Sivut

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

This is halloween, tidididi.

Olen tosiaan aloittanut jo kesän lopusta ja ekasta syyshajusta saakka fiilistelyn, koska pian on halloween. Vaikka jankutan sitä kuukausikaupalla, niin jotenkin olen aina sata kertaa paremmalla tuulella, kun ajattelen halloweenia. Lapsena se oli maailman paras juhla ja vaikka nykyään sitä ei enää juhlikaan samalla tavalla, niin on se tunnelma. Ne syksyn hajut ja puiden värit, ach. Eilen bongasin jo kukkakaupasta pieniä kurpitsoja, joita täytyy aina saada joka halloweeniksi. Kai traditiot on ihan hyväksi, vaikka ne traditiot olisikin pikkusia kurpitsoja pöydällä istuksimassa. Joudun olemaan kyllä yksin halloweenin, mutta vietän sen kaksi kertaa. Reippaasti ennen oikeata halloweenia katson partnerin kanssa toivottavasti huonoja kauhuelokuvia ja olen villasukat ojossa, ja sitten oikeana halloweenina pyörittelen vaikka kurpitsoja hyppysissä ja katson lisää niitä kauhuleffoja.

Photobucket

Ja halloweenista toiseen asiaan, joka on oikeasti vähän synkempi. Eli koira kävi eläinlääkärissä keskiviikkona ja lääkäri oli sitä mieltä, että patti tuntuu rasvapatilta, mutta otti kuitenkin useita näytteitä varmuuden vuoksi. Ja parin viikon sisällä paljastuu, että onko patti rasvaa vai täytyykö huolestua. Omistajalle on aika murheellista tuollaiset mystiset patit, joista ei voi satavarmasti tietää, että mitä ne on. Koiraa ei kyllä patti haittaa ollenkaan ja on pirteä peipponen, eli ainakaan se ei ole sairaana millään tavalla. Oletettavasti siis jännitän ihan turhasta, mutta täytyy sitä nyt stressata kuitenkin. Toivottavasti näytteet paljastaa, että siellä ei ole mitään liian jännittävää meneillään. Ja koiraparka oli huppelissa, koska se jouduttiin rauhoittamaan. Ja sai korviin antibiootit, kun hiivatulehduksen jälkeen korvat jotenkin altistui jollekin ja siellä on pieni pöpö. Onneksi koira on niin reipas, ettei tarvitse edes oikein yrittää jemmata antibiootteja, vaikka korvien putsaaminen sitä inhottaa kyllä varmaan maailman eniten. Minun raukka ja armas, onneksi korvat tulee pian kuntoon ja peukut persauksissa, että patti oli vain säikäytys.

Ei tässä mitään jännittävää. Pitäisi ottaa kuvia, että voisi laittaa niitä tänne, mutta saitte nyt vaan halloween-aiheisen muualta varastetun kuvan. Se on taustakuvanani ja ehkä maailman söpöin.

1 kommentti:

  1. toivotaan että patti ei ois mikään vaarallinen :-)

    VastaaPoista