Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kesäyöt lähenee ja terveisiä boobielta.

Lol apua mikä tämä juttu on, kun blogger muutti ulkoasuaan? Nyt olen järkyttynyt, kunnes tottuu tämmöseen omituisen trendikkääseen ja moderniin tapaan paapattaa juttujaan!


Kävin pitkästä aikaa shoppailemassa. En edes muista milloin viimeksi olisin mennyt kylille ostamaan jotakin vaatetta tai krääsää. Kyllä Ebay aina joskus tuo jotakin tai tilaan nettikaupoista, mutta nyt ihan fyysisesti menin tsekkailemaan kynsilakkoja sun muita. Eli kierroksella ekaksi Seppälään ja sieltä mukaan pari toppia ja kynsilakkoja (sekä testiksi Rimmelin vaalein meikkivoide, kun oli -70%). Ja sitten vielä H&M:ään hakemaan puuttuvia meikkijuttuja, eli teroittimia ja kyniä sekä sieltäkin pari kynsilakkaa. Olisi kyllä kiva joskus ennen kesää kävästä tsekkaamassa kauppojen hameet ja mekot, jos löytyisi sellaisia polveen saakka ulottuvia tapauksia! Jotain kivoja, lepattavia ja iloisia. Ebay on vaan niin helppo käyttää, kun näkee tuotteet ja hinta on törkeästi vähempi kuin Suomessa, mutta on siinä fiiliksensä, kun varpaat rakkuloilla kiertelee kaupoissa kunnes alkaa veetuttamaan. Jos säästäisi pikkasen rahaa, niin voisi sitten tehdä kesäshoppauksia vaikka Jeren tai jonkun toverin kanssa!


Olen ollut Vantaalla, kotona ja pyörähdellyt mummolassa. Ihan siis perinteistä. Olen lakannut kynsiä, kammannut naamaa ja nukkunut päikkäreitä. Ollaan myös alettu Jeren kanssa katsomaan elokuvia paljon, kun olemme jostain syystä onnistuneet repimään aikaa sellaiseen (eli Jerellä hullu kiire koulujutuissa, niin pakko vältellä niitä).


Selkäni on edelleen jumissa, olen muutamana päivänä tässä lähiaikoina hienosti mönkinyt sänkyä pitkin ylös jonkun vartin verran aamuisin. Ensin yrittää nousta normaalisti, ei tule mitään. Sitten hylkeilen ja hytkyn sängyn reunalle, ojentelen koipiani ja hipsuttelen sitten varpaat ojossa jotenkin ne jalat lattiaan saakka. Sitten keikun erilaisissa mielenkiintoisissa kulmissa ylös. Onneksi se on nyt inasen parempi, joitakin päiviä sitten koko selkä oli ihan saakelista. Ja kun se säteilee kankkuun saakka, niin kävelen vinossa ja vihlaisee joissakin liikkeissä.


... Onneksi tänään aamulla lääkäri sanoi, että on vaan joku lihas jumissa. Makasin pedissä ja se väänteli jalkoja, vasemman kautta vihloi pitkin persettä, mutta ei ollut onneksi mikään onkelma selkärangassa. Sain jotain lääkkeitä, että selkä ei ole kipeä, että saan venyteltyä sitä. Koska venyttäminen ei o ollut edes mahdollista vihlaisujen takia, niin nyt sitten lääkehuuruissa voin joogata. Ja lääkärissä näytin kans ufojen maamerkkejä, joita minuun on ilmestynyt. Sellaiset pari rengasta ihossa, ei ole punkki syönyt eikä ole sieniäkään meikässä, mutta otettiin näytepalat. Ja ainaski oli hyvä päivä sille näytteenottajalle, kun tsekkasi boobiet sitoessani kengännauhoja ja sai muutenkin kurkkia paidan alle. Taisi olla meikää nuorempikin jätkä, ainaski soli ihan kuin ekaa päivää töissä. Selviää sitten muutaman viikon päästä, että onko ufot tehneet laskeutumismerkkejä meikäläiseen vai onko joku stressihomma vai tarviiko jotain salvaa.


Ja sain haasteen meikkaamisessa, notta jos tekisin muodonmuutoksena Kim Kardashianin. No ei siinä, olen niinku sen vastakohta kasvonpiirteiltäni ja vielä kalpeakin, mutta yritin kuitenkin :D


Photobucket


Making of, ja pahoittelen sit isoja värieroja, kun pihalla satoi vettä ja välillä valo oli sininen, sit joskus keltainen ja joskus jotain siltä väliltä :x
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Yeaaaaaah.


Photobucket


Tässä vielä sitten randomeja kuvia viikon varrelta:


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Kuvaan uusia ostoksia tällä viikolla, en o vaan nyt saanut aikaiseksi.


Jos muuten joku haluaa vastata tämmöseen, niin antakaas mennä. Kommentoimalla siis saa vastata, olisi hauska tietää mitä ihmiset keksii!


Jos olisit minä:


1. miten pukeutuisit?
2. miten meikkaisit?
3. miten laittaisit hiukset?
4. mistä olisit ylpeä?
5. kenelle kertoisit ja mitä?
6. mitä häpeäisit?
7. mistä kirjoittaisit?

