Sivut

maanantai 1. elokuuta 2011

Bolonka Get2Gether.

Elämässä on paljon turhia asioita ja keksintöjä, joista nauttii kuitenkin. Mutta joskus tulee mieleen, että 95% kaikesta on täysin tarpeetonta hifistelyä. Ajattelin listata joitakin fiilistelyjä, joissa ei oikeastaan ole mitään järkeä.

Juomat tölkeissä.
- Ne on ihan samaa juomaa kuin purkeissa, muoveissa ja laseissa, mutta maistuvat silti paremmalle. Miksi ne maistuu paremmalle? En osaa sanoa. Kai niissä on joku TERÄKSEN vivahde, koska mielummin ostaa aina kaiken tölkeissä.

Hajustetut terveyssiteet.
- Tuli joskus tuossa markkinoille menkkarättejä, joissa on tuoksu. Ne haisee sellaiselle halvalle ilmanraikastimille enkä tiedä, että mikä idea niissä on. Ostan silti, koska pervosti nautin siitä, että ne haisee jollekin paketin avatessa.

Vessapaperi.
- Suomessa on monesti vessoissa perssuihku, joten vessapaperilla ei tee mitään. Niin kuin joku fiksu on sanonut: "Jos liukastuisit naamaltes norsun paskaan, niin pyyhkisitkö paperilla vai menisitkö suihkuun?". Kuulin kyllä juttua, että japanilaisilla on joku perssyndrooma, kun niillä on ne hifistelyvessat ja huuhtovat persaustaan aina. Ehkä kannattaa siis välillä pyyhkiä paperilla.


Ja sitten menin käväisemään vähän matkan päässä sunnuntaina (eilen) koirien kanssa. Kohtasimme Ewokin toisen omistajan sekä hänen kaksi bolonkaansa. Hänen rouvasbolonka inhosi edelleen Ewokkia, joten olimme sitten kahden bolonkan ja yhden sekasikiön kanssa valloittamassa maailmaa. Käytiin puistossa, uitettiin vähän koiria ja käveltiin puistossa. Oli mukavaa, sai keskustella rodusta ja jutella hömelöitä. On se Ewokin toinen omistaja kyllä kiva tyyppi :)

(Ja Wanjo sekä Ewok on varmaan tulee olemaan joskus aviopari, joten ihan hyvä, kun tykkäsivät toisistaan ja otin sitten kuvia nuoresta parista <3)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wanjolla on kyllä kamalan kauniit kasvot, toivottavasti joskus sitten sitä voi lainata Ewokille, että saan heidän yhteisen lapsensa. Siitä tulisi nimittäin varmaan aikalailla maailman kaunein :)

Photobucket

Photobucket
Fabio-Wanjo ja Prinsessa-Ewok.

Photobucket

Photobucket


Ja loppuun vielä maailman sievin huolestunut Hildegard:

Photobucket

Photobucket


Ei tässä mitään sen jännempää ole tapahtunut. Isäkin palaa tänään lomalta Helsinkiin, menen tukkani kanssa tutun luokse kammattavaksi (himo leikata kaikki pois, mutta katsoo nyt mitä se sille tekee) ja Jere muhistelee meillä. Aiotaan tänään pitää omat tekken-turnajaiset, kun katsottiin EVO-turnajaisia eilen illalla. Niissä siis parhaat pelaajat pelailee tappelupelejä vastakkain ja sitten voittajat pääsee jatkoon jne. Olisi jatkunut suora lähetys aamuun saakka, mutta ei me katsottu kuin jonkin aikaa.

Ja muistakaahan öisin koiria pissatellessa heittää huppari niskaan, oli hieman nännit ojossa eilen yöllä, kun kirmasin ulos puolialasti! Oli tottunut yöhelteisiin, niin eihän sitä pöhkönä tajunnut varautua syksyn oravittamiseen. Mutta pus.

6 kommenttia:

 1. Odottele vähän aikaa, nyt ekat juoksut vasta tulossa ja sitten kolmansista eka pentue ;)

  VastaaPoista
 2. Huhuhuhuhuhuu!! Meijän pitää joskus ottaa Tekken tournamentti! ^0^)/

  Japanin ihanissa hifistelyvessoissa voi myös valita musiikkia tai äänitehosteita (esim. vesihanan lorinaa) joka peittää kaikki unwanted sounds jos on vaikka kakkoshädällä. XDD

  VastaaPoista
 3. En osaa tekkeniä ollenkaan... :D En tykkää siitä myöskään kauheesti. Mielummin pelaan muita! Mutta voin hävitä sitten tyylillä sillain "ho bitch ho ass nigga bitch!"

  Ja joo, semmonen vessa olisi parasta. Tulisi jotain kivoja saundeja sillä välin, kun perse istahtaa valmiiksi lämmitettyyn pyttyyn ja sitten pytty huuhtoo takamuksenkin itsekseen!

  VastaaPoista
 4. ois kyllä ihana! tykkäisköhä watu =DDDDD

  VastaaPoista
 5. Iida: Riippuu tietty koirasta, meillä rouva rakastaa pieniä ja ne saa tehdä melkein mitä vaan -> turvallista pitää pienten seurassa. Mutta jos Watu tykkää kans pienistä, niin olettaisin, että tuommoinen minipossumin ja ewokkien risteymä varmasti tulisi sen kanssa juttuun :)

  VastaaPoista