Sivut

keskiviikko 3. elokuuta 2011

SlutWalk ja miiting.

Ajattelin esitellä huonolaatuisesti tukkani, josta lähti suurin osa karkuteille. Ja muistuttaa kaikkia, että ensi lauantaina klo 14 alkaa Helsingissä Kiasmalta SlutWalk! Sinne kaikki marssimaan sen puolesta, että raiskaus on rikos ja rikoksen kohteet ovat aina uhreja, huolimatta siitä mitä heillä on päällään. Eli, parhaimmat horokuteet niskaan ja kävelemään, tervetuloa :)

Mutta tässä pari iPhonen kamalalla kameralla napsaistua kuvaa siitä, että miltä tukka näyttää litteänä ja naamani hikisen meikittömänä:

Photobucket

Photobucket

Lupaan ottaa joskus parempia kuvia, sitten kun jaksan laittaa tukan sievästi ja kammata naamani. Mutta olen erittäin ilahtunut siitä, että enää päässä ei roiku kuollutta reuhkaa, vaan saan tehtyä erilaisia kivoja tyylejä tuon lyhyen kanssa.

Bonuksena vielä kuva kynsistäni, jotka tein vesimarmonoinnilla. Eli ideana se, että lakkaa kynnet jonkun värisiksi, sen jälkeen tiputtelee haaleaan veteen kynsilakkoja ja dippaa sormen sekaan. En tykkää hirveästi sellaisista oikein sievistä kuvioista mitä marmonoinnilla tehdään, joten nämä on "graafikon kynnet", jotka näyttää siltä kuin olisin oikeassa maalissa uittanut:

Photobucket

Länttäsin pari kukkasta tietty sekaan. Tuo on yksi lempparini väriyhdistelmistä kyllä, että mustaa, valkoista sekä vaaleanpunaista. Keltainenkin passaa siihen sekaan. Kynnet on siis nykyään lyhyet, kun saksin ne aikoinaan veks. Mutta olen tehnyt kans keinokynsiä, joita voin käyttää halutessani pitkät kynnet.

Mutta ei tässä muuta, huomenna on miitti japanialaisessa puutarhassa, jonne menemme Ewokin ja Jeren kanssa. Siellä grillaamme ja juoruamme. Ja lauantaina sitten olisi se SlutWalk ja sunnuntaina pikku-Nikon viimeinen dj-keikaus Jenny Woossa. Toivon mukaan jaksan näihin kaikkiin osallistua ja ulkoiluttaa kameraakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti