Sivut

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Fruits & Berries sekä hyvä meno.

lolspop
Maailman paras tikkari!

Valoa tunnelin päässä. Olenkin puhunut pitkään muutosta, kun Jere saapuu tänne tavaroineen ja nyt se on aivan loppusuoralla. Jeren koti on puunattu ja tyhjennetty, vielä on tekemistä täällä, mutta silti huomaa jo pienen järjestelyn jälkeen, että kaiken rojun alla on... KOTI. Ilahduin jo siitä, että Jere järjesteli eteistä, josta tuli erilainen maton ja Jeren tavaroiden ansiosta, koska se näyttää joltain meidän yhteiseltä. Ettei se näytä enää vain _minun_ eteiseltä. Jos joku ymmärtää mitä tarkoitan. Koko asunto saa sitten sellaisia sävyjä Jerestä, kun sen tavarat leviää tänne ja se on iloinen tunne. Siinäkin mielessä, etten koe olevani vastuussa koko asunnosta enää. Oli todella vaikea aikoinaan antaa Jeren edes tiskata täällä, mutta kun nyt ihan visuaalisestikin näen Jeren asioita täällä, niin se saa kyllä kotiutua täysin. Kai se on joku ihmeellinen aivojen kemian asia, että ei osaa kuvitella yhdessä asumista ennen kuin näkee ne kaikki toisen tavaratkin. Ja en edes ole saanut pakokauhua, vaikka olen huono sitoutumaan, mutta sitoudunkin parhaaseen ystävääni, joten ei tunnu missään! Tai no tuntuu, mutta positiivisesti!

mustacio
Jeren mustacio oli melkoinen ja viimeiset kesäauringot silmämunissamme.

Ja en tiedä mikä siinä on, mutta 25.8. oli joku tapahtumien päivä. Harmi sinänsä, kun oli monta tapahtumaa, mutta piti valita niistä yksi. Oli kirpputoria, tupareita, koirahommia jajajaja... Mutta menimme anoppilaan isän ja hänen vaimonsa kanssa, sillä minun ja Jeren vanhemmat ei ole koskaan nähneet toisiaan. Vähän jännitti, mutta oikeasti tiesin, että koska molemmat puolet on rentoja ja leppoisia, niin tuskin alkaa mikään ruokasota. Ja ruokasodan aikana olisi nuoriso vaan paennut pöydän alle jemmaan. Kaikki meni kuitenkin hyvin, kai niillä oli yhteisiäkin asioita ja keskustelivat paljon. Ja ruoka oli hyvää sekä jälkiruoka myös, oms noms. Nyt on päästy siitäkin "pakollisesta" tapahtumasta ja kyllä sen verran hyvin tulivat toimeen, että ehkä joskus kokoonnumme uudestaan. Itsekin osasin olla anoppilassa todella rennosti ja juttelin kovasti, vaikka ensimmäisillä kerroilla en pukahtanutkaan. Ja katsoimme reissukuvia sekä eläinkuvia, Jeren isä vaan kyseli "mikähän tämä on?" ja toimin tietosanakirjana eläintarhan eläimistön kanssa :D
Onneksi on mukavat appivanhemmat ja onneksi isänikin on todella mukava ihminen, vaikka oma perheeni ei ole suuri, niin ehkä laatu korvaa määrän. Isän kanssa me ollaan tosi samanlaisia, voidaan keskustella jostain asiasta vaikka tuntikausia ja pohdiskella, sekä sitten huumorintajukin monesti on samankaltaista. Visioikaa siis minä, mutta 60-vuotiaana pitkänä parrakkaana miehenä, minun isä on sellainen (vaikka ehkä hieman hillitympi versio ellei vallan riehaannu). Minulla ja äidilläkin oli yhteiset jutut, mutta äiti oli sellainen temperamenttinen nollasta sataan kiihtyvä sekä muutenkin erilainen kuin minä, perin siis isäni puolelta sellaisen rauhallisuuden ja leppoisuuden, kiihdyn vain joskus ja jouluna negatiivisilla viboilla. Perin äidin kiinnostuksenkohteet (äitee oli mm. eläintenhoitaja ja valokuvaaja ammatiltaan, sekä piirsi ja laittoi hiuksia/meikkiä varsinkin mallinhommia tehdessään) ja isän luonteenpiirteet.
Kumpaa vanhempaa te lukijat muistutatte vai molempia?

Olen myös yrittänyt ryhdistäytyä meikkaushommissa. Yleensä en meikkaa tai laita tukkaani saati pukeudu siististi, kun olen niin mukavuudenhaluinen. Sain kuitenkin ideoita, kun lakkasin Jeren varpaisiin vesimelonit ja tein sitten silmiini myös vesimelonit. Huomasin, että meikkaaminen on edelleen hauskaa, se on vaan sellainen kausittainen hupini. Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi huvitin itseäni jollain tavallisesta poikkeavalla meikillä. Nyt sitten yritän käydä hedelmiä ja marjoja läpi meikeissäni, kun se tuntui hauskalle idikselle! Ja yritän saada vielä inspiraatiota siitä, että vielä on liru kesää jäljellä. Jos jollain on ehdottaa marjoja tai hedelmiä, niin saa kommentoida ja toteutan sitten parhaani mukaan :)

Fruits & Berries!


PhotobucketPhotobucket
Watermelon.

PhotobucketPhotobucket
Blueberries.

Photobucket
Pineapple! (Hieman tylsä, mutta menköön.)


Nyt PUSMOI :* kaikille, jakakaa inspiraatiota ja muistakaa ihastella itseänne!

4 kommenttia:

 1. Ihana toi sininen silmämeikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! En niinku koskaan käytä sinistä meikissä, kun on vihreät silmät, mutta violetin sävy pensasmustikoissa avitti sinistä sopimaan minullekin. Ja mustikka vaati vähän dragia, joten täytyyhän sitäkin ripaus olla :D
   (Mitä nyt joku saisi keksiä liiman ja glitterin, josta ei jäisi mitään tekstuuria, kun glitteriä oli PALJON, mutta se mikä ei hohtanut auringossa näytti röpelöltä vuan.)

   Poista
 2. Oi mitkä meikit! Upeita! Tosi hauska idis tehdä meikkejä hedelmien ja marjojen inspiroimana :)

  Tuli heti mieleen, että olisi kiva nähdä miltä näyttäisivät esim. kiivi tai hilla meikkinä.

  Ja kiva että yhteenmuutto on herättänyt noin positiivisia fiiliksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on kesää jäljellä, eli hetelmiä ja marjoja pitää laittaa värikkäinä simmukoihin! Ja kiitoksia :)

   Kiiviä voisin kokeilla sekä hillaa myös. Tein jo mandariinin/appelsiinin sekä viinirypäleen, ne tulee seuraavaan postaukseen.

   Ihme kyllä ei tosiaan ahdista asua jonkun kanssa, sillä meillä on silti omaa aikaa partnerin harrastaessa musiikkijuttujansa ja muutenkin. En olisi osannut kuvitella olevani ahdistumatta, mutta hyvä näin!

   Poista