Mitä sinulle tulee mieleen minusta:


1. eläin

2. väri
3. vaate
4. ruoka
5. tuoksu
6. kuukausi
7. elokuva
8. julkisuuden henkilö


PUSMOI :*

8 kommenttia:

  1. oo, so pretty thanks for showing how to get this look

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You're welcome. It looks a little funny before the black liner, but everything comes together after lining the eyes :)

      Poista
  2. Sulle on tunnustus mun blogissa :)
    http://withaliceinwonderland.blogspot.com/2012/04/tunnustusta.html

    VastaaPoista
  3. Upea meikki!

    Millä teit nuo highlightit ja varjostukset :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi keino on käyttää ruskeaa luomiväriä ja sitten vaikka valkoista rajauskynää (pehmeää). Mutta itsellä taisi olla tuossa NYXin jumbokynä värissä milk, sitten on sellainen contouring -paletti, jonka ostin parilla eurolla Ebaysta. Siinä on siis tahmana erilaisia sävyjä, jotta voi varjostaa ja korostaa. Mut toimii tosiaan kans sitten luomivärilläkin, jossei jaksa läträtä tahmojen kanssa. Ja häivyttää voi sormilla tai sellaisella sienellä!

      Poista
  4. Tässä tulee vastaus tuohon kyselyysi!

    1. miten pukeutuisit?
    -- Johonkin värikkääseen, kevyestä kankaasta tehtyyn mekkoon, joka olisi polveen saakka tai vähän lyhyempi

    2. miten meikkaisit?
    -- Silmiä korostaen, sinulla on upeat silmät! Kim Kardashian -meikki näyttää tosi hienolta, samoin mikä tahansa, joka oikein tuo katseeseen syvyyttä :)

    3. miten laittaisit hiukset?
    -- Lyhyet hiukset juuri niin kuin niitä taidat pitääkin, siis sellaisella rokkarihenkisellä pystykampauksella. (Omat hiukseni ovat kiharat eikä niistä saa tuontyyppisiä kampauksia vaan ne toimivat parhaiten pitkinä, joten ihailen aina muiden ihmisten rokkitukkia!)

    4. mistä olisit ylpeä?
    -- Yleisestä elämänasenteesta & selviytymisestä paniikkihäiriön kanssa. Nostan todellakin hattua siitä! (Minullakin on paniikkihäiriö, tosin huomattavasti lievempänä, ja siksi pystyn jollain tavalla käsittämään, kuinka paljon hankaluuksia se voi tuottaa. Sinä tunnut tosi vahvalta, ehkä vahvemmalta kuin mitä itse itsestäsi ajatteletkaan :) )

    5. kenelle kertoisit ja mitä?
    -- Varmaan läheisille ihmisille sen, kuinka paljon niitä arvostaa! Sitä ei koskaan voi sanoa liian usein.

    6. mitä häpeäisit?
    -- En mitään! Elämää ei pidä kuluttaa häpeämiseen!

    7. mistä kirjoittaisit?
    -- Blogiin varmaan samoista jutuista kuin ennenkin - tätä on tosi mukavaa lukea ja tämä saa minut usein nauramaan tai ajattelemaan asioita syvällisestikin. Tosin kirjoitat niin hyvin, että jos olisin sinä, yrittäisin varmaan kirjoittaa myös jotain fiktiota! Inspiraatio voi syntyä pienestäkin tapahtumasta tai uutisesta.

    Mitä sinulle tulee mieleen minusta:

    1. eläin
    -- Susi

    2. väri
    -- Violetti

    3. vaate
    -- Se pähee glamrock-takki, joka sinulla on! Se sopii sinulle täydellisesti!

    4. ruoka
    -- Lasagne

    5. tuoksu
    -- Oikeastaan tulee mieleen joku raikas hajuvesi, sanotaan vaikka Moschinon Funny :)

    6. kuukausi
    -- Huhtikuu

    7. elokuva
    -- Tämä on vaikea! Sanotaan Transformers. En kyllä tiedä miksi, mutta se vain tulee mieleen :D

    8. julkisuuden henkilö
    -- Abbey Lee, koska kasvosi ovat monipuoliset ja tuntuu, että kaikenlaiset tyylit sopivat sinulle hyvin :)

    Näitä oli hauska miettiä, tosin aika vaikeaakin. Tuntuu, että oma tyylisi & kiinnostuksenkohteesi ovat niin sopivia sinulle, että on vaikea ajatella sinulle mitään muuta :) Selvästi olet monessa asiassa löytänyt oman juttusi, se jotenkin näkyy sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauhee miten kiva kommentti!

      Ja aika hauska, että tuli mieleen Transformers -leffa, se eka jenkkiversio nimittäin itketti minua ja tykkään kovin sarjakuvahommeleista muutenkin :D Koska voi ei Bumblebee.

      Kiitoksia jaksamisesta vastaamiseen tuommoseen kyselyyn, tulinpa nyt varmaan loppuviikoksi hyvälle tuulelle. En osaa kuvitella koskaan, että joku osaisi millään tavalla tykätä tai arvostaa, niin sitä ihan melkein punastuu ja hihittää.

      Poista