Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pusuhuulet huomataan.

En ennen käyttänyt huulipunia lähes lainkaan. Yleensä oli käytössä vain joku huulikiilto, jossa vähän sävyä tai sitten joku tosi tylsän värinen nudehko huulipuna siinä kiillon alla. Käytin myös paljon sävyttäviä huulirasvoja. Nyt kuitenkin huomaan hamstraavani itselleni huulipunia ja käyttäväni niitä ahkerasti!

Olen sellainen ostelija, että innostun uutuuksista, jos niitä kehutaan. Ja tutkiskelen innoissani, että mitä tuotetta kehutaan eniten ja sitten tilaan sitä. Yleensä nämä tuotteet on nimittäin sellaisia merkkejä mitä ei saakaan lähimarketista. Harmittaa, että jotkut jenkkituotteet on niin kaukana ja joutuu tilailemaan postimaksuineen, mutta olen kyllä ollut aina tyytyväinen ostoksiini.

Kokeilin myös ekaa kertaa ikuna tilata Avonilta meikkejä. Tai no, huulipunia. Kaverini kysyi haluaisinko tilata jotain samassa tilauksessa ja minähän tilasin. Ei ne maksa paljoa mitään ja halusin kokeilla, että löytyykö sieltä jotain todella hulppeaa.

Photobucket
Avonin huulipunasia.

Avonin laatu on no... Ihan ok. Ja kun siellä myydään niin montaa eri sorttia huulipuniakin, niin ei voi sanoa, että kaikki olisi vaan ihan ok, varmaan sieltä löytyy hyviäkin. Kuvassa olevista toinen vasemmalta on ollut sellainen arkinen kiva hieman viileä pinkin sävy, jota olen käyttänyt. Keskimmäinen tumma oli vahingossa erittäin hyvin mätsäävä ihonsävyjeni kanssa ja olen aikalailla tykästynyt siihen! Oikealla sijaitseva toimii lähes huulirasvana, kun se on niin juoksevaa, mutta sitä on helppo huitaista näin talvisin kosteutukseksi huuliin vaikka bussissa. Ja tietty se on tuollainen herttainen vaaleanpunainen, joka aina toimii. Yleiseksi laaduksi sanoisin, että nämä on ihan ok, tummankaan kanssa ei tule mitään kriisiä, vaikka sen söisikin kesken päivää pois. Ei jää rumasti huuliin. Kestävyyttä näillä ei kovin ole, mutta hinta-laatu-suhde on ihan jees, koska mitä nuo maksaa muutaman euron kappaleelta. Violetit oli vähän pettymys, koska niistä ei irtoa sellaista kunnollista violettia, mutta tietääpähän vastaisuudessa.


Photobucket
LimeCrimen Carousel Gloss -setti.

Toissavuonna partneri osti minulle tämmösen setin, kun olin ihaillut LimeCrimen huulipunia ja -kiiltoja niin ankarasti. Setti oli hyvään hintaan alennuksessa ja sain sitten synttärikseni moisia. Tuotteet on eläimillä testaamattomia ja yleisesti internetsissä kehuttuja. Pakko sanoa, että nuo punaiset on ehkä maailman hulppeimmat huulikiillot ikinä. Mutta noiden kanssa on se ongelma, ettei ne todellakaan ole kevyitä. Niistä tulee 2000-luvun alun vinyylihuulikiillot mieleen, jos joku niitä muistaa. Mutta kun lätkäsee tuollaisia huulille, niin ei haittaa, vaikka syö sen kiillon -> sävy jää huuliin kuitenkin. Eikä tarvitse lisäillä siis koko ajan päivän mittaan. En tiedä kyllä missä tilanteissa ikinä käyttäisin tuota sinistä kiiltoa, kerran tainnut kokeiluksi yöaikaan laittaa naamaani, mutta ehkä sillä joskus teen jotakin. Kultainen toimii mm. punaisen huulipunan kanssa, kun sitä tuikkasee vähän siihen huulten keskelle efektiksi. Ja tummanvioletti on hullun hieno, mutta ei sekään ole mikään perinteisen arkinen sävy. Sitä voisin kokeilla joku kerta lahjaksi saamani tummanvioletin huulipunan kanssa :D Laatuna nämä on kyllä todella hyviä, jos vaan kestää huulillansa sitä tahmeaa ja paksua tunnetta.


Photobucket
NYX matte lipsticks.

Kuulin huhua, että NYX tekee hyviä huulipunia ja varsinkin tätä linjaa oli kehuttu. Tilasin kokeiluksi sitten Ameriikoista muutaman sävyn. Kun näin nuo räikeydet, niin odotin pakettia kuin kuuta nousevaa ja ne on olleetkin käytössä melkoisen tiuhaan. Pakko sanoa, että näissä se hinta-laatu-suhde on käsittämättömän hyvä, sillä nämä punat ei maksa paljoakaan ja niissä on hullusti pigmenttiä. Eivät kuivata huulia ja ne pysyy nassussa pitkään! Näitä varmasti tilaan lisää, kun nuo edelliset alkaa loppumaan tai jos keksin lisää sävyjä. Näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, ne on vaan aika ihania. Mikään huulipuna ei tietty pysy naamassa täydellisenä koko päivää, sellaista ei ole olemassakaan, mutta nämä on kyllä erittäin hyvä ostos, jos haluaa hyvä huulipunia. Ainoana huonona puolena se, ettei NYX ei myy mitään Suomessa, eli joutuu tilaamaan ulkomailta.


Photobucket
Viva La Diva! (Pahoittelen sormenjälkiä, kun kopeloin näitä selkeästi liikaa.)

Kicksissä joskus kävin kurkkimassa huulipunia ja huomasin, että sieltä saa vaaleahkoa violettia. Nappasin sitten mukaani kuvassa vasemmalla olevan violetin sekä tuon vaaleanpunaisen, kun Viva La Diva möi noita erittäin kohtuullisella hinnalla. Kotona äimistyin, sillä nuo punat on todella pigmenttisiä ja vahamaisia, eli niistä tosiaan sitä väriä irtoaa urakalla huuliin saakka. Täten tuo vaaleanpunainen on jäänyt vähän käyttämättä huulijutuissa, sillä noin vaaleana se tekee vähän liian tuksumaisen efektin. Mutta poskipunana se on erittäin hyvä! Ja vaikka punat on vahamaisia, niin ne ei ole kuitenkaan kuivia. Ja ne on riittoisia, kun yleensä aamulla läträän huuliini rasvaksi pepantteenia, sitten lätkäsen hieman huulten keskelle jotain punaa sävyksi. Tuo tumma pinkki on kans mahdottoman ihku, kun siinä on violetin sävyjä pinkin lisäksi. Tummanvioletin sain lahjaksi anopilta, en ole sitä käyttänyt vielä kovinkaan paljon, kun son niin... swag. Tuo vaaleanvioletti on vakkaripuniani, aivan ihana. Suosittelen näitä myös, jos haluaa pigmenttiä kohtuullisella hinnalla ja nämä kans haihtuu huulista sitten järkevän näköisesti eikä jätä mitään plänttejä tai rajoja, kun käväisee punat huulissa syömässä tai juomassa.


Minulla on noin miljoona muutakin huulipunaa, mutta nyt kuvasin vaan osan. Toivottavasti jollekin on tästä apua, kun miettii mitä huulipunaa kannattaa ostaa. Huulipunien hinnat vaihtelee yleensä siinä 5-30e, mutta halvallakin voi saada hyvää. Kaikki muut punat paitsi LC:n ovat maksaneet alle 8e :)

PUSMOI ja muistakaa naiset hemmotella ihteänne joskus vaikka hauskan sävyisellä huulipunalla :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti