Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Huolia, ksompeja, liskoja...

Löysin tämmösen iPhonestani, sopivan ylivaloittunut, että näytän komeemmalle kuin oikeasti olenkaan:

Photobucket


Olen ollut jaskat ujosti housussa (ei onneksi kädessä), kun sain kuulla naapurilta huhua, että alkkistäti on kuollut. Se sanoi joskus useaan kertaan, että jos sille koskaan ikinä käy mitään, niin koira tulee minulle. No ei tässä nyt ole haisuakaan missä Stellans menee, pitää yrittää etsiä se jostakin ja muistuttaa alkkiksia, että mitä alkkistäti halusi. En tiedä suostuuko ne siitä ikinä luopumaan, kun ei ole missään paperilla kirjattuna tätä asiaa, mutta aina pitää yrittää. Jos vaikka kolme ihmistä muistaisi alkoholisoituneista aivoista huolimatta, että alkkistäti on kovaan ääneen asiaa kailottanut, niin ehkä Stellans saataisiin meille. Nyt vaan sitten ei hajua missä se menee, sillä alkkistädin mulkvistihko kämppis ei voi asua enää siinä kämpässä, kun se oli alkkistädin asunto. Se siis liihottaa jossain, mutta onneksi alkkikset tuntee toisensa ja kesä on pian, niin löytyy joku joka tietää jostain jotain. Stressaan vaan tietty tukkani harmaaksi, vaikka asiahan ei minulle edelleenkään kuulu, mutta jos yhden hyvän asian voi tehdä aina joskus, niin haluan sen tehdä. Tutuissani on useita, jotka ottaisi varmaan mielellään Stellanssin itselleen ja se sitä ennen olisi meillä jonkin aikaa "arvioitavana" ja tarkastelisin, että mitkä asiat on korjattavissa ja mitkä ei. Se oli viime kesänä vielä herttainen koira sen kaiken pelkonsa alla, toivottavasti talven aikana ei ole alkanut täysin sulkeutuneeksi tai aggressiiviseksi. Koskaanhan se ei minulle ollut äksy, omistajalleen ja omistajan kavereille kyllä. Ja se tulee tosi hyvin juttuun meikän leidikoirien kanssa, niin saisi viettää hermolomaa täällä kunnes keksisimme mitä teemme. Kunhan se nyt vaan jostain löytyisi... :x


Jos nyt mietitään positiivisia ja hauskoja asioita, niin ensi viikonloppuna on ZombieWalk. Se alkaa taas Helsingin keskustasta Narinkkatorilta lauantaina, tervetuloa kaikki mukaan! Pähkäilen vielä, että olenko sihteeri vai geisha. Ja harmittaa etten ole mies, koska sitten olisin ehdottomasti ollut jeesus. Se on niinku kuuluisin zombietarina mitä voi olla, mutta ihme kyllä ei ole jeesuksia kauheesti zombeina näkynyt. Ja naisena se ei olisi niin hyvä läppä, Jerekin viettää sen päivän isänsä synttäreillä, niin on miespula, kun ei ole ketään jonka jeesukseksi pukisi! Lisää tietoa tästä löytyy sitten ihan googlettamalla, emme protestoi mitään ja on vaan tommoinen hauska rykäisy. Viime vuonna lapsetkin oli innoissaan ja ne ketkä ei tästä tienneet oli sitten vähän hoomoilasina, kun sata ksompia vaan tepasteli öristen vastaan keskustassa. Maailma kaipaa tämmösiä randomeja juttuja.
Viime vuonna:


Photobucket


Puolikkaana ajatuksena tuli myös ilmi maailmankattavaa matelijamyyntiä selatessa, notta olisi Tukholmasta haettavana kauluslisko. Joku saattaa tietää, että olen haaveksinut sellaisesta jo vuosia, mutta Suomessa kukaan ei niitä kasvata. Ja ne yksilöt mitä Suomessa on saattaapi olla osittain kans luonnosta pyydystettyjä ja on tullut kuultua huhua, ettei kaikki Suomeen tuotavat herpit ole menneet edes tullin läpi luvallisesti. Nyt olisi tilaisuus adoptoida moinen, joten lähetin jo alustavaa kyselyä. Täytyy siis katsoa, jos ostaisi vitriinin ja alkaisi modailemaan isoa terraariota tuonne makkariin, siinä oliski sopivan ärsyttävä projekti. Ja olen jo suunnitellut aika melkoiset väkerrelmät päässäni sekä pirkkaniksit kosteuden pitimiksi. Olen Jerelle uhitellut, että kaulusliskot, varaanit ja teijut on sellaisia asioita, jotka joku päivä vielä adoptoin. Onneksi son sitä mieltä, että voin hankkia vaikka miniaasin jos siltä tuntuu, kunhan se saa harrastella sitten omia juttujaan. En kyllä tiedä mikä siinä on, että Jere ei tule yhtään juttuun herppien kanssa. Tropicario on mielenkiintoinen paikka, kun Jere on mukana, koska siellä varsinkin huomaa tämän herppien katkeruuden sitä kohtaan... Mutta peukut persauksissa, että jutut sujuisi ja meille adoptoituisi vielä kesän aikana nuori kauluslisko <3 Jos joku ei tiedä mistä puhun, niin tässä erittäin selventävä video:Sain haasteen, joten toteutan sen. Ja laitan sen vielä sitten kiertämäänkin. Eli Kristi haastoi minut, joten tässä kysymykset ja niihin vastaukset. Tässä on ideana se, että itse saa tietyt kysymykset ja sen jälkeen keksii 11 uutta kysymystä muille. Ja pitäisi haastaa 11 bloggaajaa, mutta mielummin teen niin, että jokainen tämän lukenut saa sitten vastata jos siltä tuntuu. Ja voi vastata vaikka kommenttiboksiin tuonne alas, jos ei ole omaa blogia tai ei jaksa bloginsa kautta vastailla :)


1. Jos nouset aamulla sängystä väärällä jalalla, onko koko loppupäivä pilalla?
- Ei välttämättä, ihan hyvin voi ilahtua jo hetken päästä heräämisestä ja onkin sitten hyvä päivä!
2. Minkä lahjan olet viimeksi jollekin tuttavallesi ostanut?
- En muista paketoineeni mitään kuin jouluna, silloinkin yleensä vaan laitan lahjat kassiin. Ostan kyllä Jerelle välillä yllätyksiä, jotka on pieniä asioita kuten energiakola tai salmiakkia.
3. Onko sinulla iso suku?
- Pohjammaalla asuu jonkin verran sukuja, mutta ei se tietääkseni ihan järjettömän iso suku. Isän puolen sukua kans tiedän ja tunnen, mutta niitäkin on sellainen... Sopiva määrä. En ole hirveästi sukulaisten kanssa tekemisissä, joten en edes osaa tarkkaa lukumäärää kertoa.
4. Kuunteletko musiikkia kotona?
- Joo. Ennen kuuntelin aina kuulokkeilla, mutta sitten opin kuuntelemaan ihan kaiuttimistakin. Terveisiä naapureille, jos joskus soi joku törkeän kamala, mutta onneksi en kovaa luukuta.
5. Osaatko peittää hyvin tunteesi?
- Osaan aika hyvin. Se on sellainen koppakuoriaistelu, jonka koen suojaavan maailman pahuuksilta.
6. Onko elämäsi nyt sellaista kuin haluaisit sen olevan?
- Ei ole, mutta onneksi on mahdollisuus hissukseen muuttaa sitä parempaan. Peukut siis persauksissa, että joskus vielä olen tyytyväinen!
7. Käytätkö paljon sähköpostia?
- En tiedä mikä on paljon, mutta en kai kovin paljon. Kyllä sitä kauttakin saa asioita hoidettua, mutta ei aina ole mitään pisneksiä meneillään. 
8. Mitä haluaisit joskus kokeilla?
- Monet muut varmaan sanoisi, että benji-hyppyä tai laskuvarjoloikkia, olen niin nössö, että haluaisin kokeilla kaikkea antivaarallista. Niinku vaikka studiokuvaamista, jos studion saisi jostain lainaksi ja sinne raahaisi jotain kivoja eksoottisia eläimiä.
9. Mitä epäitsekästä olet tehnyt lähiaikoina?
- Eilen tein kahvia ja leipiä sekä kiikutin keksejäkin isälle sekä mummolle! Olen hyvä lapsenlapsi ja lapsi, kun pidän ne kahveissansa.
10. Kuinka monta erilaista shampoopurkkia sinulla on nyt käytössä?
- Kaksi. Ja pari muunlaistakin on, mutta ne vaan hengaa eikä ole käytössä. Halleluja XZ:n omenalle ja vanilla cafélle.
11. Pelaatko Facebook-pelejä, jos niin mitä?
- Joskus pelasin joitakin, mutta en ole piiiitkään aikaan pelannut yhtikäs mitään. Koska kuitenkin joku kuluttaa pelaamiseen 8h päivässä ja päihittää minut pisteissään!Ja tässä sitten kysymykseni muille, niitä on 11 kappaletta ja yritin olla viekas ja keksiä mukavia!


1. Mikä on sinun iltatraditio tai aamutraditio, josta et haluaisi luopua ja teet sen aina samalla tavalla?
2. Mihin sinulle menee eniten aikaa vuorokaudessa?
3. Suurin paheesi, josta et edes haluaisi luopua?
4. Jos minkä tahansa eläimen voisi ottaa lemmikiksi ja se olisi eettistä, niin minkä lemmikin haluaisit?
5. Mihin sijoittaisit miljoona euroa?
6. Turha asia, mitä ilman et tulisi toimeen? (Tai mitä ilman et haluaisi tulla toimeen.)
7. Jos hallitsisit koko maailmaa, niin mikä olisi ensimmäinen muutos, jonka tekisit?
8. Asia jota haluaisit harrastaa, mutta et syystä x harrasta?
9. Jos joutuisit syömään viikon yhtä ruokaa, niin mikä se olisi?
10. Tämän hetken intohimo, jonka haluaisit ostaa, muttet ole vielä ostanut etkä ehkä tiedä kehtaiskohan sitä ostaakaan?
11. Missä asennossa nukut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti