Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2011

Pon way pon.

Photobucket

Itsenäisyyspäivä oli ja meni, tulipahan valitettua ääneen siitä, että miten sotaveteraaneja lellitään ja pitäisi mielummin kerätä rahaa koko Suomen kaikille vanhuksille. Ja on joku illuminatin suunnitelma, että järjestöt kerää koko ajan lisää veteraaneille kolikoita, että kun ne kohta on kaikki menehtyneet, niin järjestölle jää huima pesämuna sijoitettavaksi johki muuhun pisnekseen. Kannatan vanhusten huoltoa ja ihan kiva, että Suomi itsenäistyi, mutta oikeasti itsiksestä tulee mieleen vaan se, että Jere muistaa Nikon nimpparit, kun ne on 6.12. ja nyt sitten itsekin muistan ne :D

Photobucket

Photobucket
"Bubu ette kai ole sängyssä... - E."

Olen myös askarrellut, juoksin veronpalautusten saapuessa askarteluliikkeeseen ostamaan fimoa, lasihelmiä ja maaleja. Törsäsin, mutta on ollut kiva vääntää Cthulhuja! Niiden piti olla söpöjä mustekaloja, mutta kyllä niissä on semmonen cthulhumainen viba. Ja joku eläin onnistui tuhoamaan niitä kaksin kappalein, täytyy siis kiristää tahtia niiden tekemisessä... En tiedä mihin niitä ripustaisi, mutta ehkä teen joulukuusen, jossa roikkuu semmosia? Suosittelen kyllä muille, että jos haluaa jotain helppoa tehtävää fimosta, niin ostaa niitä kalliita pienessä paketissa olevia, kun tuo halpa on ilmakuivuvaa, ja sitten se muuttuu kipsimäiseksi aika vikkelään -> ei ole paljoakaan aikaa väännellä ennen kuin se alkaa jo kovettumaan.


Vaikka olen tyylitajuton ihminen, niin olen tietty jollain viidennellä silmällä seurannut, että mikä on muodissa nykyään. Olen hoksannut, että Jeffrey Campbellin kengät on iso hitti, sellaiset 70 -luvulta repäistyt platform -korkkarit. Sitten kun selaa eri kauppoja, niin on aitoina sellaisia saa ~200e ja halvimmat vastaavat lähtee sitten ~50e hintaan. Aloin miettimään, että onko merkillä oikeasti väliä? Jos oletetaan, että molemmat tuntuu jaloissa samalta, niin pitääkö sitä ostaa merkin vuoksi kalliimmat?
Itselle merkillä ei ole mitään väliä, ellei ole selkeä ero tuntumassa tai maussa. Mutta yleensä suosin sitä mikä on hyvähalpa ja vaikka yllättäen rikastuisin kovin, niin tuskin alkaisin ostamaan merkin mukaan mitään, ellei just jossain kalliimmassa merkissä ole parempaa versiota, joka olisi täydellinen omaan makuun. Tietty osittain menee laatu hinnan kanssa korkeammalle, mutten voisi väittää, että se todellakaan olisi aina niin.

Ihmiset on kuitenkin niin herkkiä visioimaan ja ounastelemaan asioita, että merkkituotteet voisi olla tismalleen kopioita jostain halvasta -> silti ne olisi ehdottomasti parempia. Ja koska armas opiskelee viestintää sun muuta, niin sen kanssa juteltiinkin tuosta, kun son lukenut kirjoja joissa on puhuttukin vision vaikutuksesta. Nyt esmes on lööpeissä suuri haloo siitä, kun joulukokis on valkoisessa tölkissä, niin se maistuu erilaiselle kuin tismalleen sama kola punaisessa tölkissä :D Kuluttajat haluaa vanhan maun takaisin ja siihen riittää vaan se, että vaihtaa tölkin punaiseksi...
Etsin kans hirveellä vauhdilla hajuvesiä, että mikä haisisi hyvälle, jos vaikka vaihtaisin marketti-hajusteeni hienompaan. Haistelin ja haistelin, mutten vieläkään ole löytänyt sellaista, joka haisi paremmalle kuin 20 euron hajuvesi. Tietty se on makuasia, mutta ei edes 80e pullot saaneet aikaan sitä, että joku haju miellyttäisi enemmän kuin paljon halvempi. Ja sama pätee meikkeihin ja kaikkiin asioihin, vaikka kalliimmat merkit kuitenkin sitten tienaa enemmän, kun niiden puoleen käännytään laadun toivossa.

Ihan niinku tuli vaan mieleen, koska ajattelin joskus kokeilla jalkaani sellaisia plättäreitä, joita JC:n mallistosta löytyy, mutta paljon halvempia. Ja tässä sitten selatessani en huomannut ulkomuodossa mitään suuria poikkeavuuksia, mitä nyt nahka varmaan on keinonahkaa halvemmissa ja sehän on vaan hyvä. Elämä lehmille!


Ja tuli semmonen wtfjapan -olo halloweenina, kun ekan kerran näin tämän videon, mutta nyt olen ihan rakastunut. Selvitin, että laulaja on 18-vuotias muotibloggaaja ja son muutenkin sekaisin kuin vaan tuossa videossa. :D Sillain hyvällä tavalla.Photobucket
<3

Inspiroiduin jopa näin paljon:

Photobucket

Photobucket


Joulukin vaan hiipii kohti enkä ole ostanut kenellekään vielä lahjoja. Kukaan ei ole toivonut mitään, vaikka olen udellut. Kaikki haluaa rauhaa ja rakkautta, joten hankala saada pakettiin mitään. Kamalaa, kun perhe on niin hankalana tänä vuonna, ei ole mitään ehdotuksia tullut. Isällä on kyllä niin ruma pipo, että se voisi haluta uuden... :D Ja mummokaan ei halua mitään, sei käytä edes lahjaksi saamiaan villasukkia, kun säästelee niitä, koska "ne on niin upioita". Isän vaimostakaan ei osaa sanoa, korvikset se varmaan saa, koska niitä on helppo ostaa ja se jopa käyttää sellaisia. Jere on maailman vaikein, koska en ollenkaan tiedä mitä sille antaisi lahjaksi, kun tavallaan tiedän mistä se tykkää, muttei ole varaa ostaa sille sokerioravia tai elektroniikkaa... Täytyy ensi viikolla alkaa pinnistelemään ideoita jostakin!

... Ja jos jäitte koukkuun pon vei pon pon vei vei pon ~ -lauluun, niin tässä vielä jotain friikimpää:PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti