Sivut

lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulunajan dragi.

Olen käynyt vähän hitaalla, mutta nyt on parin viikon loma ja skarppaan! Olen yrittänyt udella mitä ihmiset jaksaa lukea ja katsella, niin kuulemma meikkauksia. En ole ammattilainen, olen aika hatara amatööri, mutta menköön!

 photo meikkauk2_zps8aafe553.jpg

Joku ehkä tietää/muistaa, että salaa idolisoin drag queeneja, jotka pystyy muuttamaan kasvonpiirteitään meikkaamalla. Olen tosi viehättynyt siitä, että meikkaamista voi käyttää muuhunkin kuin piirteiden korostamiseen: meikillä voi vääristää piirteitä, kohottaa piirteitä, syventää piirteitä tai vaikka tehdä muotilla ihan uuden naaman aidon naaman päälle maalattavaksi. Vaikka itse en tarvitse niin suuria varjostuksia kuin miehet näyttääkseni naiselta, niin keskityin sitten tekemään eräänä päivänä ennen joulushoppailuja hyvin dragin silmämeikin.

 photo meikkauk_zps55db3e9a.jpg

Idea on yksinkertainen ja kiva tehdä, tekee vain turhan ylös uuden luomivaon ja huljauttelee sen nousemaan ulkonurkista ylös ja sisänurkasta alas. Nyt kun minulla ei ole kulmakarvoja tämä on mukava tehdä, kun ei tarvitse miettiä meneekö varjostukset liian ylös. Voi läntätä niin suuret silmämeikit kuin tahtoo ja kulmakarvat sitten piirtelee vaan jonnekin sen yläpuolelle.

Sen verran voin kyllä kertoa, että kulmakarvattomuudessa on huonotkin puolensa: joka aamu ennen töitä joudun meikkaamaan, koska tarvitsen töihin kulmakarvat. Vapaa-ajalla en jaksa meikata ja ei haittaa ollenkaan, vaikka kulmakarvoja ei olisikaan. En kuitenkaan viitsi töissä säikäytellä ketään, joten joutuu sitten aamulla nypertämään ilmekarvoja otsaansa. Ja sekin vielä, että parhaiten ne pysyy, kun pohjalla on meikkiä, niin joutuu koko naamansa pakkeloimaan. Se on rasittavaa, mutta toisaalta kulmakarvattomuus on muuten tosi hauskaa! Jonain päivänä voi herätä ja keksiä, että nyt onkin pinkit kulmakarvat tai mitä jos ne maalaisi glitterillä? Ja jos herää väärällä jalalla, niin nehän voi vaikka piirtää tosi vihaisiksi. Onnellisena päivänä ne sitten voi olla hyvin iloiset.

Ajattelen naamaani ehkä vähän liikaa paperina, johon voi maalata. Toki luonnollisuus sopii suurimmalle osalle ihmisistä ja samoin ne kulmakarvat, itsekin näyttäisin paljon paremmalta meikittä, jos olisi ne kulmakarvat. En kuitenkaan jaksa olla kiinnostunut siitä, että näytän vähän ufolta suurimman osan ajasta, kun välillä tahdon olla kameleontti meikkien kanssa tai vähintäänkin Ö-luokan drag queen. Keskityn kenties liikaa siihen, että naamani on valmiiksi hyvä ja muokattava pohja meikille, kun pitäisi ehkä keskittyä siihen miten korostaisi luonnollisesti omia hyviä piirteitään. No pfffft, ehdin olla luonnollinen kyllä sitten joskus myöhemmin elämässäni. En tosin jaksa meikata läheskään päivittäin, ellei ole pakko, joten suurimman osan ajasta olen vaan ufona. Mutta onpahan pohja valmiina, kun kerran viikossa tai kahdessa jaksan skarpata ja meikata hieman enemmän!

Tämmösiä terveisiä tällä kertaa, muistakaa kanssaihmiset olla uutena vuotena paukuttamatta raketteja silmämuniin, PUSMOI :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti