Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Mistä inspiroidun, mikä on jees?

Olen miettinyt nyt pari päivää nyhjötellessä, että mikä saa minut inspiroitumaan. Ja mistä saan ideoita ja mikä piristää. Kun itselle yritti niitä asioita muistuttaa pelastautuakseen jatkuvalta nyhjäämiseltä, niin voishan sitä kenties blogiin kirjoittaa niitä kans? Joo-o.

Miten päivä alkaa parhaiten?
- Saa herätä omia aikojaan, ja huomaa heränneensä kuitenkin ajoissa. Sitten nokan eteen on mahdollista hankkia battery stripped, jauhekappussiinoa, starbucksin herkkukahvia tai vaniljateetä. Sen jälkeen koirat alkaa heräilemään, tanssii joutsenlampea ja säveltää siihen omat ääniefektinsä, jolloin nekin saavat aamiaista ja voidaan mennä pissalle. Vielä jos saa pirkan viidakkomuroja, niin yeaaah.

Mikä ilahduttaa, minkä takia tulee inspis?
- Kun huomaa ottaneensa kuukauden ajan vaan paskoja kuvia, niin semmonen yksi hyvä kuva siellä seassa auttaa jaksamaan harrastuksen ylläpitämistä. Ja blogi kans, koska tänne pitää niitä kuvia laittaa. Ja joskus selaan deviantarttia kateuksissani, mutta saan sieltä kuitenkin ideoita, jotka muutan omassa päässäni erilaisiksi -> saatan jopa piirtää. Hyvät elokuvat, musiikki, luonto...
Muistan taannoin heränneeni kuuden aikaan aamulla, jolloin aloin heti musafiilistelemään omasta mielestäni hyviä kipaleita, eikä ne ole koskaan varmaan kuulostaneet paremmalta. Ja yhtenä yönä satoi vettä, haisi kesälle ja vähän kans syksylle, jolloin oli ihanaa vetää syvään henkeä ja hengailla siellä koirien kanssa yksin. Tai no kolmisin.
Haaveksiminen on sellainen asia, mitä rakastan. Olen nytkin paremmalla tuulella sen takia, että huvikseni haaveilin tänään siitä millaisen kodin hankin, kun ensi lauantaina voitan lotossa. :D Tulevaisuuden hyvät haaveet, toiveet ja sen sellaiset piristää mieltä, vaikka toteutuminen ei välttämättä olisi edes täysin mahdollista.
Inspiroidun herkästi myös muiden inspiksestä ja minuun tarttuu lattea mieli kans muilta. Jos joku keksii jonkun omasta mielestään siistin asian, on innoissaan ja pirtsakkana, niin se saattaa iskeä minuunkin omalla tavallaan. Tulee sellainen tarve, että hei, nyt kans keksin jotain hauskaa itselleni.

Photobucket

Mitä mietin muodista, materiasta sun muusta?
- Rakastan materiaa, jos olisin varakkaampi, niin tuhlaisin varmaan kamalasti eurosia johki neitijuttuihin. En tosin seuraa muotia enkä tiedä tarkalleen mikä on trendikästä. Mutta en ole muotia vastaan, se tuo tullessaan myös minulle sopivia vaatteita. Jos saisin päättää tyylini ja jaksaisin ylläpitää samaa tyyliä koko ajan, niin olisin tatuoitu pin-up -tyttö, jolla vähän enemmän meikkiä kuin ihan taviksilla ja tukka hauskasti. Se on sellainen "luukki", jota arvostan varmaan eniten. Mutta laiskana en pysty pysymään jossain tyylissä, joka vaatii tekemistä. Vaatekaapista löytyy kyllä sellaista old school -henkistä vaatetta enkä halua olla ihan harmaa ja tavis, mutta olen kuitenkin aika tavis.
Tykkään kamalasti hiusmössöistä, meikeistä, kynsihommista ja kalsareista. Niitä minullon nyt jo aika paljon, mutta ei niitä voi koskaan (kai) olla liikaa. Vaatteita tarvitsee kans aina mukamas johonkin. Eli olen sinänsä omalla tavallani pinnallinen, kun arvostan materiaa, mutta toisaalta olen suurimman osan ajasta jossain pieruverkkareissa tukka pystyssä enkä tarvi mitään meikkiä mennäkseni ostoksille.
Ja on jotain sellaisia ihmisiä, joiden tyyliä ihailen vaikken välttämättä just samalla tavalla itse pukeudu. Laitan tänne väliin aina kuvia, joista voi sitten päätellä jotain tai olla päättelemättä. :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mikä on kaunista, mikä on taidetta?
- Jos minulta kysytään, niin minusta taidetta on hienosti piirretyt sarjakuvat. En siis ihan ymmärrä välttämättä jotain öljyvärimaalauksia ja vanhoja legendoja niissä, mutta ymmärrän mm. tussauksen jalon taidon sekä sen, että pystyy venyttämään ihmisen fysiikkaa tai keksimään päästään ties mitä olentoja. Olen onnistunut nyt muutaman vuoden ajan välttämään marvelin suurkulutusta, mutta olisi kyllä pakko saaha Marvel Zombies joku päivä ostettua. :D
Minusta ihmisellä on myös ainoastaan oma itsensä, oma kehonsa, joten tatuoinnit on minusta kauniita, jos ne sopii kantajalleen. En kannata pelkkää luonnollisuutta, vaikka siinäkään ei tietty mitään vikaa ole. Jokainen on kaunis, kun tuntee itsensä kauniiksi. Joku tuntee itsensä kauniiksi, kun on täynnä tatskoja ja toinen silloin, kun on kieltäytynyt ottamasta itseensä mitään keinotekoisia koristuksia. Minusta semmonen ristiriita olemuksessa on ehkä kaikkein hienointa, siksi varmaan pidän kauniina rockabilly/pin-up -tyyliä, johon on yhdistetty tatskoja. Että tavallaan ollaan leidejä, vaikka tatskaa saattaa olla kuin rokkistaralla. Tai että pukumiehen kauluspaidan olla onkin selkä ja kädet täynnä tatskaa, kukaan ei vaan tiedä sitä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mikä/kuka on idolini, mitä idolisoin tai fanitan?
- No inspistä voi saada melkein mistä vaan. En tiedä fanitanko täysillä oikeastaan yhtään mitään, on varmaan jotain tiettyjä asioita kuitenkin. Oikeastaan ehkä eniten idolisoin niitä, jotka on vähän erilaisia ja silti omia itsejään. Hankala selittää, mutta siis todella sinut itsensä kanssa, ja se erilaisuus ei ole tekemällä tehtyä. Esimerkiksi erikoiset kasvonpiirteet ja itsevarmuus on sellainen, joka kiehtoo minua. Ja niitä ihmisiä myös arvostan todella paljon, joille on tullut paskaa niskaan urakalla, ja silti ne on selvinneet asioista katkeroitumatta ja kiukkuuntumatta. Sellaiset siis, jotka jaksaa uskoa johonkin hyvyyteen edelleen eikä maailman pahuus ole nielaissut mukanaan. Ja sellaiset aikuiset ihmiset, jotka ei koko ajan ole vakavissaan, vaan uskaltaa nolata itseänsä, nauraa itselleen ja pelleilläkin.
Jos puhutaan ihan oikeasta fanituksesta, niin musiikillisesti fanitan varmaan eniten Mike Pattonia. Jos joku on joskus kuullut Faith No Moresta tai Mr. Bunglesta, niin tietää sitten mitä meinaan. Genrettömyys ja omituisuus on siis mukavaa. Ulkomuodollisesti olen kateellinen taasen niille, jotka jaksaa ylläpitää näyttävämpää tyyliä kuin ihan tavikset. Kateellisuus ei onneksi ole katkeruutta, saatan vaan ihastella ja hymistä itsekseni, että jaksaispa kans!

Photobucket... Mutta ei tässä kai nyt muuta. Tuli tarve tilata ensi kuussa Marvelin sarjiksia ja voisi kohta piirtää. :D Eli vissiin auttaa inspiksen ajatteleminen, kun inspis tulee sitten ihan oikeasti.

XOXOXO, Heke

2 kommenttia:

  1. Tästä postauksesta tuli heti mieleen yksi toive, mikä olisi kiva nähdä blogissasi! Jos innostuisit joku kerta taas neiteilemään, niin voisitko laittaa itsellesi pin up-meikin ja kampauksen ja laittaa blogiin kuvan? Sinulle tuntuu sopivan niin moni tyyli, että olisi tosi kiva nähdä, miltä näyttäisit jos laittautuisit pin up-tyyliin :)

    VastaaPoista
  2. Joo, voisin vaikka seuraavaan postaukseen laittaa sellaisen kuvan :) Ja ohjeiden kanssa toki, jos haluaa tehdä perässä, koska teen kyllä kaiken yksinkertaisesti. Kiitoksia toivomuksesta!

    VastaaPoista