Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vuosi 2012.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket IMG_0256 IMG_8898 Photobucket Photobucket Photobucket lavenderi Photobucket Photobucketjen2 Photobucket Photobucket 419417_4653387104082_1985819069_n

Mitä siitä nyt sanoisi? Vuosi 2012 oli ihan hyvä, ei tapahtunut mitään liian jännittävää. Oli rakkautta ja vastoinkäymisiä, rauhallista ja ihan pikkasen hulinaa. Muutin avoliittoon, tai no partneri muutti tänne ja se oli tavallaan iso askel, sillä en olisi voinut ennenvanhaan ikuna kuvitellakaan haluavani asua kenenkään kanssa. Vuonna 2012 siis aloin avohoidoksi, toivottavasti tullaan toimeen aina ja ikuisesti sekä saadaan joskus vielä unelmakoti.

Vuodelta 2013 toivon sitä, että vihdoinkin löytäisin paikkani tässä yhteiskunnassa joko opiskelun tai työn myötä ja että läheiset pysyisi terveinä ja onnellisina. Haluan, että vanha mummoni olisi vielä pitkään hyvässä kunnossa. Haluan, että isällä ja sen vaimolla menee hyvin ja saavat ihania muistoja myös tänä vuonna. Ja sekin vielä, että toivottavasti lemmikit pysyy kaikki hyvässä kunnossa ensikin vuonna, vaikka yhdellä kissalla ja yhdellä koiralla mittariin tulee kevään aikana jo 11 vuotta.

Ja toivottavasti tulisi myös parempi kesä, että pääsisi onkimaan ja kävelemään pitkiä kesälenkkejä öisin koirien kanssa. Ja toivon inspiraatiota sekä jaksamista sekä itselleni, että kaikille muille. Motivaatiota toteuttaa itseään sekä suorittaa myös ne asiat, mitkä ei huvituta.

Tavoitteena vuodelle 2013 olisi olla onnellinen, ahkera sekä ylittää itsensä. Toivottavasti kanssaihmiset saavat mitä toivovat tänä vuonna.
Hyvää uuden vuoden alkua, PUSMOI :*

PS. Ensimmäinen askel kohti tulevaisuutta on se, kun pitää valkata nettilukion kautta itselleen pari kurssia. Todella tomerasti nyt aion edes vähän opiskella, vaikka tulisikin jotain muuta hommaa samaan aikaan, koska haluan joskus vielä hyvin epäviehkon hatun palkinnoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti