Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2011

Xombies.

Eilen olin kotona miettimässä saamattomuuttani, kunnes kaveri muistutti, että olisi ZombieWalk illemmalla. Kiva siinä sitten hösätä, että öö, mitä laittaisi päälle :D No kerkesin repiä kaapista vaatteita ja meikkasin, niin minusta tuli glamour-zombie ja menetin zombiewalk-neitsyyteni.

Pakko sanoa, että oli hauskaa. Matka ei ollut pitkä, mutta ideana siis kerätä zombeiksi pukeutuneita ihmisiä kasaan ja sitten kaikki kulkee letkassa keskustassa. Oli vissiin joku 120 ihmistä paikalla. Menin siis Lissun kanssa edustamaan sinne, se esitti Tuksua hieman laihempana versiona ja minä tosiaan olin vaan horon näköisenä siellä. Ja Ewok oli myös mukana, koska se oli zombiekoira. Olin siis köyhästi vaan pukenut sille vanhat verkkosukkahousuni ja tehnyt niihin reikiä... Muttei se ole niin tarkkaa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Oli siis hauskaa. Ja kun tapahtumasta ei sillain informoida suuresti, niin vastaantulijat oli ihan innoissaan ja huvittuneita, että mitä oikein tapahtuu :D Ja voin kertoa, että jos haluaa tuijottelua, niin ei kannata alkaa gootiksi tai erilaiseksi nuoreksi, kannattaa meikata itsensä zombiksi ja mennä metroon.

Tässä vielä yksi makee kuva:

Forget the Glamour, eat brains.

Ei tässä nyt oikein muuta jännää :D

Photobucket

Photobucket

3 kommenttia:

  1. oot kyl kaunein näkemäni zombie! <3

    VastaaPoista
  2. ei vitu !! niin mageet asut teillä, oisin itekki halunnu zombiewalkiin mut sitä ei jotenki tänä vuonna pahemmin mainostettu ni en sitte koskaa saanu tietää et millonka se on ni jäi välistä :D mut ihanaa niin khul !

    VastaaPoista