Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

Hieman meikkaamista, hieman syksyä, hieman ajatuksia.

Ihan ensimmäisiksi nyt pinnistelyt niiden hetelmien sun muiden kanssa, vaikka syksy on niskassa ja tuntuu siltä, että sataa liikaa ja on liian pimiää. Mutta koska on ollut vähän sellainen keli ja olotila, niin valitsemani marjat on olleet hieman tummempia eikä mitään räikeyksiä.

Fruits & Berries

Photobucket

Photobucket
Karpaloita, huomatkaa makiat korvikset.

Photobucket

Photobucket
Boysenmarja 
(eli mustan NYXin jumbokynän päälle aseteltuja sävyjä, taktiikka toimi!)


Jotkut ehkä muistaakin, kun mainitsin siitä, että lähdetään Jeren kanssa kahdeksi viikoksi Seouliin pakoon Suomen joulua ja uutta vuotta. Ollaan tutkittu jo jonkin verran, että mitä traditoita siellä päin on ja siellä on muutamia asioita, jotka pitää ehdottomasti sitten lomaillessa suorittaa. Siellä on tapana mm. uuden vuoden yönä kiivetä vuorelle katsomaan ensimmäistä auringonnousua. Ja siellä on paljon jouluhässäkkää, joten varmaan saadaan aikamme kulumaan. Siellä taisi olla joku jouluaiheinen sisähuvipuistokin, wtf? Mutta en ole onneksi jouluvihaaja, joten en välttele laisinkaan tätä hysteriaa, varsinkaan, jos se on suurta. Suomessa se on niin suppeaa ja pientä, että en ole vuosiin päässyt joulutunnelmaan. Ja on tosi mahtavaa, että saadaan viettää joulu ja uusi vuosi Jeren kanssa kahdestaan ja koklataan paikallisia traditioita! Mietinkin, että olisi makeaa joka vuosi lähteä jonnekin eri maahan kokemaan miltä tuntuu joulu ja uusi vuosi vieraassa paikassa. 

Olin myös huolissani siitä, että kaksi viikkoa on aika kauan ja vielä jouluna, että mitä eläimille käy. Aloin ajoissa jo kyselemään hoitajia ja onneksi kaikille löytyy joku. Onni on se, että tuttavapiirissä on eläinihmisiä, joista osa kans ymmärtää herppien päälle. Osa lemmikeistä jää kotiin ja osa menee maailmalle, kaikki maailmalle menevät on sellaisia, että ne pärjäilee muuallakin. Mutta meillon esmes rouvaskoira ja tätikissa, jotka on kriiseissä muualla ollessaan sekä erkkikään ei roudaa iguaania asumuksineen eestaas. Halusin kuitenkin jakaa vastuuta, sillä tämmönen lauma on pelottava ja työläs, jos siihen ei ole tottunut. Jeren veli vähän vihjasi, että se voisi muhia täällä kämpässä joulun aikana, se olisi upeaa. Koska tästä on muutenkin tosi ketterä kulkea julkisille paikoille, kun Jeren veli tällä hetkellä asuu Tuusulassa ja autoileminen on ainoa vaihtoehto. Mutta kahtoo nyt, voi olla, että kyselen jotain muutakin kotihoitajaksi ettei kotiin jäävätkään ole kaikki yhden hengen vastuulla. Yritän tehdä asiasta kaikille helppoa ja jos hommat sujuu, niin ainaski on sitten tulevaisuudessa turvattu olo, että voi joskus lähteä reissuun! Varmaan ekana päivänä jo reissussa tulee elukoita ikävä, mutta onneksi sosiaalisen median avulla saa kysyttyä helposti kuulumisia C:

Photobucket
Banaania satunnaisesti iguaanille, niin monsteri pysyy tyytyväisenä.

Ja jotta olisin mahdollisimman elämätön, niin Suomessa vihdoinkin avattiin Netflix! Siellä on tarjontaa jo jonkin verran, mutta ei törkyisesti. Odotan sitä päivää, kun ollaan yhtä kattavia kuin Amerikassa. Tosin, nytkin jo vaikea päättää mitä katsoisi. Aloin katsomaan Roswellia, kun missasin sen hypetyksen silloin yli 10 vuotta sitten ja ekan jakson perusteella se on sopivan nolo sarja. Ja onneksi löytyy myös Bonesia paljon katsottavaksi, kun oli pitänyt ostaa bokseja, mutta käy ketterämmin näin. Ja vuoden loppuun asti se on ilmainenkin ja ei ole paha, että maksaa sen 8e/kk, koska enemmän rahaa menisi leffavuokraamoon.

Tuli myös leffoista mieleen, että katsottiin taannoin Dark Shadows ja olin pettynyt. Okei naureskelin Deppin sormien liikkeille, joita jatkoin koko loppuillan, mutta ei se Tim Burton vaan vieläkään osaa. Odotin myös mahtipontisempia maskeerauksia ja enemmän huumoria, mutta lopulta sitä vaan tuijotti liian kauan kestävää, hieman tylsää ja jankkaavaa elokuvaa koko illan. Sweeney Toddissa sentään tykkäsin maskeerauksista, vaikka siinäkin veivattiin kahta piisiä koko elokuvan ajan. Tiedän, että Tim Burton on tehnyt yhden hyvän elokuvan, joka kulkee nimellä Big Fish, mutta noin muuten ohjaajana aika turha. Kun se sen "synkkä tyyli" on nähty myös jo miljoonaan kertaan eikä se keksi ikinä, että kenet palkkaisi näyttelijäksi, vaan palkkaa aina Deppin ja vaimonsa. En ole tosin kaikkia Burtonin leffoja nähnyt, mutten tiedä uskallanko katsoakaan, kun keksin vain yhden hyvän ja niitä elokuvia on kuitenkin aika paljon. Eikö se Liisa Ihmemaassa ole kans Burtonin? Siinä olisi ainaski maskeerauksia, jos ei muuta. Ja pahoittelen Burton-faneille mielipidettäni, mutta minulta menee selkeästi nyt ihan yli hilseen se kaikki hehkutus mitä tähän ohjaajaan liittyy.

... No katsottiin me sentään Vihreä Maili, joka on sellainen elokuva, että alan parkumaan. Se on se hiiri ja hemmetin iso musta mies, jotka aiheuttaa sellaisia naaman irvistelyjä ja pakottavaa parkumistarvetta. Se leffa on vaan kovin hyvä, ihanan suoraselkäinen vanginvartija ja muutama ihme. Niin ja se hemskutin hiiri, joka viimeistään lopussa on aivan liian sympaattinen. En pysty katsomaan oikein mitään eläimiin liittyviä leffoja parkumati. Hachiko ei leffana ollut kummoinen, mutta ei juma mikä hedari sen jälkeen, kun halusi vaan itkuhuutaa koko leffan ajan!

Ja laitetaas taas pari syksykuvaa, etten jää jankuttamaan elokuvista ja sarjoista liiaksi:

Photobucket

Photobucket
Rouva löysi ystävän, joka haukuskeli ihan yhtä lujaa.

Photobucket
Dramaattinen sormikas.

En oikein tiedä nykyään, että mitä sitä kuvaisi. Oma naama on aika nähty juttu, sitten koiratkin rellestää puistossa kovaa kyytiä, etten pokkarini kanssa meinaa pysyä perässä. Pitäisi varmaan ottaa järkkäri käyttöön ja yrittää, mutta olen aivan liian rakastunut pokkariini, jonka kanssa elän jossain symbioosissa melkeins. Ja syksyn tullessa valaistukset ei ole kovin hyviä, ellei satu olemaan aurinkoinen päivä, eli kotioloissa kuvaamisessa on omat haasteensa.
Olisiko jollain lukijalla kuvatoiveita?
Jostain lemmikistä tai teemasta?

Mietin myös, että tilasin ulkomailta pari meikkiä, joista voisin tehdä arvioita. Yritin hullua kyytiä löytää Revlonia Suomesta, mutta höpsis, eihän sitä mistään saa. Varsinkaan mitään uutuuksia. Olen kuitenkin tykästynyt pariin Revlonin meikkivoiteeseen, niin voisin niistä taratella joku päivä muutamat infot. Onhan se vähän turhaa hehkuttaa sellaisia meikkejä, joita ei Suomesta saa, mutta olen arvioinut kans ne omistamani bb:t, joten aika sama. Ja odottelen uusia kynsilakkojakin saapuvaksi, että voin tehdä kauniit kynnet, kun en ole jaksanut panostaa laittautumiseen niin kuin ollenkaan.

Ainiin, yritin myös alkaa tupakkalakkoon, mutta epäonnistuin surkeasti :D Motivaatiota ei ole enkä tiedä mistä sen saisi. Ja ilman savukkeita olin sellaisella tuulella, että pois alta kaikki ja männynkävyt, tai vetelen lättyyn. En tiedä onko paha olla riippuvainen nikotiinista vai tekeekö enemmän pahaa se melkein 10 vuotta olleesta tavasta luopuminen. Ajattelin kyllä ostaa inhalaattoreita ja vähentää tupakointia, josko sitten vitutuskäyrä ei nousisi niin hillittömäksi. Jos rutinoidusti asetun tupakointiasemiin ja tunkaisen inhiksen suuhun, niin ehkä se tuntuu helpommalta kuin se, että kaartelen kuin korppikotka siinä lähistöllä ja narisen, kun ei voikaan mennä tupakille. Tapa on huono ja epäterveellinen, joten sillä tavalla en todellakaan tee yhtään mitään. Rahaakin palaa savuna ilmaan samalla, kun saastutan itseäni. Mutta olen heikkomielinen eikä ole mitään suurta tahdonvoimaa, niin kyllä lopettamisessa on haasteensa!

Mutta nyt PUSMOI ja odottelen intopinkeänä Halloweenia, jolloin voi katsoa legendaarisia vanhoja kauhuleffoja, mennä kaverin luokse ruokajuhliin ja jee :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti