Sivut

tiistai 27. elokuuta 2013

Isona minustakin tulee hattara.

Bongasin internetsistä Nicki Minajin kuvia ja halusin pakkeloida naamani pitkästä aikaa, kun olin vaan selkäni kanssa muhinut peiton alla tukka pystyssä. Kuten olen sanonut, niin minusta tulee isona turhan valkea, pienipyllyinen ja pienitissinen Nicki Minaj. Valitettavasti musiikillisesti kyseinen henkilö ei ihan iske, mutta tekisi mieli laittaa se hyllylle istumaan koristeeksi ja se voisi siinä sitten vaihdella peruukkejaan sekä meikkejään. Ja näyttäisi aina sellaiselle karamellioksennukselle. Ihana!

 photo hekeminaj_zps79ac9fe3.jpg

 photo hekeminajsilma_zps3384ca5b.jpg

Tästä kuvasta sovelsin itselleni meikin:

 photo c1199803-47b9-4b7e-865b-0dc2fc08b4d4_zps522591f0.jpg

... Ja kun puhun soveltamisesta, niin tarkoitan sitä. Olen niin vaalea, ettei minulle pysty laittamaan tosi hailakkaa huulipunaa niin, että se näyttäisi läheskään noin makialta. Ja kuvissani on sävyeroja, mutta pyrin kyllä tähtäämään, että luomiväri olisi enemmän lämmin pinkinpurppura kuin violetti, vaikka lähikuvassa se näyttääkin violetilta.

Minusta ei saa yhtä sievää tekemälläkään, mutta inspiraatiota sitä kehtaa rupikonnatkin hakea hieman ylväämmän näköisistä kanssaihmisistä!

Sitten meikkauksen jälkeen lähdimme lähikauppaan partnerin kanssa ja käskin sitä ottamaan järkkärin mukaan, kun olen jaksanut kammata naamani ja ei olla ulkoilutettu parempaa kameraa aikoihin.

 photo urmys1_zps7688e5fd.jpg

 photo hekepylly_zps3f90c299.jpg

 photo urmys4_zps6b951739.jpg

 photo urmys8_zpsef9778f4.jpg

 photo armasmelkois2_zps989fed82.jpg


Ei tässä muuta, pitäkää itsenne ihanina ja inspiroitukaa, PUSMOI :*

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva meikki! Toivottavasti selkä on pian paranemaan päin. Meitsillä on usein haasteita sen kanssa kun meikkitutoriaalien leidit ovat niin söötin maitokahvinvärisiä, että niiden iholla kaikki näyttää toiselta kuin mun maitonaamalla. Oh well, näillä korteilla pelataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen vieläpä ruskettunut, mutta ei se silti auta siihen, että naamakin olisi sopivan ruskea ja pysyisi sellaisena ympäri vuoden... Naamaani ei tartu samalla tavalla, eli naama on valkoinen ja ruumis pavun värinen. Ja tietty irl ei ole olemassa sellaista ihonhoitosarjaa kuin Adobe, jolla näyttäisikin samalta kuin julkimot :D

   Haluaisin sukujuuriini hieman latinoa, niin antaisi paljon ihokin anteeksi, jos on joku erhe siinä. Ei kajastaisi kilometrien päähän.

   Poista