Sivut

perjantai 13. toukokuuta 2011

Puffis-toveri ja muita ökkömönkijäisiä.

Moi. En ole jaksanut päivitellä mitään, koska ei ole tapahtunut oikein mitään. Oma kone on p*skana edelleen, nyt se meni hoitoon ja jos siinä on "vaan" näytönohjain kakkana, niin ei tarvi ostaa uutta konetta. Sitten isän läppäristä (jota olen käyttänyt) kosahti virtajohto ilman näkyvää syytä, joten meni 60e uuteen. Ja PS3 kans vähän kettuilee. On ollut siis lähinnä elektroniikka-säätämistä ja -ketutusta. Ja tänään sen kunniaksi kans nukuin melkein koko päivän, tosin varmaan kans pakenin vähän sitä, että tänään on perjantai 13. päivä.

Käytiin keskiviikkona Jeren kanssa vihdoinkin siellä Tropicariossa. Ollaan uhattu jo vaikka kuinka kauan reissata sinne, mutta ollaan vähän saamattomia. Siellä oli kyllä tosi kivaa ja oli paljon suurempi paikka mitä oletin. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ihastuin eritoten niihin isoihin varaaneihin, jotka oli aivan mahtavan näköisiä. En ole sellaisia nähnyt ennen niin läheltä ja oli makeeta. Menin varta vasten tutkimaan, että onko Tropicariossa atheris-käärmeitä. Olihan siellä, mutta just sillä hetkellä oli sellainen pois terraariosta hoitohuoneessa. Tai sitten karannut, lappu vaan laitettu hysterian välttämiseksi...

Ja nauratti vähän, kun Jere ei oikein vissiin ole matelijoiden ja käärmeiden suosiossa. Varaanit näytti sille pyllyä, puffis säpsähti säikähtäen ja teijuvaraani heräsi päikkäreiltään pöllämystyneen hulisevana :D Se puffis kyllä nauratti, kun tuijotteli muina käärmeinä ja Jeren nähdessään sillai "hui!". Ja kun tietää niiden maineen, niin oli se nyt hieman hupaisaa. Soli kyllä hieno kärmes. Ja oli siellä kans niin isoa kärmestä, että suurimmat varmaan painoi kolme-neljä kertaa minun verran.

Photobucket

Photobucket
Jere ja Puffis tekivät sovinnon.

Photobucket

Siellä oli myös muutama ötökkä ja samsakko hengaamassa. Sekä lintu terraariossa (?) joka oli kyllä hieno, mutta oli vähän mystinen paikka linnulle asua. Suurimmalla osalla elikoista oli tosi hienot oltavat ettei siinä mitään, valittamista löytyi aika harvasta kohdasta. Kun käytiin joskus SeaLifessa, niin siellä 90% kaloista oli huonoissa oloissa. Suosittelen siis Tropicariossa käymistä, kun siellä on iso osa elikoistakin onnellisia. :)

Tässä nyt pläjäys vielä kuvia sieltä:

Photobucket
Puffis-modeling.

Photobucket
Jere kaloineen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yritin parhaani mukaan muistella noissa elikkokuvissa, että julkaisin vaan minun ottamiani kuvia. Vaikkei Jereä haittaisikaan se, että julkaisen kuvia, mutta kuitenkin. Oli siis hauskaa.

Sen jälkeen tepasteltiin kesäisessä Helsingissä ja päätettiin etsiä joku kapakka, jossa on terassi auringossa. Ei kuitenkaan jaksettu etsiä, joten mentiin vaan olutbaariin. Join jahvaa ja Jere tilasi kans ison kasan naposteltavaa. Maistoin maailman parasta mozzis-tikkua <3 Olisko kapakka ollut William K.

Photobucket

Muuten tosiaan olen ollut vähän apaattinen. En ole saanut mitään suurta aikaiseksi. Menin tosin datanomi-koulun haastatteluun ja se meni minun mielestä tosi hyvin! Olin oma ihana itseni, kehuskelin ominaisuuksiani sopivasti jne. Ja se täti sanoi, että olisi voinut juoruilla kanssani vaikka iltaan asti, mutta se joutui vielä muitakin haastattelemaan :D Toivottavasti pääsisi sinne, koska meni päällekkäin lähihoitaja-kokeen kanssa ja valitin sitten datis-jutun, koska se kiinnostaa noin 500% enemmän. Edustin siis parhaani mukaan. Peukut perseessä ny sitten, tulos selviää 16.6.

Suurin saavutukseni on ollut ehkä se, että keksin yksi yö leikata Ewokille kesätukan. Hiustenleikkuu-sakset sun muut oli Jerellä, mutta ei se haittaa, olihan täällä kotona fiskarsit. Ei mennyt ihan niin kuin strömsössä, mutta kyl se nyt saa luvan kelvata. Ei huljutukka kerää kaikkia puita mukanaan ja kuumassa selviää nyt mini-armas paremmin. Nuo sen kanankoivet kyllä vähän naurattaa, lupaan kuvata ne joku päivä :D Se näyttää jättipää-oravalta, kun en raaskinut leikata sen hienoa bonjovi-tukkaa kuitenkaan.

Ja päätin, etten kahteen kuukauteen osta uusia vaatteita, ellei ne ole alusvaatteita. Ostan vaan kirppikseltä, jos tarvin jotain. Ja yritän suunnitella ruokiani aina viikon etukäteen, en osta kaupasta halvalla paljon kaikkea (varsinkaan herkkuja), en osta sokerisia limuja ja yritän pysytellä muutenkin kaidalla tiellä ruoan kanssa. Olen hieman taas pulskistunut, kun tykkään vissiin veivata painoni kanssa muutaman kilon väliä. Kuitenkin on kropassa ihan jees olo, saisi vaan pikkasen tiivistyä ja pikkasen läskiä lähteä. Ostin tosiaan muutaman kesävaatteen ja ne saa riittää koko kesäksi tollain ihkauusina vaatteina. Kuvissakin näkyy leopardikuvioiset shortsit, jotka ostin. Oli kamala reisihäpeä koko päivän sitten, mutta tiivistän ne liikunnalla :x Ostin kans pitkän hameen ja mekon, kyllä nyt saa luvan pärjätä!

Eli yritän ruveta olemasta kuluttaja-juhlija ainakin hetkeksi aikaa. Saa nähdä sitten, että miten käy...

Lopuksi vielä pari kuvaa risuista ja kirsikkapuista. Ostin kaupasta maistijaisiksi muutaman kirsikan ja testaan huomenna, että onko ne nams. Ja huomenna kans yritän saada inspiksen takaisin, kun se on ollut mahdottoman hukassa koko tämän päivän. Yritän vielä tänään vaikka vähän järkätä kämppää, että on hyödyllisempi olo. Jee.

Photobucket

Photobucket

Toivottavasti tuuli lakkaisi, että saahaan kesä takasin! Ja saisi alkuviikosta paistaa ainaki arska nätisti ja olla kivan lämmin, kun Jere saa kandinsa valmiiksi nyt viikonloppuna ja sitten meidän täytyy juhlia asitä.

T. Heke ja isopää-orava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti