Sivut

torstai 23. kesäkuuta 2011

Arvostelen uutisia.

Olen miettinyt, että mitä maailmassa tapahtuukaan. Olen ehkä eniten järkyttynyt yhdestä kohtuullisen turhasta uutisesta, joka ei koske koko maailman hyvinvointia, mutta joka häiritsee minua sieluni ytimiä myöten.


Foo Fighters keikalle yleiseen vessaan.

"Yhdysvaltalaisbändi soittaa keikkansa aivan Helsingin suurimman romanileirin eli sosiaalikeskus Sataman naapurissa. Ongelma on syntynyt siitä, että Vapaa Katto ry:n vuokralaiset ovat käyttäneet leirinsä ympäristöä avoimena käymälään."

Jostain syystä oletin, että kun romaneita ei ole saatu vielä täältä häädettyä, niin niille olisi tuotu edes bajamat sinne. Mutta ei, visioni pilaantui ja alkoi haisemaan, kun luin uutisen. Tervetuloa Suomeen keikalle, sori että on paskaa ympäriinsä julkisessa puistossa, mutku meillon noita uusia kavereita kakkimassa sinne tänne. Hyh.

Ihanku ajauduttaisiin romanien takia pian jonnekin keskiajalle, jolloin paskat vaan heiteltii kaduille ja kulkutaudit levisi. Ymmärrän, ettei romanit ole sama asia kuin muut Suomessa oleskelevat, jotka osaa käyttää vessaa ja on täällä esmes täysin laillisesti hengaamassa. Mutta joku roti pitäisi noissakin hommissa olla, ihan oikeasti. Helsinkiä on aina hoidettu hyvin, niin tuntuu karmaisevalle ajatus, että tuollainen käytös sallitaan. Jossainhan niiden on tietty pakko käydä, olisko ollut liian iso investointi sitten hankkia niille bajamajat sinne, kerta niitä halutaan täällä pitää? No olisi vissiin, antaa niiden perseillä ja käyttäytyä kuin aivottomat ameebat.

Tuntuu vaan jotenkin niin käsittämättömältä, että tuollainen käytös sallitaan. En ole sinänsä rasistinen, yritän ymmärtää romanien olosuhteita ja pakkorakoja, mutta kakka... Ei ny hyi saakeli. Hame korviin ja kakkimaan julkiselle paikalle, taitaa vielpä olla hoidettu nurmialue, eli jos koira kakkisi sinne niin siitä saisi sakkoja. Suomessa on yritetty välttää ghettoutumista, ainakin puheissa, mutta eiks tämä ole nyt jo vähän enemmän kuin ghettoutumista? Jos itse omistaisin Suomen kokonaan, niin en ihan oikeasti katselisi tuommosta käytöstä kenenkään osalta.

Piti vaan arvostella tuo uutinen, kun tämmöstä nirppanokkaa se järkytti. Kuitenkin täällon puistot ollut yleensä mukavia ja sieviä. Ja olettaisi, että myös köyhemmän maan asukkaat tietäisi mikä on vessa, vaikka kotomaassa se olisi ollut reikä lattiassa tai ulkovessa. :x

Olen nyt puhunut. Joten voisi mennä pissattaa koiria, jos ne kakkii hoidetulle nurmialueelle, niin kerään kakan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti