Sivut

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kalju olotila.

Syksystä nauttiminen alkaa vaihtua toisenlaiseen syksyyn, kun puista lentelee kaikki lehdet pois. Tosi alaston olo parvekkeellakin, kun käväisee savukkeella ja näkee muiden parvekkeet ja voi vakoilla tarhatätejä. Mutta tuleekin sitten sellainen syksy, että on kylmää ja harmaata sekä kuivaa, sekin on jea. Nyt tässä välissä on vaan limanuljaska-lehtien syksy, eli satelee vettä ja astelee semmosessa lehtivellissä, joka ällöstyttää. Mutta eipä tuo mitään, nautiskellaan vielä kun voi ennen niitä talvipakkasia ja loskia.

Ei ole sattunut mitään jännittävyyksiä lähiaikoina. Mitä nyt olen hoksannut, että ailahtelevasta mielialasta huolimatta tykkään elämässäni joistakin asioista ihan täysillä. Vieläkin vaihtuisi vuosi, koska oletan, että ensi vuosi on huimasti parempi vuosi.

Näin muuten jokin aika sitten pihalla jotain kurpitsakukkasia. En tiedä mitä ne on, mutta ihan kuin se kasvattaisi joka syksy ilmaa täynnä olevia kurpitsoja. Aika herttainen.

Photobucket


Ja koiran kanssa ollaan pelleilty ihan urakalla sekä koirapuistossa, että kotona. Inhottaa vaan, kun jokainen karvaeläin päättää heittää kaikki karvansa pois samaan aikaan ja päivässä valkeat lakanat on täynnä mustaa karvaa. Ihan kuin nukkuisi pedissä, joka on päällystetty untuvalla. Kuulemma saisi ihan hyvät rahat kissojen ja koirien karvoista, jos niitä keräisi ja tekisi langaksi, muttei sitä nyt semmosta jaksa. Joskus jaksaa vaan laittaa niitä eläimille peruukeiksi.

Photobucket


Tänään on pikkasen jännittänyt, kun partneri lähti piiiiitkälle lennolle Koreaan, mutta toivottavasti kaikki sujuu hyvin. Ei sitä kyllä malta nukkua ennen kuin tulee yöpuhelu, että on saapunut perille. Ensi kerralla menen kyllä varmasti mukaan, vaikka veri ei osaakaan vetää ulkomaille, kun ei ole koskaan itse reissannut. Joten olen nyt vaan tällein hengessä mukana!

Ja löysin kaupastakin taannoin niin hienot kengät, että seuraavassa entryssä aika varmasti flesoan niillä. Piti löytää talvikengät, eli löysin kengät joilla just ja just selviää syksyn yli. Mutta ei se haittaa, koska materia kuitenkin ilahduttaa aina ja halvalla sain. c:

Vielä lopuksi ilahduttava kukkanen, joka päätti alkaa kukkimaan kesken syksyn ja viettäkää kaikki kivaa, koska syksy on parasta aikaa vuodessa. Itsekin ostan tällä viikolla pieniä kurpitsoja kaupasta ja katson kauhuelokuvia, että pääsee ihan haamujen meininkiin.

Photobucket

1 kommentti: