Sivut

tiistai 5. lokakuuta 2010

Energiaa ja huolia.

Jotkut päivät on hyviä ja jotkut huonoja. Eilen olisi tehnyt mieli vajota maan alle ja tämäkin päivä alkoi kehnosti, mutta aurinko alkoi sitten paistamaan risukasaankin. Ahkeruuspuuskan vuoksi nyt pyörii tiskikone, pesukone ja kämppä imuroitu. Jos vielä järjestelisi tänään hieman, niin olisi upiaa. Ja sitten voisin kehua itseäni parhaaksi ja palkita itseni vaikka... No vaikka sillä, että sitten voin nuuskia puhdasta asuntoa. Lattiat on itkeneet pesemistä jo pidemmän aikaa, pitäisi varmaan siihenkin panostaa lähiaikoina. Jos puuska ei lakkaa, niin sitten nekin täytyy pestä tänään.

Energiaa selkeästi on kerääntynyt varastoon, koska ennen puuskaa teki mieli nukkua päiväkausia. Ja koko eilinen meni melkein nukkuessa, kun nukuin myöhään ja sitten vielä sammuin illalla kolmeksi tunniksi. Oli aika mystistä, että miten pystyi pientä ihmistä väsyttämään niin paljon ja olin jo varautunut siihen, että tänään harmittaa ainainen väsymys edelleen. Mutta väsymys meni pois ja siksi onkin siivouspileet.

Photobucket

Olin sunnuntaina hyvin huolissani siitä, että löysin koiralta jälleen saman patin minkä olin aiemminkin tunnustellut. Tuntui aiemmin ihan vaan rasvapatilta, jolla ei sinänsä mikään kiire. Kuitenkin olin tuntevinani patin lähettyvillä jotain mystistä massaa, joka huoletti. Itku oli herkässä, koska mietin, että mitä tekisin, jos koiralla olisikin jotain vakavampaa. Aloin miettimään, että ilman koiraa ei olisi äidistäkään enää jäljellä arjessa muistoja samalla tavalla ja hysteria oli valmis. Koira on kuitenkin pirteä kuin peipponen ja viettänyt jopa hulluja päiviä, ettei se kyllä ainakaan omasta mielestään sairasta. Nyt olen itse kuitenkin rauhoittunut ja huomenna aamulla koira menee lääkäriin, jossa pattia puristellaan ja koiraa tutkitaan. Toivottavasti ei löydy mitään liian jännittävää. Koiraparka ei saa edes aamiaista, koska jos se pitää rauhottaa, niin ei maha tykkää :c No mutta se saa sitten erittäin ison lounaan.

Hoksasin myös, että minun pörriäiset on maailman kauneimpia, höpsöimpiä ja rakkaimpia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti