Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

I'm captain G!

Aijaa vappu!


En muista mitä tein viime vuonna vappuna, taisin olla kotona. Ja sitten kun sitä nuorena meni joka vappu keskustaan istumaan puistoon, niin jotenkin on alkanut tulla koko juhla sitten korvista ulos. Muistan, että joskus sitten 18-kesäisenä puistossa istuessani painuin kotio klo 22, sitä ennen oli joutunut peittelemään pyyhkeellä kavereiden perseitä niiden kustessa kirkon portaille, hyppelehti kadulla oksennusten yli ja yritti torjua humalaisten iskuyrityksiä. Siinä kotimatkalla mietin, että ei hemmetti, ei enää pysty! Sen jälkeen olen vissiin kerran käynyt keskustassa vappuna, olin siellä tunnin ja sitten mentiin jo Jeren kanssa klo 23 nukkumaan. 


Tänä vuonna tein vähän niinku saman -> olin keskustassa reilun tunnin ja sitten hiivin kotiin. Kävin katsomassa virtsassa lainehtivaa puistoa, en bongannut ketään tuttua mistään fiksusta hengauspaikasta ja sitten en osannut edes suunnistaa rockabilly -kekkereihin. Eli saattelin Jeren bussille, jonka jälkeen halusin vaan kotiin muhimaan. Mutta vaikka en juo viinaksia, niin kengät haisee hyvälle, kun metrossa sitten vastapäätä istunut tyyppi heitti oluet jaloilleni. No, kengät pyykkikoneeseen je pestään niistä pois suomalainen juhlakulttuuri!Photobucket Photobucket Photobucket
(Vaikkei kuvista huomaa, niin minulla olikin turkoosit glitterillä kuorrutetut ilmekarvat, lälläspöö!)


Jos joku ei vielä siis hoksannut, niin en juo alkoholia. Minulla ei ole mitään vakaumusta sen kanssa, mutta joskus ymmärrys ei riitä sellaiseen perseilyyn, jota alkoholi saattaa aiheuttaa. Kyllä ihmiset osaa juoda kohtuudella, pitää hauskaa, olla leppoisassa nousussa ja herätä aamulla vain puoliksi koomassa, mutta... Vappu, juhannus ja kaikki vastaavat juhlat jotka sattuu asettumaan kivojen ulkoilmojen ajaksi on aika ällöttäviä. En taas muistanut ettei sitä kannata mennä keskustaan, kun erilaiset eritteet on sitten pitkin katuja ihan kuin keskiajalla. Jotenkin kammoksun sellaista tohvelieläimeksi taantumista, olin ällöstynyt vaikka kuinka ja kauan (edelleenkin) siitä, että romanituristit kakkii keskelle katuja ja puistoja. Tai kun me ollaan kerta sivistyneitä olevinamme, niin sitten sitä tulisi ylläpitää kans juhlapyhinä. Edes sen verran, että jos on vessahätä tai oksettaa, niin voi mennä sitten veskiin. Tai jos juo, niin ei sitten häiritse kaikkia kanssaihmisiä ja karju kitarisat lepattaen. Jos asiallinen käytös olisi alkoholin sydänystävä, niin en kokisi itseäni snobiksi muutamaa kertaa vuodessa.


Mutta se siitä vapusta, meikällä olisi pari päivää sitten avattu karjala -tölkki jääkaapissa, jota en saanut juoduksi ja joku breezeri. En tiedä uskallanko edes avata sitä breezeriä, vaikken siis viinaksia vastusta sieluni sopukoita myöten, mutku ne tuntuu mahassa samalle kuin joisi etikkaa raakana. Ehkä vedän hullut perseet sillä yhdellä laimealla pullolla ja menen ärjymään kadulle aggreissa.


Muita kuulumisia sen verran, että Oinas muutti kaverin luokse. Kun sille tuli tänne pari skinnya tovereiksi, mutta sitten kahdella oli kuppikunta ja Oinas jäi sitten viimeiseksi. Se sai herkuista vaan jämät ja tuntui, että hoikistuikin siellä joukossa ja oli yksin nurkassa. Kaksi muuta bailasi sitten keskenään, joten erotin Oinaan ja sitten se alkoikin lihoamaan ja olemaan rauhallisempi. Sanoin kaverille, että kokeilee mitä Oinas sanoo nyt sitten sen laumasta, niin siellä on kaikki mennyt hyvin! Oli palautusoikeus, jos se lauma on kans Oinaalle liian tomera, mutta siellä se kuulemma melkein ohjastaa paria muuta ja ovat kaikki onnellisina samassa kasassa. Olishan sitä voinut testata kotioloissakin hankkimalla tänne muutaman eri lauman ja hakuammuntana sitten yhdistellä, mutta tuntui fiksummalle koittaa tuollain tuttavan kautta. Pääsen kuitenkin Oinasta katsomaan aina kun haluan, ja kyllä marsu kaverin tarvitsee. Mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin, joskus sitä pitää vaan ajatella lemmikin parasta ja kokeilla ratkaisuja, jotka ei välttämättä omistajalle ole niin mieluisia. Nyt jo ikävä Oinasta, vaikka se on ollut vain viikon poissa, mutta kyllä se rakas nakupelle silti on. Onnea hänelle uuteen kotiin!


Photobucket
<3


Ja molemmilla koirilla on naistenvaivat. Ewok ei oikein oireile mitenkään, mutta auta armias, kun on nyt viimeinen viikko menossa Bissellä... Se kuksii Louisia innoissaan lähes koko ajan, tai sitten ujeltaa ja kertoo panetuksestaan. Niin ja lenkillä ei välttämättä ehdi kuunnella omistajaa ollenkaan. Mutta ei se mitään, onneksi tämmöstä perseilyä on vaan kerran-pari vuodessa, ehkä selviämme. Ja sitten Bisse keksi uuden tavan ilmakuksia, kun viime vkl se kuksi kissaa ja piereksi samaan aikaan tahdissa. Kun se hulisee menkoissaan, niin sitä kans pierettää samalla. Se on kans tehnyt kivoja vinkupieruja pitkin lattiaa (terveisiä naapureille) ja sitten ihmetellyt, että miksi MINÄ pieren. Nyt siis on kissan kimpussa koira, sitten kans bubu. Kuvasin upean videon bubusta, joka juoksi kissan ympärillä jonkun 3min hurjaa kyytiä, mutta syystä x video ei toimi eikä uppaudu. Joten jaan teille vain videon siitä, kun bubu lopulta väsähti:Ja jotta olisin vielä ilahtuneempi lemmikeistäni, niin käytiin Ewokin kanssa Jennyn luona viime viikolla. Ewok tykkää kaikista ihmisistä ikään ja kokoon katsomatta, ei vierasta edes pyörätuoleja tai rollaattoreita, joten oli jännä nähdä mitä se tekee, kun on vauva samassa kämpässä ja ovat vuorovaikutuksessa kauemmin kuin sen muutaman minuutin mitä pihalla on tottunut tekemään. Olipas Ewok tosi kauniisti, vaikka Jonah välillä otti vähän karvasta kiinni, niin sitten koira vaan meni vähän kauemmas. Ja tietty piti vauva ensiksi suudella läpi, jokainen varvas ja sääret ja kädet. Ja sekin vielä, että Ewok on tehnyt usein jännäpissoja vieraisilla ollessa, mutta viime viikolla sei pissinyt mummolaan eikä Jennylle kertaakaan \o/ Ja mummolassa oltiin tuntikausia, joten olen nyt tosi ylpeä. Naistenvaivaisena vielä pidätteli vieraisilla, joten on se kyllä fiksu koira. Jollekin voisi tuntua kummalliselle riemu moisesta pidätyskyvystä, mutta meillä se oli edistysaskel ja tarkoittanee sitä, että edelleen koiran rauhallisuus ja itsetunto kasvaa eikä tarvi asioita jännittää.


jonahiewok jonahiewok2

Bonuksena vielä monsteri-Ewok automatkalla...

Photobucket

Ei tässä oikein mitään muuta jännää. Vapun kunniaksi kävin kans eilen parturissa kaverin tykönä ja nyt ei kasva enää ohimoilla juutalaiskiehkuroita. Ja suunnitelmissa katsoa Game Of Thronesia tänään kalsarisilteen sekä kokkailla. Noin muuten elämä varmaan etenee vähän laiskanpulskeasti, odottelen vaan tuleeko kouluista tietoja sun muuta. Mutta kun ne asiat on nyt poissa omista käsistä, niin ei voi oikein muuta tehdä kuin viskoa käsiä ilmaan ja odotella.


Ja olen popittanut korealaista poppia ihan hullua kyytiä. Ja ne jää iäksi päähän. Koska emme sitten heränneetkään mennäksemme Korea -kekkereihin Glorialle, niin piti sitten kotona kuunnella. Salaa kans tanssin yhtenä yönä G-Dragonin heartbreakeria, kun persaus ei ole enää niin jumissa.


Pistän vahingon kiertämään:
Ja sitten kun kuuntelin tuota Nu'Estia niin huomasin, että toi yksi räppääjä on tosi komia. Tuli vähän pedo-olo, kun google kertoi sen olevan 16-vuotias. Eiks 16v. ole laillista Koreassa.... Oliskohan?PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti