Sivut

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Yksi uusi lenppari.

Ajattelin kertoa teille ripsistäni, tai ehkä siitä, että mitkä ripsivärit on toimineet minun ripsiini.

Lähtötilanne: Ripseni ovat tummat, mutta suorat ja lyhyet. Niitä on jonkin verran, mutta ei se auta, kun ne ei sojota kohti taivaita. Taivuttaessa ne pysyy kiharalla noin vartin vedenkestämättömällä ripsivärillä, mutta en jaksa hinkuttaa vedenkestäviä pois naamastani iltaisin. Satunnaisesti käytän myös vedenkestäviä, mutta suosin veden...kestämättömiä.

Huomasin, että ripsivärini vetelee viimeisiään, kun olin käyttänyt Lumenen Blueberry Curlin lähes loppuun. Käytän kaikki ripsivärit loppuun, ellei ne ole todella huonoja. Tuokin oli ihan ok, mitä nyt ei silläkään pysy ripset kiharalla, kun ei ole vedenkestävä. Menin markettiin ihastelemaan valikoimaa ja pohtimaan, että mitä seuraavaksi laittaisin ripsiini. Huomasin, että ripsivärit on nykyään tosi kalliita! Olenko se vain minä joka muistaa väärin, mutta eikö ennenvanhaan ollut tarjouksia, että sai kaksi kympillä tai korkeintaan kaksi 15 eurolla? Ja yksi ripsiväri oli alle kympin. Nyt sitten valikoimaa katsellessa kauhean moni ripsiväri hiveli hinnaltaan 20 euroa. Ja koska olen köyhä pihi, niin en halunnut ostaa mitään kallista, kun en ollut edes ihan varma mitä haluan.

Löysin kuitenkin aika hyvän löydön, kun katselin uutuuksia. Rimmel on niitä kohtuuhintaisia markettimerkkejä, jolta saa hyviäkin tuotteita. Huomasin hassun putkilon, jossa oli yksi ripsiväri ja kaksi harjaa. Hintakaan ei ollut suuri, joten otin sen kokeiluun. Ja jo parissa päivässä sitä käyttäessäni huomasin, että laitoin pennoseni oikeaan kohteeseen. Vaikka ripsiväri ei ole vedenkestävä, niin se pitää silti ripseni kiharalla. Ei ne hivele taivaita, mutta pysyy paremmin kiharalla sillä kuin millään muulla aikaisemmalla ripsarilla. Maybellinen Falsies oli aika lähellä samaa kiharuutta, mutta se aina sotkeentui syystä x silmäpusseihini (vedenkestäväkin). Tämä Rimmel ei sotkeennu ja se lähtee helposti pois naamasta: Tuplajea! Ja olen ihan testannut urakalla tätä ripsaria siinä mielessä, että olen nukkunut se naamassa päiväunia (:D) ja on ollut ihan lämmin ilmakin. Vaikka otsa tuntuu hikoavan ja naama muutenkin hikoavan, niin ripsiväri ei ole ympäri naamaa. Kävelin myös sateessa tässä ripsivärissä ja sen jälkeen poskipäähän oli tipahtanut kaksi pientä murua, eli ei edes leviä kosteassakaan, kunhan ei koko naamaa kastele.

Rimmel Glam'Eyes Day 2 Night

Photobucket
Pidentävä suti on tuuheuttavan sisällä ja kun pidentävää sutia kiskoo pois toisen sisältä, jää matkalle liiat ripsivärit. Kun taas "tuplasudilla" väriä tarttuu enemmän sutiin, suti on paksumpi ja saa tuuheutta. Jännä homma, kun yleensä tuplaripsarit on kaksipäisiä, tässä siis ripsiväriä on sellaisen normaalin purnukan verran eikä kahta pikkupurkkia!

+ Kaksi ripsivärisutia (toinen nappaa vähemmän väriä ja pidentää, toinen nappaa enemmän ja tuuhentaa)
+ Ei sotkeennu tai rapise
+ Pitää lyhyetkin ripset kiharalla, vaikkei ole vedenkestävä
+ Hinta oli kohtuullinen (alle 12e)
+ Voi laittaa useita kerroksia, eikä ripset paakkuunnu
- Pidentämiseen tarkoitettu suti tuntuu vähän huteralta ja pitkältä, mutta toimii onneksi silti
- On melko juoksevaa, eli sillä sotkee helposti laittaessa (mutta lähtee myös helposti pois)

Tätä ostan kyllä uudestaankin! Normaalisti harjoittelen aina uuden ripsivärin kanssa jonkin aikaa ennen kuin päätän onko se hyvä, mutta tämä oli hyvä jo heti ensimmäisellä käytöllä. Uskon myös, että tämä toimii kaikenlaisien ripsien kanssa, ei tarvitse olla tietynlaiset ripset saadakseen aikaan hyviä tuloksia. Ja aikaisemmin mainittu Falsies on myös aika hyvä ripsiväri, jos jollain ei ole korkeita poskipäitä tai sellaisia silmäpusseja, jotka yleensä nappaa ripsivärit itseensä. On kuulkaas todella hankala löytää sellaisia ripsivärejä, jotka pitää ripset taivutettuina JA jotka saa illalla pois ilman ankaraa jynssäämistä.

Noin muuten ripsiväreistä, niin olen kokeillut lyhyiden ripsien kanssa monenlaisia. Pidentävät monesti toimii ihan hyvin, mutta ne jättää kuitenkin jotain puuttumaan. Koska laitan ripsiväriä yleensä paljon, niin haluan ripsien näyttävän isoilta ja pitkiltä, jolloin pidentävät välillä tekee sellaisen efektin kuin olisi kolme pitkää ripseä ja paakkuuntuu. Olen kokeillut sellaisia ripsivärejä, joissa on valkoinen mössö pidentämiseen ja sen jälkeen laitetaan normaalia ripsiväriä tuuhentamiseen. Ne on ihan ok, mutta ei minusta todellakaan hintansa väärti (jopa 20e). Nimittäin jokainen kokeilemani sellainen jättää ripset sen näköisiksi, että ne olisi olleet pitkät, mutta saksilla olisi leikattu lyhyemmiksi. Eli ripsien kärjet näyttää neliskanttisilta eikä sellaisilta pitkänhuiskeilta. Olen kokeillut myös kuivaa kuitupölyä ripsiini, jota siis laitetaan ripsivärien välissä pidentämään, kun niiden kuitujen pitäisi tuuhentaa ja pidentää ripsiä useita millejä. Olen saanut sellaisilla aikaiseksi vaan lyhyet pörheät turkikset silmieni päälle, todella kaukana siitä pitkänhuiskeasta ja kauniista tuloksesta :D Oli vaan kasa lyhyttä karvaa, joka tuntui menevän joka suuntaan ja sitten oli vielä silmätkin täynnä niitä kuituja! Ja sitten rapisi sellaisia mustia kuituja pitkin poskia koko päivän ajan. En tiedä toimisiko sellainen nestemäisessä muodossa, sitä en ole kokeillut, mutta kuivana ne ei ainakaan skulaa minulla laisinkaan.

Onko teillä armailla lukijoilla suosikkiripsaria, josta ette luovu?

PUSMOI :*

2 kommenttia:

 1. Minulla on aika pitkät mutta suhteellisen suorat ripset, ja olen löytänyt aivan ehdottoman suosikkiripsarini: Cliniquen High Impact Curling Mascaran! Se taivuttaa ripsiäni juuri sopivasti & pitää ne nätin näköisinä koko päivän, ei varise tai muutenkaan lähde liikkeelle, ja mikä parasta, sen saa poistettua lämpimällä vedellä! Täydellinen minulle, sillä silmäni ovat herkät ja silmämeikinpoistoaine on niille liikaa. Hintaa sillä on parikymppiä, mutta maksan sen verran mielelläni, koska tuo ripsari on vaan niin ihana :)

  Joskus aikaisemmin käytin Kanebon lämpimällä vedellä poistettavaa ripsaria, mutta sillä ei saanut ihan niin näyttävää tulosta - Cliniquen ripsari tekee vähän hienommat ripset :) Olen myös aikojen saatossa kokeillut tuhottoman määrän erilaisia markettiripsareita, eikä mikään ole ollut kovin hyvä. Joko ne varisevat pitkin naamaa tai sitten ne ovat vedenkestäviä ja tarvitsevat tujuja meikinpoistoaineita. Lisäksi ne maksavat helposti saman verran kuin Clinique (olen huomannut saman kuin sinä, eli sen että ripsarien hinta on noussut tosi paljon!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut kans hyvää Cliniquesta, pitää joskus itsekin kokeilla. Varsinkin, jos uhataan sanalla "curling"! Nimittäin vedenkestämättömät ei itsellä monestikaan pidä ripsiä kaarella kuin 7min, mutta onneksi tämä Rimmel jaksaa pitää koko päivän. Ja vedenkestävien kanssa hinkuttaminen on tuskaa, vaikka sellaisenkin omistan, niin harvemmin käytän. Ja vedenkestämättömien kanssa saa sitten venkslata ja arvuutella, että pysyykö ne silmäpusseista poissa vaiko ei :x

   Pitääkin sitten ripsarin loppuessa käväistä tsekkaamassa Cliniquet, että millaiset sudit niissä on ja nappaisko ne minun ripsiin. Olen kuullut kehuja kans niistä hypnose -ripsareista, ne on hullaannuttaneet ihmisiä. Olikohan ne Lancomen vai minkä. Mutta kiitoksia vastauksesta ja vinkistä, terv. tynkäripsi joka tarvii taivutuksia!

   Poista