Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Meiccihommaa.

Ajattelin nyt hemskutti soikoon toteuttaa uhkaukseni ja laitan sen meikkipostauksen, että miten tehdään mahdottoman yksinkertaisesti fiftari-meikki. Tähän menee aikaa noin vartti, ellei ala säätämään. Yritin ottaa kuvan melkein joka vaiheesta, mutta ei nyt ihan kaikkia tullut kuvattua. Ja osassa tarkennus on ketuillaan, mutta saa kelvata! Nih.


1. Elikkäs, ensin aloitin peittelemällä sysimustat silmäpussit maybellinen moussella (peittää hervottoman hyvin).

Photobucket

2. Tämän jälkeen puuderoin naaman meow cosmeticsin mineraalimeikillä ja puuhkealla sudilla.

Photobucket

3. Sen jälkeen otin töppöseen vaaleanruskean kulmakynän ja piirsin ilmekarvojen rajat (näyttää idiootille, mutta on erittäin kätevä keino saaha ne suunnilleen samanlaisiksi).

Photobucket

4. Sen jälkeen maalasin ilmekarvat kokonaan tummanruskealla ja ohuella sudilla, suosittelen sudiksi sellaista kapeaa ja kulmikasta.

Photobucket

5. Sitten otin valkoisen rajauskynän ja laitoin sitä ilmekarvojen alapuolelle ja kulmaluuhun. Siten saa vähän jykevämmän ja terävämmän reunan ilmekarvojen alaosaan. Sitten sormella häivyttelin nämä valkoiset.

Photobucket

6. Tämän jälkeen kannattaa ottaa typerä ilme ja imeskellä poskia sisää, koska sudilla viuhdoin hieman aurinkopuuteria, että nassu saa väriä ja poskipäät näkyy paremmin.

Photobucket

7. Sitten iloinen hymy ja poskipalluroihin poskipunaa, itse käytin vaaleanpunaista, koska olen niin kalvakka, että se näyttää ihan kivalle. Vaihtoehtoisesti voi käyttää punaisempaa, jos naaman sävy sen sallii.

Photobucket

8. Sitten puuderoin isolla sudilla kaiken paikoilleen. Puuderoin vasta tässä vaiheessa, kun ilmekarvatkin pysyy naamassa paremmin, jos niiden yli on puuteroitu.

Photobucket

9. Sitten valkoista luomiväriä yläluomelle ja alaluomelle, ihan reippaasti vuan.

Photobucket

10. Pehmeään ja pyöreään sutiin otin tummanruskeaa, jota pyörittelin ulkonurkkaan ja luomivakoon. Ja reippaasti kans luomivaon yläpuolelle.

Photobucket

11. Ruskeaa kannattaa tummentaa laittamalla samalla tyylillä inasen mustaa samalla pehmeällä sudilla. Ellei halua sitten olla mukamas luonnollisen näköinen. Ja rajasin mustalla eyelinerilla yläluomen vain, alaluomeen en koskenutkaan.

Photobucket

12. Sitten taivuttelee ripset useasta kohtaa erittäin ojoon ja kaareviksi, jonka jälkeen laittaa suunnilleen sata kerrosta ripsaria yläripsiin. Alaripsiin riittää vähempikin.

Photobucket

13. Laitoin huuliin vaseliinia, jonka jälkeen väritin ne punaisella huultenrajauskynällä. Tai se muistuttaa sellaista pehmeää liitua enemmänkin, mutta värittää nyt sellaisella mikä sattuu löytymään. Huulipunat sottaa kovin ja yleensä en käytä, ellen sitten laita rajauskynällä väritettyihin huulin päälle vielä inasen.

Photobucket

Thada!

Ja joo, tämmösiä en kuvaile ehkä kovin vakavissani, mutta tämmöstä pyydettiin ja ehkä auttoi jotenkin jotakin jossain tilanteessa. :D

PhotobucketJa tässä vielä tukan vaiheet...

Takuta etutukkaa huljakkaasti pystyyn ja suihki lakkaa päälle. Näyttää hetken aikaa fiksulle.

Photobucket

Sen jälkeen ota harja ja kampaa ihan etummaisia hiuksia suoraksi ja sileäksi. Sitten taita tukka taakse päin ja kiinnitä pinneillä niin, että jää semmonen kiva tötterö. Ja lakkaa päälle taasen.

Photobucket

Huivi sitten bonarina, jos sattuu löytymään!Seuraavan postauksen voisin tehdä niin, että siinä olisi jotain asiaakin. Ehkä.

Laitetaan kuitenkin vielä bonuksena H&M:n ihana rusehtavan-glitterihtävän-kullahtava-karkkifoliohtava kynsilakka, jolla tein leopardeja kynsiini:

Photobucket

6 kommenttia:

 1. jaa mikä duckface, koskaa nähnykkää

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos! Ihana kun jaksoit tehdä noin huolelliset ohjeet :) Olin siis se tyyppi joka tällaista postausta pyysikin.

  Olen kirjoitellut tänne aiemmin useimmiten anonyymina, mutta en halua sekoittua noihin valittaviin stereotyyppi-anonyymeihin joten alan käyttää muita nimiä ;)

  VastaaPoista
 3. Kuvat ei ole kovin hyviä, mutta ei kai se ole niin justiinsa. Tosi yksinkertainen tapa saaha tuontyylinen meikki, kun kertaalleen oppii :) Hyvä, jos kelpasi.

  Ja en ole katkera anonyymeille, joten ei tarvi suotta sitä peljätä!

  VastaaPoista
 4. Voi sinä olet niin kaunis ja jotenkin näin netinkin välityksellä tunnut aivan upealta persoonalta! Kaikki sympatiat sinulle tuosta paniikkihäiriöstä, jonka olen itsekin todennut häiritsevän kovasti elämää (terveisin se jolle tulee aina kiire pois, kun joutuu odotella liian kauan kassajonossa muiden ihmisten keskellä..)
  Toivotan sinulle erinomaista syksyä! :-)

  VastaaPoista
 5. Oho, onpas kovasti kehuja ja kannustuksia, kiitos :)

  Joo ja en kyllä toivoisi pahimmalle vihamiehellekään (jos sellainen olisi) mitään jännitys- tai pelkäämistauteja. On joutunut sen kanssa taistelemaan vuosia, eikä ole yhtään kivaa. Mutta sen ollessa valloillaan tekee sitten sen minkä kykenee, vaikka morkkis olisikin suuri sen takia, ettei pystykään kaikkeen.

  Hyvää syksyä sinne kans, koitetaan olla panikoimati! <3

  VastaaPoista