Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Musiikkia, reissu-Ewok ja sen sellaista.

Olin aloittanut kirjoitteleen blogiin joku sata kertaa, sitten jättänyt kesken ja oli joku viisi aloitettua kirjoitusta, joita piti muokata ja joihin piti lisätä. No mitään semmosia jaksanut, kirjoitan lyhyesti kaikki jutut uudestaan. :D Mut tietteks, kun on päässä aihe ja kirjoittelee, sitten seuraavana päivänä muistaa hämärästi mitä kirjoitti, mutta sitten ei osaa jatkaa. Ja sitten parin päivän päästä ei edes muista mistä kirjoitti, eli ei jaksa jatkaa. 


Tämä loppuviikko on ollut ihan menevä, yleensä muhin kotona aina kun mahdollista, mutta nyt olen ollut jopa lähes aktiivinen. Ennen perjantaita kyllä muhin urakalla, kun Jere oli täällä muutaman päivän välttelemässä vastuitaan, niin koisittiin päikkäreitä ja katsottiin elokuvia. Perjantaina sitten kävin Kannelmäessä hakemassa toverilta käärmeelle nakkeja (eli hiirenraatoja), sitten käväsin äkkiä kotona ja taas menoksi, kun menin toverin kanssa kahville. Ja lauantai sekä sunnuntaikin oli ohjelmoitu sellaisiksi, että pitää nostaa persaus pois sohvalta tai naama pois tyynystä.


Tämä kahvitoverini Ellu aikoo muuttaa heinäkuussa Irlantiin, jolloin iskee kyllä ikävä. Ei välttämättä ekassa viikossa ehdi tulla ikävä, mutta kuukauden jälkeen tarvis varmaan jo kipeästi kahvitteluseuraa. Ollaan tunnettu ala-asteelta saakka ja kaverustuttiin parhaiksi kavereiksi yläasteen alussa. Edelleenkin Ellu on yksi parhaimmista tyypeistä maan päällä, joten sääli, että se muuttaa kauas. Onneksi lentokone kulkee ja lupasinkin mennä sinne Irlantiin sitten sen kanssa kalsariostoksille. Onpa tekosyy nähdä maailmaa, kun joutuu sinne saakka mennä morjenstaan. Ja siellä olisi paree olla kans Starbuckseja. Ja Ellu aloitti oman bloginsa, jonne kirjoittaa stressaamisestaan ennen maailmalle lähtöä ja sitten raportoi sinne, että miten siellä Irlannissa sujuu. Jos joku haluaa lukea, niin tässä linkki, jota kannattaa käydä sitten välillä vaklaamassa ainaski loppukesästä:

Emerald Isle Adventures


Lauantaina sitten suuntasin päivällä Espooseen katsomaan Jenlaynin keikkaa. Ne veti siellä jossain kulttuuritapahtumassa keikan, joka meni itse asiassa tosi hyvin. Pari kämmiä, jotka ottivat huumorilla. Ewok kannusti kanssani vähän kauempana, kun musiikki oli niin kovalla, mutta yhden balladin ajan Ewok kehtasi katsellakin lavalle. Oli aika tuulinen ja kylmä päivä, mutta sitten hiivittiin kirjastoon lämmittelemään ja mentiin anastamaan ilmaista ruokaa. Ewok oli kans lainsuojaton, kun kirjastoon ei saisi viedä koiria, mutta työntekijöitä ei sit ollenkaan haitannut vaikka se oli siellä "artistien" takahuoneessa syömässä kinkkua. Muhittiin sitten siellä, meidän piti mennä Jeren kanssa sushille sen keikan jälkeen, mutta sitten se meni viemään pedaalejansa sun muita veljelleen, että sekin ehtisi vetää keikan samana päivänä. Ahkerat kaksoset. Mentiin sitten siispä kotiin, jonka jälkeen oli pakko hautautua peiton alle, kun haaveilin Thaimaan lämmöstä ja Suomen tuuli oli purrut luihin ja ytimiin! Vedettiin Ewokin kanssa sitten pienet päikkärit, että jaksoi kuunnella naapureiden bailausta yöhön saakka.


tsenleinit tsenleinit2


Tänään sunnuntaina oli äitienpäivä, se oli vähän sellainen pölhön oloinen päivä, kun aamusta alkaen feissarissa kaikki jaksoi muistuttaa, että äidit on ihania ja menevät moikkaamaan äitiänsä jne. On se hyvä, että ihmiset osaa arvostaa sitä mitä on, ei siinä. Mutta kun itsellä ei enää ole äitiä, niin onhan se ollut sillain mielessä koko päivän, että epistä kun monilla muilla on. Äidin kanssa me ei kyllä koskaan erityisesti juhlistettu äitienpäivää, se sai välillä kyllä herkkuja tai muuten vaan enemmän rakkautta, mutta ei ollut mitään hösäämistä. Joten heräsin vaan aamulla toteamaan, notta v*tut ja sitten menin Ewokin kanssa naapuriin katsomaan kirsikankukkasia. 


Tänään oli Hanami -kekkerit japanialaisessa puutarhassa, jossa piti kirsikoiden kukkia ja siellä oli tapahtumaa. Oli siellä paljon ihmisiä, tosi hieno ulkoilualue ja sitten eri yhdistykset mainosti suomalaista rakkautta japanialaisiin. Halusin sieltä sushia tai nuudeleita, mutta sushit oli törkyhintaisia ja tunnissa nuudelit oli myyty loppuun. Kaksisteen oltiin siellä sitten Ewokin kanssa, kun kukaan ei innostunut/kerennyt mukaan ja syötiin sitten kahteen pekkaan kaikki cookieset, mwah! Oke no syötiin kolme, ja Ewok olisi halunnut vaihtaa nappulansa cookieen, mutta sai maistaa vaan lirauksen. Siinä me avattiin puistokausi, mutta edelleen oli vähän liian kylmä, joten reissuun meni yhteensä varmaan parisen tuntia. Ja kirsikankukkaset ei olleet kerenneet aukeamaan kunnolla, niin otin sitten kuvia lähinnä Ewokin kesänaiseudesta. 


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


On ollut siis ujosti tekemistä, mutta saisi olla jo vähän enemmän kesä. Ei keksi mitä laittaa päälle, kun liikkuessa tulee kuuma ja sitten jäätyy, jos on paikallaan. Mutta puistossa tarkenisi varmaan jossain talvitakissa istua, ensi viikonloppuna kuulemma kesälämmöt saapunee, jolloin ehkä voi istua kauemmin kuin tunnin fiilistelemässä. Ja pian tulee kesäyöt, niin voi mennä sitten tuonne Marjaniemeen heittelemään yöllä leipiä. Tai heitän itse jotain upposämpylöitä, mutta kuitenkin. Käytiin jo vähän etukäteen fiilistelemässä Marjista (kuten edellinen entry paljastaa). Pitää etsiä kans salaiset koirarannat, jonne voi mennä, kun ostin uudet biksutkin. En ole ihan varma, että peittääkö se alaosa koko persaukseni, muttei se kai ole niin justiinsa.


Muttei tässä muuta asiata, kävin taannoin Lushissa shoppaamassa, voisin muutaman päivän koklaamisen jälkeen kertoa mitä ostin ja miltä ne tuntuu naamassa. Sekä kuvata kans uudet biksuni! Ja jotain. Ehkä kans omaa naamaani, olenhan ihana.


PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti