Sivut

tiistai 15. toukokuuta 2012

Internetin ihmeellinen maailma.

Uusia asioita oppii aina, kun on käytössä internet. Uusia tuttavuuksia tämän vuoden puolella on olleet mm. käteenkakkiminen ja kyykkyvatkaus. Jotkut ei välttämättä ole näistä kuulleetkaan, mutta nämä asiat on askarruttaneet monia ihmisiä netin keskustelupalstoilla. En valitettavasti ole itse ollut läsnä palstoilla, joista nämä jutut on lähteneet, mutta on sitä tullut spekuloitua ja naureskelua vähän kauempaa noille jutuille.


Mitä on käteenkakkiminen?
- Siitähän julkaistiin joskus kirjakin, siis siitä, että miten paljon kakka vaikuttaa elämäämme ja miten kakkaamisia harrastetaan sun muuta. Piti se kirja hankkia, mutta unohtui, nyt taas palasi mieleeni. Kirjan mukaan menee tuhansia ja taas tuhansia litroja vettä siihen, että peitellään kakkimisen ääniä. Ja paperia tuhlataan turhaan sen takia, että pytty pitää vuorata pehmeäksi, ettei mikään loiskahda. Näistä tavoista on varmaan aika moni jo kuullut, eikös? Mutta käteenkakkiminen oli ihan uusi juttu, taisin oppia sen just tänään. Tai en ole käytännössä kokeillut itse, mutta siis kuulin siitä. Siinä käteen kasataan paperia, otetaan kakka vastaan ja lasketaan se pyttyyn. Näin kukaan ei kuule mitään loiskahtamisia, koska on kuulemma kuitenkin epävarmaa ja vaarallista vuorata vain pytty, kun voi mennä kakka ohi ja voi kuulua ääniefekti. 
Kaikkea sitä ihmiset oikeasti keksii, ettei vaan kukaan tietäisi niiden tekevän jotain niinkin luonnollista kuin kakkimista :D Okei, eihän se ole koskaan miellyttävää ja mukavaa puuhaa, eikä varmaan halua kertoa koko maailmalle milloin menee kakalle, mutta joku raja sentään. Tuli ihan kylmät väreet, kun joskus jotain keliakia-testiä varten lääkäri käski kakkimaan viilipurkkiin ja lusikoimaan näytteen, soli ihan kauheen ällöttävää ja kamalaa. En todellakaan kakkisi käteeni huvikseni, mielummin loiskin menemään saakeli.


Mikä on kyykkyvatkaus?
- Tätä on kans mietitty keskustelufoorumeilla, osa kauhistelee ja osa sanoo, että se on ainoa oikea tapa. Juttu vissiin lähti siitä, että joku oli ollut uimahallissa ja siellä suihkujen puolella joku nainen oli kyykännyt, pessyt häpynsä ja noussut taas ylös pesemään tukkaansa. Oli suuri kiista siitä, että saako julkisilla paikoilla ja muiden läsnäollessa tiskata intiimialueitansa kyykkimällä polvet korvissa, vai pitäisikö sen olla kiellettyä. En ollut koskaan edes tullut ajatelleeksi, että kukaan huomaa mitä muut tekee jossain uimahallin suihkussa tai punttiksen suihkussa, mutta kai sitä sitten joku tarkkailee. Kyykkyvatkauksen puolestapuhujia on useita, sillä ei kuulemma muuten hetuloita saa puhdistettua kunnolla ja siellä alkaa kasvamaan koiperhoset ja pölypallerot. Osa taas oli sitä mieltä, että kyykkyvatkausta ei tulisi harrastaa missään olosuhteissa, jos on muita läsnä. Ja osa ei ollut koskaan kyykkyvatkannut. 
Eiksoo nyt aika sama, vaikka joku vatkaisi niin vimmatusti jossain uimahallissa, kun siellä nyt kasvaa kaikenlaisia sieniä ja ties mitä lattioilla? Ja kuitenkin jokainen pesee jollain tavalla intiimialueensa, niin mitä sitä hienostelemaan. En sillain itse kyllä tiedä kuinka paljon vatkaukset voi häiritä, kun en käytä julkisia suihkuja. Tietty jos samaan aikaan pitäisi jotain pulputtavaa ääntä tai pöristelisi kuin lapsi traktorin kanssa, niin saattaisin katsoa vähän pitkään.


Otappa hörppyä!
- Yksi kolmas suosikkini keskustelupalstoilta oli se aihe, jossa pohdittiin Linnanmäen vesilaitetta. Tai siis sitä missä istutaan siinä isossa renkaassa ja jonka nimeä en koskaan muista. Joku kyseli, että käykö muille synnyttäneille niin, että pilde hörppäisee sitä vettä siitä penkiltä ja sylkee sen sitten pois jossain vaiheessa? Öööms, tähän väliin sitten aloin miettimään sitä, että meikäkin on istunut siinä laitteessa, notta mitä ihmettä. Ja hyi. Ensinnäkin, miten kukaan onnistuu menemään siihen vekottimeen ilman kalsareita ja joku hame korvissa, että pilde voi edes koskea siihen penkkiin. Ja toisekseen, vaikka olisi synnyttänyt tusina lasta, niin ei sitä noin vaan hörpitä vettä kitusiinsa... Mutta ehkä näinkin voi tapahtua, tämä visio ei kyllä innostanut ollenkaan menemään laitteeseen. Enää koskaan. Ikinä.


Pahoittelen tätä postausta jo kirjoittaessani, koska kukaan ei välttämättä olisi halunnut tietää näistä tavoista ja tapahtumista. Mutta maailmaan mahtuu kaikenlaista kulkijaa, onneksi internet kertoo näistä kulttuurieroista, jotta voimme olla avoimia ja hyväksyä erilaisuuden!


PUSMOI :*


PS. Meillä saa kakkia luvan kanssa ilman vesihanan lorisuttamista ja vuoraamista. Tervetuloa.

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut :)
    http://ajaviagem.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta.html

    VastaaPoista