Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Jos hiki olisi oikeasti karpaloita, niin olisin ähkyssä.

Kesä ja yksi kärpänen.

Helteet iski ja olen yrittänyt asennoitua niihin positiivisesti. Se toimii osittain. Inhoan hikoamista, mutta olen yrittänyt ajatella, että siinäpähän hikoan ja haisen. Se auttaa vähän, kun kävelee pihalla ja tuntuu kuin phöönillä puhaltelisi naamaan. Arvostaisin kyllä sadetta, onneksi tänne on luvattu ukkosta ~o~

Jere on onnekas hikipalli, kun se lähti Berliiniin, jossa on ehkä joku +20 ja kosteaa. :x Olen hieman kateellinen. Se meni katsomaan keikkaa, joka ei tosin minua olisi kovinkaan kiinnostanut, mutta olisi se sää kiinnostanut. Aika tyyris reissu olisi ollut, kun ne ei menneet alelipuillakaan lentoja, niin jätin väliin. Kärvistelen siis helteessä Suomessa ja toivon, että niillon hauskaa siellä Berliinissä ja notta X Japan vetää hyvän keikan.

Tällä viikolla olen ollut paljon mummolassa, siivottiin siellä isäpapan kanssa, koska isäpappa jäi neljän viikon lomalle ja suuntasi Lempäälään. Ja oltiin siellä myös muuten vaan syömässä karjalanpiirakoita ja lettuja. Ja juttelemassa mummon kanssa. Meikkasin mummoa kans vähän, voisi tässä tällä viikolla tai ensi viikolla mennä tekemään sille permiksen. Ja muutenkin kävästä kerran viikkoon moikkaamassa ja viedä kauppaostokset :) Ja koska on melkein dieetti, niin toivottavasti helteet menisi pois, niin voisi koirien kanssa kävellä sinne.

(Isä muuten osti uuden miehisen auton, se on aika makee ja toimii suurimmaksi osaksi vaan nappuloita painamalla!)(Jerellä tais olla vähä sormi mikin kohdalla.)

Viikonlopuksi mentiin käväisemään Vantaalla koirien kanssa, koska Jeremias tosiaan lähti neljäksi päiväksi reissuun. Piti nähdä sitä ennen. Musisoitiin aika upeasti syntikalla dramaattisia sointuja, katsottiin keikkoja pikkasen, nukuttiin päikkäreitä ja käytiin iltalenkillä. Mentiin mestoille missä on sellainen peltoaukea, että koirat voi kirmata. Siinä kävi sitten niin, että Bisse läks spurttaamaan, mutta rusakko säikähti ja sitten Bisse halusi metsästää meille iltapalan :D Okei, se luuli kyllä, että rusakko lähti leikkiin mukaan ja siksi jahtasi. Juoksi jonnekin pöpelsöniin eikä suostunut uskomaan, että kaveri kerkesi karkuun. Ewok veti taas rallia heinikossa, kun se rakastaa kaikkea aluskasvillisuutta ja tekee välillä siellä kans kupperskeikkoja.

Photobucket

Sitten kans sipsuttelin uusissa sandaaleissani, joissa on korkoa varmaan yli 10cm. Kävelin kuin pingviini paskat housussa, mutta kyl ne on mukavat jalassa. Sitten fiilistelen kans toisia popojani, jotka otan käyttöön varmaankin tässä kohta. Niissä ei ole sentään ihan niin kapea korko ja ne on aika rok, olen molempiin ihastunut. Ne vaatii itsensä pihalle talvitelakalta!

Photobucket

Photobucket

Tässä nyt siis sunnuntaita vietän kotosalla, odottelen sitä sadetta, mitä lupailtiin. Kuitenkaan se ei ehdi tänne saakka, mutta kunhan tulisi edes pilvistä hetkeksi :x En tykkää auringosta ollenkaan, helle menettelee.

Ja lenppari kesäasuni taitaa olla uunopaita (armyn vihreä reikätoppi), biksuliivit, mustat haaremihousut, armyn vihreät repaleiset tennarit ja päkishattu. Nämä vaatteet päällä menen nyt lenkille koiruuksien kanssa, vaikka taisin nämä päällä nukkuakin viime yön ;D Haisulipäivä!

Photobucket

Hikinaamani kanssa toivotan kaikille kaikkea mukavaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti