Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Hengissä ollaan!

 photo pla_zps31ff426e.jpg

Voihan hellekesä ja vatelmaveneet. Ei ole tullut bloggailtuakaan. Olisi hienoa voida sanoa, että on ollut niin mahdottoman aktiivinen ja tehnyt kaikkea UPEAA, mutta juuei. Olen ollut töissä, aloitin koulun ja helle ei houkutellut touhuamaan mitään liian aktiivista. Sen verran olen viitsinyt, että parit ruokakekkerit on tullut koluttua tuttavapiirissä, mutta siihen se onkin jäänyt.

Emme ole edelleenkään "ehtineet" Linnanmäelle ja sekös harmittaa!

Olen ehtinyt olla muutaman illan koulussa, mutta en ole siellä kovasti vielä viisastunut. Emme ole nimittäin päässeet edes aloittelemaan opintojamme, mutta ensi viikolla sitten alkaa teoriat. Yritän avata aivojani sen verran, että sinne mahtuu teoriat hiuksen anatomiasta ja kampaustekniikoista, vaikka valitettavasti usein silmät alkaa seisomaan päässä, jos kuuntelee liian pitkään. Olen kokenut hyväksi tavaksi kuunnella luennot piirtämällä samaan aikaan tai kirjoittamalla ne samat asiat vihkoon. Olenkin aika hyvin somistellut edellisien opintojen muistiinpanoja tikku-ukoilla ja joskus jopa piirsin tuhatjalkais-ihmis-hybridin. Muistan myös joskus nuorena kirjoittaneeni usean sivun novellin nimeltä "Pertsa taikametsässä", kun istuin kuuntelemassa opetusta.

... Joku voisi olettaa, että kirjoittaminen ja piirtäminen vie huomion pois siitä asiasta, mutta itsellä on vaikeuksia keskittyä pelkkään kuuntelemiseen. Jos kädet tekee jotain muuta ja ajatuksissa on kenties vielä joku muu juttu, niin jostain syystä se puhe tarttuu muistiin ujosti paremmin.

Mutta koska en nyt vielä postaa mitään järkevää, vaikka pari järkevää ideaa onkin tuloillaan, niin laittelen vain kuvia siitä, kun olimme Tuusulassa anoppilassa syömässä ja meidän vuoden ikäinen koltiaiskoira veti rallia!

 photo pone5--_zpse8c4eeff.jpg

 photo pone4--_zps931b4eee.jpg

 photo pone--_zps1ac08a18.jpg

 photo kokkiapulais2_zps83ea4508.jpg

 photo pone3--_zpsb32f7305.jpg
Maailman komein ja uljain Boo.

Tämä bloggaus oli pieni harjoitelma sitä varten, että skarppaan ja seuraavaksi sitten tuleekin jotain kauneudenhoitoon liittyvää. Olen ollut vaan laiskanpulskea kameran kanssa, joten suurin vaiva on ollut kuvata teemaan liittyviä juttuja.

Mutta nauttikaa vielä hetken aikaa kesän auringonpaisteista ja siitä, ettei tarvitse pitkiä kalssareita housujen alle, PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti