Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Fanityttöil.

Oli toissapäivänä vähän tylsää, joten ajattelin opetella maskeeraamaan. Valitettavasti en kuitenkaan omista välineitä siihen, että mm. nenää voisi muokata, joten käytin hyödykseni vaan valmiina olevia kasvonpiirteitäni. Ja koska olen fanityttöillyt samaa tyyppiä jo 14-vuotiaasta, niin pitihän sitä vähän yrittää. Joku ehkä tunnistaa, suurin osa varmaan ei.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oli karmea pakkorako blurrata kuvat huonosti ja muokata kehnosti, koska napsasin taas vaan iPhonella kuvat. Kauheata pikselimössöä olivat jostain syystä, siksi laatukin huimaa päätä.

Ja sitten vielä yöllä koklasin 15 euron piirtopöytää, jonka ostin alennuksesta taannoin. Eka kirosin, että ei hemmetti, mutta kun hetken aikaa väänsi niin aloin hoksaamaan sen idean. En vielä osaa edes piirtääkään hirveän hyvin, mutta voihan tuolla räpeltää ja opettelemalla sitten oppii. Olen ollut vaan todella laiska piirtämisen kanssa, viimeksi tein sitä ahkerasti joku melkein 10 vuotta sitten. Ja siltä vähän näyttääkin.

Tässä kuitenkin fanityttöilty eka piirtopöydällä tehty piirros:

Photobucket

Alkuperäisessä kuvassa oli karseet kontrastit ja maski puoliksi naamassa, eli piti säveltää itse ja maski sai luvan pysytellä kuvassa. Ja hermostuin sitten, enkä jaksanut tehdä kroppaa ollenkaan, se on vaan lentävä pää. :D

Ja huomenna saan tietää, että alanko datanomiksi. Jännittää jo jonkin verran, koska en millään haluaisi pettyä taas. Ja ajattelin tänään viedä illemmalla cv:n yhteen paikkaan, jos saisin tehdä sitten pari vuoroa viikossa töitä. Kun on ollut tosi haastavaa löytää työpaikkaa, joten on joutunut olemaan työttömänä. Eilenkin katsoin ilmoituksia, mutta ei sieltä löytynyt oikein mitään mihin olisin kelvollinen. Kumpa saisi jotain projekteja edes, palkallisia tai palkattomia.

Mutta nytton hyvin fanityttöilty, tähän pyrittiin:

Photobucket

2 kommenttia: