Sivut

tiistai 24. helmikuuta 2015

Raportti.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, niin partneri ikuisti iltaani. Olen todella huono kuvattava, koska näytän esmes pallinaamalta joka kuvassa. 

 photo dokumentti5_zps80d3ed7c.jpg

Huono bändi soimassa taustalla, siksi huolestuttaa.

Viimeiset hetket Adamsia kuunnellen, sitten oli pakko soljua sukkelaan kauas pois Gloriasta! Tässä kuvassa vielä sinnittelen, koska minulla oli päällä iloinen takki ja olin kerrankin kammannut naamani, joten minusta pystyi ottamaan edustavahkohkohkon kuvan.


 photo dokumentti4_zpsdbdc913d.jpg
"Ai kamera, en yhtään huomannut, ihan kasuaalisti tässä vaan!"


 photo dokumentti3_zpsfab3809e.jpg
Löysin tolpan.

Partneri halusi ottaa kuvia pimeän Helsingin valoista, minusta toin ihan hyvin valoa kansalle tolppien kanssa. Kyllä se sai taidekuviakin, mutta suurin osa kuvista oli tämmöisiä. Eleganttia tolpassa roikkumista sekä muita keväisen sadekelin riemuja.


 photo dokumentti2_zps101abcea.jpg
Hel-Looks, paitsi että hipsteriys uupuu.

Kohti päämäärämme etenimme sateisessa Helsingissä. Huomasin kuvasta myös sen, että pitänee alkaa dieetille, Kuitenkaan emme hylänneet ajatusta iltapalan metsästyksestä, koska maaliskuussa vasta alkaa terveelliset elämäntavat! Olimmehan jo haaveilleet iltapalasta hyvissä ajoin, jo ennen keikalle menemistä. Se tavallaan jopa innoitti meidät vaivautumaan sateisessa säässä keskustaan saakka. Ajatus ruoasta.


 photo dokumentti_zps8b1110b0.jpg
Löysimme sen mitä kaipasimme: 
Southern Fried Chicken!

Kassalla ollut leidi yritti rupatella partnerille small talkia siitä, että meillä on varmaan jotkut kekkerit tai jotain, koska ostimme ämpärillisen kanankoipia. Partneri joutui toteamaan, että juuei, ollaan menossa kotiin katsomaan telkkaria. Meidän hurja perjantai-iltamme huvitutti myös kanamyyjää. Kotona katsoimme Roommatea ja syötiin ranskalaisia sekä kanankoipia! Röh.


 photo jerevampir2_zps984e4fc1.jpg
Partnerin naaman kampaus.

Seuraavana aamuna partneri herätti minut kampaamaan sen naamaa ja laittamaan tukkaa. Huutelin sängyltä neuvoja, tyyliin: "käännä purkki ympäri, paina, laita vaahto hiuksiin, phöönaa tukkaa, hiero sormilla...!" 
Sekä kuten kuvasta huomaa, en ollut vielä laittanut partnerille ripsaria, mutta älkää leikisti kiinnittäkö siihen huomiota. Hän meni musavideon kuvauksiin, joten piti olla hieman edustava.

Tässäpä raportti viime viikon pe-la ajasta, olkaa hyvä.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti