Sivut

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

NYX Macaron Lippies vol. 1

Oli kuin jouluaatto, kun postista kolahti taannoin NYXin Macaron Lippies -paketti, jossa oli muutama hartaudella valitsemani sävy. Macaron Lippiesit on juuri sitä miltä kuulostaakin, eli syötävän ihania värejä, joista suurinta osaa ei välttämättä Perus-Pirjo käytä työpäivänä.

Mutta koska eräänä päivänä oli vähän tylsää, niin kokeilin miten pystyisin käyttämään noita huulipunia ja kyllä niitä voi käyttää ainakin parvekkeella!

 photo wtfjapan_zps71d77d4b.jpg
Huulissa "Pistachio" ja "Violet".

... Ja juu, pakko todeta, että pari ideaa meni harakoille. Minulla ei toimi ilmekarvoissa jykevä alarajaus ilman hyvää häivytystä sekä näytän aika pöhlöltä, jos vedän överiksi "WTF-Japan" -inspiraation. Mutta huulipuna sentään kajastaa ja kuten näkyy, niin se on hyvin pigmenttinen, ihanan vihertävän sininen sekä siihen passaa vallan hyvin myös violetti sotkettuna. Macaron Lippies tuntuu olevan sellainen täydellinen skaala kaikkeen erikoisten värien sekoittelemiseen, koska ovat niin pigmenttisiä, että syvyyttä kannattaa jollain efektillä tehdä.

Tukka sentään oli söpö!

Seuraavaksi sain idean, että olisipa albiino. Idea sujui hyvin siihen saakka kunnes en saanut käsiini vartissa valkoista peruukkia, koska Kiinasta saapuessa niillä kestää se lähes kuukausi postittua Suomeen saakka. Idea siis kärsi jonkin verran sen takia, kun omat hiukseni ovat tummanruskeat vaaleilla plaikuilla. Mutta peikkis sai kelvata, ehkä joku kerta voisi skarpata ja tilata hyllyllisen erilaisia peruukkeja sitä varten, että parvekkeella otetut selfiet olisi hulppeampia.

 photo wtffairy_zpse13c01f2.jpg
Huulissa "Lavender" ja rajattu ujosti violetilla huultenrajauskynällä sieltä sun täältä.

Täytyy sanoa, että tuo vaaleanvioletti on ihan mahdottoman ihana sävy. Vaikka se tuntui liian vaalealta ja hieman pelottavalta, niin se on vaan... silkkaa rakkautta. Jos ei muuta, niin kalpeatkin leidit voivat näyttää ruskettuneemmilta, kun huulissa on noin kylmä ja vaalea väsy.

Ja joku saattaa ihmetellä, että miten sain ripseni sekä ilmekarvani valkoisiksi, niin se onnistuu ihan kasvomaaleilla/vartalomaaleilla. Ei välttämättä voi suositella laittamaan ripsiin mitään muuta kuin ehtaa ripsiväriä, mutta itsellä ei ole tullut koskaan mitään ongelmia ihomaaleista. Ja ilmekarvoihin levitin ensin maskara-sudilla maalia, sen jälkeen vielä ohuella sudilla piirtelin valkeita karvoja. Toki tarvitsi myös lisätä vähän violettia, että mätsää huulien kanssa.

Yksi hauska idea on myös maalata tekoripsiä: jos haluaa sävyjä niihin, niin voi hyvin koittaa vartalomaaleja ja maalailla jollain kapealla pensselillä taikka meikkisudilla. Jos oikein on sähäkkä olo, niin voi maalata ne ripset, jonka jälkeen dippaa ne glitteriin. Vain taivas on rajana, kun miettii mitä hauskaa sitä naamansa/tekokarvojensa kanssa keksisikään!

Ei muuta ihmeellistä tällä kertaa. Pitää vielä testata muutkin Macaron Lippiesit läpi ja lupaan kuvata nekin testaukset. Joskus menee niin kuin strömsössä ja joskus ei. En voi esimerkiksi sanoa olevani kovin ylpeä ensimmäisen kuvan meikistä, mutta mitään ei voi oppia, jos ei joskus myös möhli. Kaikkea pitää kokeilla, tanhuamistakin, omaa poikaa ei välttämättä. Voin vannoa, että ainakin nämä testaukset on hyviä tuollaiseen parveke-photoshoottiin, vaikka ei lähtisi edes roskia viemään pakkelit naamassa.

Lomakin muuten alkoi, tiedossa koiranhoitajaisia, reissua liki Pohjammaata sekä toivottavasti hyviä kelejä. Toivon kaikille rentouttavia kesähetkiä kotona, mökillä, seikkailuilla ja vaikka omalla takapihalla, PUSMOI :*

2 kommenttia:

  1. Ääh, ihana varsinkin toi Lavender! ♥ Haluisin Lavenderin lisäksi Rosen ja Violetin... Mistä tilasit noi, tuntuvat olevan joka paikasta tällä hetkellä loppu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää joko olla kärkkymässä nettisivuilla, tai sitten ostaa Ebaysta sellaiselta myyjältä, joka myy aitoa tavaraa. Itse tilasin Ebayn kautta, kun oli nettisivut tyhjillään. Löytyy ihan hakemalla tuotteen nimellä ja sitten tsekkailee jonkin aikaa, notta mikä myyjä on luotettava :)

      Poista