Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Karmia ja FÆK.

Olen käynyt katsomassa viime aikoina kummallisen paljon bändejä. Ihan siksi, että partnerilla on sattunut olemaan keikka ja sitten sattui olemaan keikka kavereiden bändillä. Täten olen saanut ulkoiluttaa uutta kameraamme ja on ollut pirun hankala oppia jälleen käsittelemään järkkäriä. Ennenvanhaan kuvasin paljonkin järkkärillä, mutta olen aika ruosteessa. Onneksi räpsimällä konetulta saa välillä sitten ihan hyviäkin kuvia.

Tässä Karmian keikkaa On The Rocksissa:

 photo IMG_0468pien_zpsde4be180.jpg

 photo IMG_0499pien_zps671422dc.jpg

 photo IMG_0383pien_zps49b9ef48.jpg

 photo IMG_0427pien_zpscd215e19.jpg

 photo IMG_0431pien_zpsae97a2db.jpg

 photo IMG_0510pien_zps17e1f089.jpg

 photo IMG_0443pien_zps498bd429.jpg

 photo IMG_0400pien_zpsbdbe83fd.jpg


Ja viime perjantaina kävimme partnerin kanssa katsomassa tovereiden bändiä, jossa oli useampikin partnerin vanhan bändin jäsen (In Shade/Jenlayn -ajoilta). Ne olivat lämmittelemässä japanialaista bändiä nimeltä Adams ja pakko sanoa, että lämppäri veti noin sata kertaa paremmin. Pääesiintyjä oli hajuton ja mauton, olin ennenkin ollut paikalla näkemässä niiden esiintymistä eikä edelleenkään kuulostanut eikä näyttänyt hyvältä. FÆK sentään pisti bileet pystyyn lavalla ja veti suurella energialla. Tunnelma lässähti kuin lehmän häntä siinä vaiheessa, kun Adams saapui lavalle huljumaan hidastettuna. Jäätiin juoruilemaan keikkaa katsomatta, piti lähteä kuitenkin sitten jossain vaiheessa pois, kun ei enää kestänyt sitä turhan takia kirkumista ja huonoa hissimusiikkia.


Tässä kuitenski FÆK Gloriassa:

 photo fakpien_zpsa0e47475.jpg

 photo fak3pien_zpse5d52910.jpg

 photo fak9pien_zpse9def446.jpg

 photo fak7pien_zpsd5fbb426.jpg

 photo fak8pien_zps68d12a23.jpg

 photo fak4pien_zpse353d275.jpg

 photo fak2pien_zps17fab289.jpg

Tuo viimeinen kuva on ehkä parhain kuva minkä olen vähään aikaan ottanut. Hyvä minä!


Vähän jännittää, kun pitäisi ensi viikolla mennä katsomaan korealaista poppia ikärajattomalle keikalle. Tärykalvot huusi hoosiannaa jo tuolla Gloriassa, jossa sentään täysin blah-bändi esiintymässä ja faneja paikalla yksi yhdeksäsosa siitä, mitä tulee olemaan ensi viikon keikalla. Seitsemät korvatulpat fanien takia? Kyllä kiitos. Olisipa siellä joku anniskelualue, jonne voisi mennä olemaan rauhassa ja tarkkailla keikkaa omassa ilmatilassa. En ole keikkabailaaja, olen niitä ilonpilaajia, jotka nököttää paikoillaan ja tuijottaa murhaavalla katseella lavalle. Jos keikka on pikkasen kehnompi, mutta musiikki menevää, niin minut voi löytää tanssimasta twistiä tai riverdancea jostain takarivistä. Mutta yleensä korkeintaa pää vähän nytkyy tahdissa ja katson paheksuvasti niitä, jotka riehaantuu.

Ei mitään kummempaa, pieni kuvapläjäys ja partneri ikuisti minun iltaman Gloriassa sekä sen jälkeen. Olenhan oivallinen bloggaaja, josta täytyy saada kuvia joka kulmasta ja ikuistaa jokainen tekemäni hulppea asia! Niistä lisää seuraavassa postauksessa.

PUSMOI ja kuunnelkaa hyvää musiikkia :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti