Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

In Shade, eipä juuri muuta.

Suomessa järjestetään vuosittain erilaisia Coneja, joita en kyllä voi tunnustaa harrastavani. En ole koskaan ennen ollut sellaisessa, mutta käväisin HypeConissa Hyvinkäällä. En tosin nähnyt mitään animeen tai muuhun liittyvää, ellei lasketa muutamia ihmisiä, jotka näytti kilometrien päähän animefaneilta. Kävin katsomassa partnerin bändin keikkaa, joka sujui ihan hyvin. Mitä nyt sitä oltiin unohdettu mainostaa tarpeeksi, joten paikalla ei ollut paljoakaan ihmisiä. Mikäs siinä seinille soitellessa!

 photo inshade3_zpsf32b2f7a.jpg

Tuskin missasin kovinkaan paljon, kun jäi kokematta kaikki muu ohjelma. Mutta In Shade veti pari piisiä tosi hyvin ja sai välillä yleisönkin riemuitsemaan. Huomasin, että muutama nousi penkeiltä ja meni sitten lähemmäs tanssahtelemaan, kun bändi sai jaettua iloista mieltä kuuntelijoille.

 photo inshade2_zpsc5dbd46c.jpg
Partneri jakoi nimmareita!

 photo inshade_zpsb3a9322d.jpg
Fangirlin' ja kawaii desu ne~ partneri.

Seuraavan kerran In Shade esiintyy kenties syksymmällä jossakin, kuulemma mietiskelevät millainen keikkahomma olisi sopiva. Lupaan mainostaa sitä sitten jälleen blogissakin, jos jotain ehkä kenties kiinnostaa.

Jos joku ei ole vielä kuullut, niin In Shade kuulostaa tältä:
Ja ennen In Shadea bändi kulki nimellä Jenlayn:


Kohta tekevät uuden musavideon uuteen kappaleeseen, joka on minustakin aika hyvä, vaikkei ole ihan minun genreä. Sitä odotellessa!

Ei tässä sen kummempaa. Bändillä tuntui olevan hauskaa, pienellä yleisöllä oli hauskaa ja meikälläkin oli ihan hauskaa. Ja olin todella ylpeä partnerista, joka osaa tehdä itselleen keikkameikin ihan ilman apuja! Olin tehnyt sille edellisenä päivänä sentään uuden tukan, josta olen hieman kateellinen, koska minulla on suuri hinku leikata tukka ja vääntää se tummaksi emotukaksi.

PUSMOI ja muistakaa viettää kesää hyvän musiikin parissa, jos mahdollista käykää parilla keikallakin ja tanssahdelkaa :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti