Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ei saa juosta sakset kädessä.

 photo hekevanha_zps40b5bb5a.jpg
Löytöjä: kuva yli 10 vuoden takaa, 
kun olin erilainen nuori ja tykkäsin pappakalsaripaidoista.
Tykkäisin ehkä edelleenkin.

Jos sanoisin, että minulla on ollut "elämä" ja siksi en ehdi bloggaamaan niin usein, jekuttaisin. Koska elämäni koostuu töissä olemisesta ja sitten arki-iltaisin saattaa olla muutakin tekemistä, ei mitään jännää, mutta se ehkäisee kirjoitteluvimmojani. Ja nyt viikonloppuisin on ollu aina jotakin, ettei silloinkaan jaksa!

 photo boosoma_zps3aba7c94.jpg
Boo 13-viikkoa.

Tuntuu, että me ollaan joka viikonloppu Circuksessa katsomassa keikkoja. Viimeksi partneri oli menossa tovereidensa kanssa katsomahan Gazettea, en ollut itse menossa, koska se genre ja bändi ei ole ihan minun juttu. Mutta partnerin veli rykäisi lipun sen verran halvalla, että läksin sitten mukaan.
Odotukset ei olleet minulla kovin korkealla, koska viimeksi katsoessani muita bändejä samassa paikassa oli miksaus tosi kehnoa enkä ymmärrä miksi. Nyt miksaukset sentään oli aikalailla kunnossa ja taisin kuulla pari menevääkin kappaletta. Partneri veljineen bailasi niin lujaa vieressäni, että oikeastaan se oli paljon riemukkaampaa kuin sen itse keikan katseleminen :D

Ennen keikkaa olin käymässä myös toverin luona, koska se maskeerasi muutamasta ihmisestä zombiet kuvauksia varten. Sain silmääni sakset ja sitten me pyörittiin turhan kylmässä ulkoilmassa poseeraamassa tyhjien katseiden kanssa sekä makasimme myös välillä asfaltilla. Minusta tuollaiset tekemiset on tosi kivoja ja toveri maskeeraakin tosi hyvin. Vielä kun oli saanut hyvän valokuvaajan superlinsseillään kuvaamaan meitä, niin tadaa!

Maskeeraja: Nyoko Cottoncandy
Kuvaaja: Jari Murtomäki
(Koskin kuviin rajaamalla hieman sun muuta, mutta alkuperäiset photoshopit on silti läsnä.)

 photo ksompie2_zpsf95d966f.jpg

 photo ksompie6_zpsa553c696.jpg

 photo ksompie7_zps6e8e9880.jpg
Peruskoulun kaverikuva, joku söi jonkun eväät ja harmitti.

 photo ksompie4_zpse309481f.jpg

 photo ksompie_zpscf1f42d5.jpg

 photo ksompie8_zps9601a6fa.jpg

 photo ksompie3_zps03a64b82.jpg

... Mietittiin jo uutta photoshoottia, kun eräs tuttuni haluaisi kenties olla mukana ja toverin kanssa sitten ideoidaan joku fiksu teema. Tai vähemmän fiksu.

Ei tässä juuri nyt muuta asiaa, koska en vaan keksi ja kello on jo yö.

PUSMOI ja nauttikaa syysväreistä :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti