumaan, tällein nostalgian parissa. 
(Toi piisi on oikeestaan aika hyvä.)
Päätän nyt raportin täältä idästä ja menen tekemään tekokanarisottoa!
PUSMOI :*

2 kommenttia:

 1. Jos joskus innostut kulkemaan kaupungilla tai maastossa kameran kanssa, niin ota kuvia paikoista/yksityiskohdista joista pidät, nehän voi olla urbaaneja, ihmisiin liittyviä, luontoaiheisia, ihan mitä tahansa. Olisi kiva nähdä, mitä juttuja Helsingissä arvostat eniten, ja toisaalta tuollaisia projekteja on itsekin aina kiva tehdä, kun samalla alkaa kiinnittää enemmän huomiota kaikkiin positiivisiin juttuihin ympäristössään! :)

  Tällainen postaustoive tällä kertaa ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo voisikin olla hyvä idea, että kuvaisin vaikka koirien lenkin varrelta ne lenppariasiat mitä siellä on. Tai joista tulee hyvä fiilinki. Ja jos pyörähtäisin keskustassa, niin siellä sitten kuvaisin kans asioita, joista tulee sellainen positiivinen olo. Kiitoksia ideasta!

   Poista