Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

Maleficent, miesvisentti.

Minua häiritsee maailman kolmanneksi eniten se, että Maleficent lausutaan kaikella logiikalla väärin. Mutta ei siinä, nähtävästi koko Youtube-maailma ja muu maailma on innostunut uudesta tulevasta elokuvasta. Minulle on riittänyt se, että joutunut klikkaamaan seitsemänkytäkahdeksan kertaa sen mainoksen pois, kun yrittänyt katsoa jotain muuta videota, niin ei sinänsä hotsita mennä edes katsomaan. Ja jostain syystä nämä kuuluisimmat näyttelijät ei kiinnosta minua, oletan pienissä rusinaisissa aivoissani, että ei ne osaa näytellä kuitenkaan, kunhan vaan tienaavat miljoonia ja ne naamat on nähty jo moneen kertaan.

Kuitenkin huomasin mainoksen perusteella sekä kuvien kautta, että Angelinalla on aika maseet proteesit poskissa. Jäin niitä tuijottamaan ja sitten katsoin pari videota siitä, kun ihmiset tekee elokuvan meikkiä varjostamalla ja noudattamalla orjallisesti samaa tyyliä. Itse tykkäsin varjostuksista, mutta sitten halusin tehdä jotain muutakin. En jaksanut noudattaa kuvien ja videoiden ohjeita, koska jos pystyy vetäsemään jonkun dragiksi tai pin-upiksi, niin antaa mennä vaan!

 photo urmysmeikkingu_zps7e97b894.jpg

 photo urmysgothiks_zpsaef8fe0a.jpg

Toki keksin tämän asian illalla, ettei kuvat ole mitään kovin hyviä ja valoisia, jotta näkyisi tarkalleen mitä naamaani suttasin. Voin paljastaa, että käytin keltaista sekä violetin eri sävyjä, vaikka jälkimmäiset hukkuu dramaattiseen pimeyteen. Yritin myös keksiä, että miten saa hiuksiin sellaista samankaltaista mallia, että vähän kuin olisi sarvet, mutta ei kuitenkaan. Kiepautin sitten pienet rullat päähäni, laiska kun olen.

Kiitos partnerille, joka jaksoi kuvata sekä photaroi kuvat vielä dramaattisemmiksi. Ja joku kuitenkin haluaa tietää, niin takki on ostettu kirppikseltä!

Ei tässä tähän hätään muuta, paetaan kaikki sadetta peiton alle ja kääritään varpaat villasukkiin,
PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti