Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pyhäinpäivän pyhäinhäväistys.

Photobucket
Eräänä aamuna näytti tältä.

Olen ollut tällä viikolla piipahtelemassa töissä ja huomannut, että pimeys laskeutuu melkoisen sukkelaan! Talvi on kohta täällä, tänne tuli vähän luntakin, vaikka yleensä Helsingissä se lumi tulee tammikuussa. Ehkä se lumi ehtii sulaa vielä useaan kertaan pois, ei huvittaisi rämpiä hullussa pakkasessa kuin se perinteiset 2kk alkuvuodesta. Onneksi on vielä nättejä syksyisi auringonlaskuja, niistä minä nautin <3

Aikani kuluksi tein yhden Halloween -aiheisen meikkauksen, jonka teemaa en kyllä tiedä. Kuollut, zombie, narkomaani, vai kaikkia niitä samassa paketissa? Suosittelen muuten, että ei rajaa silmiä huultenrajauskynällä edellisenä iltana, jos on aamulla kiirus töihin. Itsellä ei onneksi ollut herätessä kiire, mutta silmät punoitti muikeasti vaikka oli edellisenä iltana mukamas jynssännyt pellemaskit veks :D

Photobucket

Photobucket

Pahoittelen huonoa valaistusta, oli yö ja ainoana valona tiskipöydän valaisimet. Silmätkin oli oikeasti punaisemmat kuin kuvissa. Varjostukset tein kylmillä violetin sävyisillä luomiväreillä, samaten silmämeikin. Mutta sitten silmien alla oli punaista luomivärinä ja vesirajalla kirkkaanpunaista huultenrajauskynää, joka näytti varsin ällöttävälle! Mutta tuollaisen tekee sukkelaan, jos puuttuu halloween-asu eikä keksi mitä tekisi.

Olimme Halloween -juhlissakin partnerin kanssa, mutta sinne ei pukeuduttu. Me vedettiin itse asiassa vielä nokosia siinä vaiheessa, kun juhlat alkoi ja saavuttiin sinne tyylikkäästi myöhässä. Mutta oli mukavaa, todella hyvää ruokaa ja saatiin kotiinkin tuliaisiksi keksejä ja keittoa, nams nams. Oli muita vuosia hiljaisemmat juhlat, mutta oli tosi mukava nähdä taas niitä ihmisiä, jotka näkee tasan kerran vuodessa noissa samaisissa kekkereissä. Olishan se hienoa nähdä muutenkin, mutta kaikki ollaan vissiin laiskoja ja saamattomia. Täytyy vissiin järjestää täällä meillä pikkujoulut ennen kuin sinkoamme Jeren kanssa ulkomaille, jos vaikka saisi taas porukan kasaan. On nyt loppuvuonna sentään vielä yksi tekosyy olla sosiaalinen ja kekkeröidä! Joulu tulee joka vuosi ja siinä ei oikeastaan ole muuta hienoa kuin pikkujouluileminen ja torttujen tekeminen.

Photobucket
Halloween-juhlien virallinen valvoja.

Ei tässä muuta, yritän kiskasta vielä jonkun halloween-meikkauksen seuraavaan postaukseen, jos jollain sattuiski olemaan kekkerit tulossa seuraavana viikonloppuna ja kaipaa pienen idean. Ostin puoli litraa nestemäistä lateksiakin, joten Jere joutuu olemaan koekaniinina.

Huomenna Jenlaynin musavideon kuvauksia, eli menen sinne vähän meikkailemaan ja sitten tarkkailemaan, että miten hommat sujuu. Lopuksi vielä laitan syyskuvia, kun vielä voi nauttia hetken aikaa väreistä ja sitten Suomi synkistyy harmaaksi ja rumaksi. Olkaat hyvät:

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Syksy feat. mummeli.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti