Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Bloggaamisesta.

Ajattelin kertoa bloggaamisesta ja hieman linkittää blogeja, joita luen mielelläni.

... Koska oikeasti blogikulttuuri on aika jees, saa luettua ihmisten elämästä ja elää jonkun toisen mukana jännityksiä ja muita asioita, olla empaattinen ja saada vinkkejä. Blogeja on moneen eri tarkoitukseen, yleensä kiehtovimpia on teemablogit, joissa on lähinnä yksi teema. En kuitenkaan itse halunnut tai jaksanut tehdä teemablogia, sillä elämässäni ei ole juuri yhtä kiintopistettä, joka olisi muoti tai joku muu jännä juttu. Tykkään siis teemoista, vaikka itsellä ei olekaan sellaista.

Oman blogin kanssa nimi tuli lähinnä siitä, että on useita muotiblogeja sun muita. Mietin, etten todellakaan jaksa sellaista itselle tehdä, koska en seuraa muotia ja vaikka tykkään shoppailla, niin en osaa sitten kuitenkaan kuvata asukokonaisuuksia tai ostella merkkituotteita. Ja oikeasti meikkaan pari kertaa viikossa enkä näytä hulppealta, joten mitä sitä nyt meikkaamisestakaan koko ajan höpöttämään. Forget the Glamour oli vähän sellainen nimi, joka kuvasti mielestäni sitä, että tämä kertoo vaan ihan tavallisuudesta ja olemisesta, ei sen kummempaa. Ja sitten osoite on ForGlam, niin sain siihen sellaisen kieroutuneen toisensa kumoavan viestin ujutettua, bwahah!

Tässä kuitenkin blogeja, joita tykkään lueskella. Selitän pienesti kans, että mitä blogit sisältää, koska en kehtaa tehdä itsekseni niihin bannereita linkkejä varten, ettei tule satikutia :)

Rose Shock
- Tässä blogissa on sellainen nuori naisihminen, joka tekee övereitä meikkejä ja hiuksia. Sellainen ylikasvanut erilainen nuori ja arvostan sitä, ettei se mene missään tietyssä genressä ja on todella taitava muokkaamaan itsensä eri tyyleihin. Sitten sieltä saa kans vinkkejä, että mitä kautta ostelee mm. tukkaa tai keinoripsiä.

Visuaalisesti Vaativa
- En ole koskaan ollut kiinnostunut vauvoista, mutta kyllä tämä blogi on sen verran kiva, että kiinnostaa vauvajututkin. Ihania kuvia ja paljon graafikon tekemisiä. Kaikki kuvat miellyttää silmää ja kirjoittaja on leidi, jolla on todella kiva tyyli sisustaa ja vaatettaa itsensä. Aihealueet vaihtelee maan ja taivaan välillä.

It Is Such A Perfect Day
- Tuttavan blogi, jossa pieni punatukkainen rastapää kertoo elämästään. Sellainen ihanan realistinen blogi, jossa kiinnitetään huomiota elämän pieniin asioihin ja sävytetään tekstiä kuvien avulla. Ei esitetä mitään hienoa, on kuvia kirpparilöydöistä ja ihan vaan olemisestakin. Sieltä saattaa löytää kans kuvia lemmikeistä!

Crappy Android
- Tämän löysin äsken, että voin olla kateellinen sisustuksesta ja vaatteista. Siro kaunis leidi, joka vaatettaa itsensä pin-up ja fiftari -tyylisesti. Poseeraa asujen kanssa, mutta blogissa on myös muuta sisältöä, joka innostaa seuraamaan postauksia.

Fashion Disorder
- Muotiblogi, jossa bloggaaja ei ole 35-kiloinen nirunaru, vaan normaalikokoinen ja nauttii silti muodista. Olen jotenkin kyllästynyt katselemaan sellaisia alipainoisia omia jalkojansa tuijottelevia teinejä, jotka ottaa kuvia asuistaan ja söpöstelee. Tätä on kiva lukea, koska on kans tekstit rempseitä.

Trough The Looking Glass
- Aivan ihanan upeita goottihenkisiä kuvia, ihanaa sisustusta ja vintagea. Sekä tietenkin nätti leidi kirjoittelemassa. Henkevää tekstiä ja tosiaan, upeita kuvia, suosittelen.

Violet Le Beaux
- Iloisen näköinen likka, joka tykkää kaikesta söpöstä. Kiva katsella tuollaisia ihmisiä, jotka ei ole rasittavan aasialaisfanituksellisia, vaikka tykkäävätkin moisista hömpötyksistä. Paljon sellaista DIY -juttua, pinkkiä ja iih.


(Ja suosittelen naisihmisille, että jos kiinnostaa tukkajutut ja meikkaamiset, niin etsii jostain sellaisia aasialaisfanityttöjä, koska sieltä saa vinkkejä piilareiden ostamiseen, tekotukan käyttämiseen ja kynsijuttuihin. Niitä on useita suomeksikin. Itse olen keksinyt sitä kautta mm. piilarit alle 20e postareineen (vuoden käyttö) ja sitten on kans ohjeita erilaisiin hiushommeleihin, hehkutetaan kiharrusvehkeet sun muut välineet. Vaikka ne onkin minusta hieman pinnallisia blogeja, niin seurailen niitä kernaasti juurikin näiden vinkkien takia!)

Oma vinkkini on tietty kääntyä ebayn puoleen ;)

Mutta tämmöstä tänään, ajattelin muutamia blogeja listata tuohon. Omaani ei kovin moni luekaan, mutta ei se haittaa. Ainoa haittapuoli on siinä, että jos enemmän väkeä lukisi, niin voisin tehdä sellaisia jotain kisoja ja sitten postittaa yllätyslahjoja sun muuta. Se olisi hauskaa. Mietin, että olisi kiva vaikka lakata jotkut tekokynnet, sitten joku arvotaan voittajaksi ja se saa ne lahjukseksi sekä muuta krääsää. Mutta ehkä joskus sitten, jos lukijoissa rikkoontuu se kympin raja, bwah.

Mutta hyvää kesän jatkoa kaikille, seuraavan postaukseen voisin kuvata uutta krääsää, sellainen neitipostaus. Ja pahoittelen, en ole vieläkään voinut upata meikkivideoita, koska tiedostomuodot kettuilee liikaa. En ymmärrä mikä siinä on, että ei voi toimia mitenkään päin. En ole edes ihan avuton tietokoneen kanssa, mutta selkeästi tämä on heikko kohtani. :D Pus.

2 kommenttia: