Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Elvistelemässä.

Tyylisuuntaus, en oikein tiedä mikä se on. Minua viehättää monet asiat. Mutta jos jaksaisi pysytellä yhdessä tyylissä, niin onhan niitä muutama suosikki, josta voisin valita jonkun. Rockabilly ja pin-up on ollut aina lähellä sydäntä, mutta olen kuitenkin vähän liian mukavuudenhaluinen ollakseni joka päivä hieno nainen. Toisaalta sen voisi toteuttaa helpomminkin ja farkkujen kanssa, mutta poukkoilen erilaisten vaatetusten välillä jämähtämättä yhteen asiaan. Minua viehättää myös psychobilly, josta sitten voikin kierähtää perus rokkarityyliin, josta voi pyöriä swag-asioihin. Määrittelen swagin sillä, että näkee jotain törkeätä, räikeätä ja melkein kamalaa, mutta se onkin sitten oikeastaan hullun makeata! Sitten tietty se perinteisin tyyli, eli ihan vaan tavis, jota toteutan suurimman osan aikaa.

Yhtenä päivänä tuli sellainen olo, että laitanpa uudenvanhan kellohameen, kietaisen mummolta saadun silkkihuivin tukkaan ja taistelen aikani kuluksi partnerinkin tukan tötterölle.

 photo hekebilly_zpsc8de401f.jpg

 photo hekebilly2_zps07b0f05f.jpg

 photo hekemijas_zps3ef42f36.jpg

 photo armasbilly_zps0727bf35.jpg

 photo iivokmodeling_zpsd774c5f7.jpg

 photo armasbilly2_zpsb08938d4.jpg
... Niin.

Partnerille ei sovi yhtään tötterötukka, mutta ei se mitään. Ei se muutenkaan ole vielä lämmennyt baseball-takeille tai Fonzie-tyylille, vaikka tasaisin väliajoin ihan vähän vaan vihjaan.

PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti