Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Miitti ja nukkavieru.

Olin oikein hurjana, kun uhkasin alkukuussa pitää miitin meillä kotona. Monet tietää, että kärsin sosiaalisista ahdistuksista ja siispä oli ISO juttu pitää täällä mitään pippaloita. Sitten unohdin vielä sen lupaukseni ja tuli vähän kiire valmistautua henkisesti, mutta vähän imuroin ja siivosin, tadaa. En jaksanut panostaa, olen yrittänyt päästä neuroottisuudestani veks. Hissukseen onnistunkin, joskus Jere pääsee tänne kylään vaikka en ole siivonnut. Yleensä vaan stressaan vieraita sen verran, että tarvin tosi ison varoitusajan ja mukamas-siivoan, tai ainakin yritän. Ja reviiritietoisuutenikin on joskus ollut sen verran valloillaan, että on ollut haaste kutsua tänne ihmisiä, hui. Mutta nyt kuitenkin reippaana olin ja tännehän saapui melkein kymmenen istumaan iltaa :)

Rauhallisesti olimme, kuunneltiin musiikkia, pelattiin vähän pelejä ja juoruiltiin. Ei mitään kummallisuuksia. Hissukseen tutustumme toisiimme ja kaverustumme, hieman oli vielä kankeutta, mutta se hälvenee joka kerta enemmän ja enemmän, kun kohtaamme.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lemmikit saivat suuren suosion ja paljon rakkautta. Rotatkin saivat omaa evästä ja koirat tietty innoissaan, kun väkeä antamassa rapsutuksia. Lipevä-Louiskin sai osansa huomiosta ja kurnutteli menemään. Yritin syöttää vieraita ja juottaa kolaa, kaiketi kaikki viihtyi, kun kukaan ei ainakaan valittanut :D Itse join battery strippediä, muilla sitten oli olutta tai joivat limukkaa.

Voin siis sanoa, että kaikki sujui kivasti. Ja viimeiset lähti sitten ensimmäisellä metrolla kotiinsa. Kävimme myös yöllä Bohemiassa, jossa olimme sulkemiseen saakka. Siellä oli jo aika hervottomat soidintanssit menossa kahden aikaan, kun ihmiset tuiskeessa ja yrittivät saada kotiinsa seuraa. Kyl sitä vähän ihmetteli, että mitähän helvs, kun en ole ennen ollut moisissa baareissa siihen aikaan yöstä. Ja vaikka tuo baari on ollut tuossa _aina_, niin nyt vasta ekaa kertaa kävin. Ihan ok, ei älyttömän likanen meininki ja varmaan aikaisemmin illalla se on ihan kiva paikka ottaa tanssiaskel jos toinenkin. Yhtäkkiä toverit läks juoksemaan tanssilattiaa kohti, viiveellä menin perään, mutta ne menikin hakemaan juotavaa. Sitten kävelin tanssilattian ohi, kun koitin bongata, niin joku mies tarrasi heti lanteilta ja mahasta kiinni. Nostin kädet ilmaan ja näytin tosi mutruista naamaa, että EIIII. Niin herkästi sitä baarista saisi, mutta en kyllä ollut lainkaan kiinnostunut, yllättäen. :D


Photobucket

Photobucket

Juhlissani kapipara sai emotukan (tilasin otsatukan halvalla ebaysta, on muuten aika kätevä!) ja Hilde sitten nukkui kapiparan viekussa. Otsatukka taisi kiertää kaikkien päässä, samaten kuin rusetti.

Baarin jälkeen tultiin takaisin meille ja odoteltiin yhden vieraan kaveria ajamaan ne taksilla kotiin, mutta taksia ei koskaan tullut. Joten siinä jumittaessa sitten kello etenikin ja pääsivät kaikki kotiinsa ekalla metrolla. Mitä nyt yksi väsähti matkalla ja nukkui puistossa... :D Mutta jokainen tavallaan! Juhliini mahtui myös pornon katselua sekä musiikkia niin oudoista genreistä, etten ollut koskaan kuullutkaan. Ikähaarukka oli jonkinlainen, eli musiikkimaut kaikilla erilaisia. Ja tutustuin uusiin ihmisiin lisää, sekä näin kans pari ihan ihkauutta, jotka osoittautui mukaviksi. Toivottavasti muutkin nauttivat olemisestaan, koska uudestaan voisi tehdä saman, mutta vaikka leffateemalla. Jos katsottaisiin Rockyt tai jotain, olishan sitä vaikka mitä legenda-elokuvia, joiden avulla voisi järkätä illanistujaiset. Kun ei meistä kukaan ole kreisipailaaja, että ei malttaisi pysyä paikoillaan.

Sitten aamulla viieltä oli kyllä vähän semmonen meininki, että suurin osa torkkui ja sitten napsaisin salakuvan...

Photobucket

:D <3

Tänään olen ollut nukkavieru, mutta onneksi on muutkin olleet. Nimittäin nämä kämppikseni. Helle valtasi taas Helsingin, eli sinänsä nukkavieruna oleminen ei haittaa, kun ei huvita reippailla ahkerasti. Koiratkin vetää sikeitä ja muhistelee paikoissa, johon käy vähän viima. Illalla/yöllä me sitten niiden kanssa tepastellaan enemmän, nyt ollaan vaan löntystelty ja laahustettu pari kertaa pienet lenkit.

Joo ja mitähän tässä, huomenna ajattelin mennä morjenstamaan kaveria paariin, mutta saa nähdä. Olen uhannut jo useina kertoina, että NYT, mutta koska eilen siellä Bohemiassa oli ihan ok muuten paitsi gräppäily, niin saattaisin pukea mekon niskaan ja mennä tanssahtelemaan vielä rauhallisempaan paikkaan. (Olipahan mielenkiintosen pitkä lause.)

Suussa napsasi, mutta keksin, että kaipasin vain kahvijuomaa. Kannattaa koklata paremman puutteessa sittarista saatavia eiskaffee-tötsiä, saa sieltä kahviosastolta. Ihan ok, maksaa reilun euron 5dl. Mutta enemmän suosittelen sitä, että jos ei just karamelli-starbucksia halua, niin kääntyy lidlin puoleen -> maistuu samalle kuin ne muut starbucksit ja säästää melkein euron sekä on enempi juotavaa! <3

Lopuksi vielä ihanaa kuvahuorausta, kun kävin mummolassa torstaina isäpapan kanssa. Pitäähän sitä omaa naamaa tunkea joka postaukseen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

(Jos huomenna ei hiki virtaa liikaa, niin yritän kuvata videon siitä miten meikataan "minun tavalla" pin-up -meikki. Olen muutaman kerran yrittänyt, mutta kun editointi-ohjelmat herjaa hervottomasti tai sitten jos yrittää kuvata putkeen, niin toinen silmä alkaa sekoilemaan omiansa, jolloin ei suju yhtikäs. Jos jollain on ideaa johonkin muuhun, joka liittyy meikkaamiseen tai kynsiin, niin saa ehdotella, koska mieluusti kokeilen kaikenlaista!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti