Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Hoitotätinä olemista, hattaraa ja materiaa.

Pthui!

Vietin tuossa muutaman päivän koiravahtina toverin luona, kun se keräsi mainetta ja kunniaa ulkomailla näyttelyissä. Sain puljuuttaa koiranpoikasta, joka oli maailman mahtavin kaveri ja kaikessa rasittavuudessaan mahdottoman ihana! Koiranpennut haisee ihanalle, en tiedä miten niistä tulee sellainen paperiliiman tai erikeeperin tuoksu, vaikka ne söisi samanlaista ruokaa kuin aikuiset. Ja sen tukka oli pehmeä ja sillä oli salaa sellainen staffin hymy, vaikka on vaan puoliksi amstaffi ja loput siinä onkin sitten chihuahuaa. Puljuutellessani poikasta vannotin partneria useaan otteeseen, notta "kai mää saan tämmösen, kai mää saan, kato nyt, kai mäki saan kato miten ihana, haista sen hengitystä, kai mää saan kans?"

 photo esepieni_zpsf96140f3.jpg

 photo ese5pieni_zpse481c9df.jpg

 photo ese3pieni_zps72a364da.jpg
Ese on hirviömonsteri ja silti niin ihana.

Tapasin myös toteemieläimeni, kun toverin luona oli yksi bonuskoira hengailemassa. Valitettavasti en hoksannut edes ottaa ainuttakaan kuvaa siitä, mutta visioikaa sellainen karhua muistuttava, rauhallinen mutta herkästi innostuva rouvakoira, joka on puoliksi labradori ja puoliksi shar pei. Se oli ihan täydellinen otus, toivottavasti saan tavata sen uudestaankin <3

... Naurattaa muuten, että tämä samainen toveri käy ulkomailla usein ja joka kerta, kun olen jostain sisustuselementistä kysynyt, että mistä sellaisia saa, niin vastauksena on aina ollut joku kaukomaa. Kun kysyin toverilta, että mistä sen toveri on saanut tuollaisen Heken toteemieläimen, niin kuulemma roudannut Australiasta! Herranen aika, pitääkö minunkin lähteä niin pitkälle löytääkseni toteemieläimeni ja sielunsisareni :D Ei siinä, sinne voisin reissata aika kernaasti, jos vaan olisi yhtäkkiä paljon rahaa. Saisipahan kykkiä puskien juurella bongailemassa herppejä ja sitten paeta tyynen rauhallisesti turhan hasardeja sellaisia.

Meiltä hajosi tuossa kesän alussa telkkari, tai no siitä meni särki liittimiä emmekä voineet nauttia enää Netflixin tarjonnasta tai kuluttaa aikaa pelaten pleikkarilla. Partneri mietti pitkään ja hartaasti, että minkä telkkarin haluaa vai haluaako tykin, mutta lopulta se sitten päätyi sellaiseen siroon 55" kokoiseen töllöttimeen. Nyt on sitten ollut iloista, kun saa katsella Breaking Badia isolta ruudulta ja kokeiltiin jo 3D-lasejakin. Kaikenlaisia höpötyksiä noissa uusissa telkkareissa onkin, mutta onpas ehkä maailman kätevin vehjes! Ja nyt sitten voin katsoa Animal Planetia kutoessani.

 photo telkkari_zpsa346e425.jpg
Riepukin oli onnellinen telkkarista, joka näyttää aika kookkaalta ei-niin-siroon 170cm korkeaan meikään verrattuna.

 photo telkkari2_zps29eac35a.jpg


Ja tässä nyt vähän Instagramin satoa viime viikolta:

 photo instag5_zps677a440c.jpg
Tennarit Hennesin lasten osastolta 5e.

 photo instag4_zps5e3d5d49.jpg
Talvisukkia pieneläimille.

 photo instag2_zps8f1ae477.jpg

 photo instag_zps2d16d8b5.jpg

 photo instag3_zpsc2199257.jpg

Ja koska minulla ei ole mitään suurenmoista asiaa tällä(kään) kertaa, niin loppuun vielä kuva siitä, kun paplaroin itseni. Olen tykästynyt ihan kympillä taas tähän vaaleanpunaiseen tukkaan! Ja kun lueskelin enemmän kemikaaleista mitä hiusväreissä käytetään, niin terveellisintä on valkaista tukkaa ja sävyttää suoraväreillä. Joten mikäs siinä, tässähän sitä pelleillään ja kokeillaanpa sitten seuraavaksi vähän kylmempää vaahtokarkkisävyä, jahka tässä jaksan lillutella hoitoaineita sekä värejä päänupissani.

 photo paplari_zpsea2ac0c6.jpg

Seuraavassa postauksessa sitten pitää muistaa hehkuttaa hamsterin poikasia! Meille syntyi ensimmäinen nakkipesue tällä viikolla, hienot neljä pulskaa nakkia, joista kaksi näyttäisi olevan tummia (mustia) ja kaksi muuta jotain vaaleampaa. Olen ihan intopinkeänä, kun viimeksi yli kymmenen vuotta sitten kasvatin hamsteripesueen aikuisuuteen saakka ja ainahan se on yhtä ihanaa. Noiden penskojen äitikin on vallan ihana luonteeltaan ja tyyppi on hyvä (eli siis hamsterin muoto ja malli), joten toivon mukaan sitten saan kotiin jätettäväksi jonkun kohtuullisen kauniin kaverin, kenties jopa kaikki jää sitten kotiin, jos en osaa valita kuka olisi hulppein.

Nyt PUSMOI ja nauttikaa kesän viimeisistä rippeistä :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti