Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

Boobies & herppejä.

Photobucket
Mietin hetken, että kehtaako tämmöstä pelleilyä edes julkaista, mutta menköön. Ei meikälloo mitään tietoa häveliäisyydestä ja asiallisuudesta.

Olen jopa ehtinyt olemahan hyödyllinen viime viikonloppuna. Lauantaina piti ehtiä huutokauppaan ja sitten vielä töihin, mutta huutokaupassa menikin sen verran pitkään, etten ehtinyt mennä kannustamaan töihin saakka valokuvauksia.

Herppiaiheinen huutokauppa oli lauantaina, sinne mennessä eksyttiin, kun olin katsonut osoitteen numeron väärin. No ei siinä, onneksi ei varmaan tapahtunut mitään kamaluuksia myöhästymisen johdosta. Tehtävänäni oli olla portsari ja möin sisäänpääsyjä sekä ammuin ihmisiä sammakkoleimalla. Vaikka sitten Jere saikin tämän tehtävän kontolleen, kun ravasin huutamassa tavaraa ja sähelsin muuta siinä samalla... Mutta se sai palkinnoksi pitsan. Oletin, että sinne tulee kolme ihmistä, mutta sinne taisi tulla yli 70! Niinkin outo harrastus siis vetää puoleensa. Kyllä sinne eksyi vahingossa joku nainen, joka lehti-ilmoituksen perusteella oli tulossa ostamaan yrttejä :D Mutta muut oli vissiin ihan oikeassa paikassa. Ja piti huutaa piljoonasivuinen kirja iguaaneista, jonka Jere taitaa lukea ennemmin kuin kerkeän itse edes ekaa chapteria pidemmälle, kun siinä on historiaa ja muuta jännää. Ja konnaliskot sai jemmapaikan sekä löytyi pari spottivalo....koteloa. Tavaraa oli tosi kohtuulliseen hintaan, sieltä varmaan poistui todella hilpeitä ihmisiä ostoksineen.

Ja huutiksen jälkeen mentiin vähän kävelemään ja ihastelemaan syksyä. Jos en ole vielä sataan kertaan sanonut, niin syksy on ihana. Ainoa huono puoli on jatkuva sade, mutta ne hetket kun ei sada ja on melkein kuivaa, niin AH. Käytiin turisteilemassa siis lehtien keskellä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Hieno kaksari.

Ollaan myös vietetty hemmetisti aikaa Netflixin parissa, kun aloimme katsomaan Bonesia ja Jerekin jopa pitää siitä. Olen itse seurannut sarjaa aina jakson sieltä ja jakson täältä, mutta kiva katsoa vihdoinkin se kokonaisuudessaan. Siinä on melkein 130 jaksoa jaossa, eli meillä on hetkeksi tekemistä. Rikossarjat on yleensä meikän mielestä turhuuksia, mutta Bones on tosi jees. Myöskin tiedepläjäykset eläimistä sun muista on olleet iso hitti. Suosittelen kyllä Netflixiä niille, jotka kaipaa hieman viihdettä elämäänsä. Me ehkä Jeren kanssa tarvittaisiin enemmän raitista ilmaa, mutta kuitenkin!

Halloween lähestyy ja olen joka vuosi fiiliksissä siitä. Koska sen lähettyvillä on syksy kauneimmillaan ja pitää ostaa kaupasta pieni kurpitsa somisteeksi. Mutta en yhtään tiedä, että mitä halloween-aiheisia maskeerauksia viitsisin tehdä. Tein jonain vuonna parikin, mutta nyt on ihan aivot hyytyneet. En ole saanut aikaiseksi ostaa lateksia tai muutakaan sellaista, jolla voisi tehdä mitään erityisen jännittävää. Ja meidän jokavuotisissa juhlissa toverin luona ei kukaan oikein laittaudu. Juuri nyt minulla tulee mieleen vaan kaikki tylsät meikkiteemat, vaikka haluaisin blogiin suhauttaa edes pari idearikasta teemaa.
Vampyyrit, kuolleet, haamut... Öö?
Jotain yksinkertaista, joka voisi kenties olla avuliasta kanssaihmisille, mutta jotain mitä ei näe ihan joka vuosi. Onko jollain ideoita tai ehdotuksia? Nicki Minaj olisi ollut aika hauska, mutta en sitten kerennyt hankkimaan peruukkia sitä varten, kun keksin taas liian myöhään. Jos joku meinaa meikkailla itsensä halloweeniksi, niin kertokoon minulle teemansa, niin voin yrittää toteuttaa sen sillain ala Heke!

Samalle viikonlopulle halloween-kekkereiden kanssa olisi musavideon kuvauksia. En tosin oikein liity asiaan mitenkään, mutta Jeren bändi liittyy. Pitää sitten mennä laittamaan Jerelle vähän puuteria nenään, että olisi edustavaa. Ja ihan hauska mennä katsomaan, että miten kuvaukset sujuu, jos minua ei heitetä sieltä pihalle meikkaamisien jälkeen :D

Ei tässä muuta, telkkarisarjoja, elokuvia, töitä ja muhimista. Ostin Ewokille uuden hienon villapaidan, vaikka se onkin kulkenut alasti jo kaksi vuotta, niin tänä syksynä se joutui inhimillistämisen kohteeksi. Villapusakka ei haittaa sitä lainkaan, ihan hyvä syystuulessa. Koirille pitäisi tehdä sellasia nokian kumisaappaita, niin Ewok kiittäisi! Ebayssa kyllä olisi iso valikoima koirien töppösiä. En ole niitä ikuna kannattanut, mutta toisaalta... Helpointa olisi ostaa Ewokille ylikokoinen hamstereiden juoksupallo, niin se pysyisi kuivana ja lämpimänä siellä sisällä. Harmi, ettei sellaisen kanssa voi kuitenkaan kakkia ja pissiä sinne pihalle, kun ne jätökset sitten vauhdissa pallon sisällä pyörisi vaan koiran omaan päähän.

Mutta nyt PUSMOI ja pysytelkää ihanaksina! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti