Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Nenäleikkaus... Öö?

Moi taas. Tänään haluan kertoa teille juttuja internetin mielenkiintoisesta maailmasta!

On eräs palsta, jossa kirjoittelee useita satoja käyttäjiä milloin mistäkin, aika paljon lemmikkeihin liittyvistä jutuista. Siellä on myös kuva-aiheita, joskus niissä halutaan nähdä palstalaisten kasvoja ja sitten sinne laitellaan nassuja näkyville. Laitoin nassuni näkyville, kun olen tykännyt viime aikoina napsia siitä kuvia ja kommenttina oli:

"Teetä tuolle sun kolville joku leikkaus."

:D

Mietin vähän aikaa, että kolvi meinaa varmaan nenää. Sitten aloin visioimaan, että olisko edes omituista, jos oikeassa elämässä anonyymit kommentoisi samalla tavalla. Menisi kauppaan ja puristelisi siinä tomaatteja, sitten joku anonyymi kävelee viereen ja sanoo "tarvisit nenäleikkauksen", sen jälkeen poistuisi paikalta. Saattaisi jäädä vähän suu auki siinä katsomaan tomaatti kourassa, että öö, anteeks mitä? Tai jos itse alkaisi tekemään niin... Kauankohan menisi, että saisi ekan kerran turpiinsa?

Photobucket
"Anonymous: Just saw an ugly ass bitch walking down the street, must txt to my friends and write a comment to PP about that disgusting sight!"

Yritin kans visioida, että miltä anonyymit näyttäisi sitten irl. Tuli ekana mieleen, että ne menisi burkhassa ympäriinsä, ettei kukaan tiedä keitä ne on. Oikeasti ei täällä mitään muslimeja ole, ne on niitä anonyymejä oikeassa maailmassa... Tai jos ne on jossain ninja-asussa, missä on myös viitta. Tulevat tokaisemaan jotain tökeröä ja sitten viitta lepattaen juoksevat pois. Myös kävi mielessä sellainen Darth Vader -asu.

Photobucket
"Anonymous: Must... Say... Horrible... Things... Naaaoooo! FAKEFAKEFAKEFAKE..."

Tuommosia henkeviä olen miettinyt lähiaikoina. En tosiaan ole loukkaantunut siitä, että nenäni ei kelpaa kaikille. Minulla ei ole mitään kauneusleikkauksia vastaan, voishan sitä joskus käydä, syynä ei tosin olisi mitkään median ja muiden ihmisten painostukset. Mutta mietin vaan sitä, että jotkut katkeroituu maailmaan ja muihin ihmisiin kovin herkästi ja laukovat tökeröitä kommentteja, joku voisi ottaa ne vielä itseensä ja tulla surulliseksi. Mihin on jääneet kivat käytöstavat, tarkoittaako netti sitä, että voi turautella mitä sylki suuhun tuo? Miksi en itse koe sellaista tarvetta, että nyt on pakko käyttäytyä maailman eniten idiootisti, kun voi tehdä sen nimettömänä? Ihme hommaa.

Jos inhoaisin naamaani tai nenääni, tai ottaisin kaiken saastan itseeni, niin en todellakaan kehtaisi julkaista kuviani missään :D Mutku olen ihan hottis, ainakin hyvänä päivänä, niin miksikäs ei!

Photobucket

Photobucket

Toivottavasti kukaan muukaan ei osaa ottaa itseensä muiden kommentteja liittyen ulkomuotoonsa, jolle ei vaan mahda mitään. Jokainen on erilainen ja vaikkei näytäkään ihan tavalliselle, niin ei se mitään. Itse tykkään katsoa nassuja, joissa on jotain tavallisesta poikkeavaa. Täytyy muistaa ottaa huumorilla koko homma, itseäni alkoi huvittamaan visiot trolleista ja anonyymeistä sen verran, että ei tässä voi kuin hihittää itseksensä kolvit tutisten!

Muistakaa rakastaa itseänne edes pari kertaa viikossa <3 Puspus.

4 kommenttia:

 1. anonyymit <3 kuuma oot ku hella kutosella, tommosista ei kande välittää ja sun nenä on just hyvä!

  terveisin: läskiltä marsulta näyttävä =DDDD (näin anonyymi joskus sanoi <3)

  VastaaPoista
 2. Hahaha, moi läski marsu :D

  Ja joo, tiedän että en näytä tavalliselle, mutta ruma on meikästä aika kaukana. Kaikista ihmisistä maapallolla oikeasti rumia on ehkä puolisen prosenttia, eli hyyyyyvin vähän. Ja niissäkin yleisesti ottaen rumissa on usein sitten joku muu asia mikä kiehtoo, vaikkei se oliskaan just se naama.

  Ja aika monissa ihmisissä on naaman alla vaikka mitä jännää, kun alkaa niiden juttuja kuuntelemaan ja tutustumaan, joten kellään ei pitäisi olla huolta siitä etteikö ne kelpaisi maailmaan :) Jos on ihan rehdisti kusipää, niin sitten vasta kannattaa huolestua ja katsoa vakavasti peiliin, että miksi on sellainen.

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä nuo visiot siitä, miltä anonyymit näyttävät tosielämässä, nostattivat hymyn huulille :D

  Netti tuntuu todella olevan jonkinlainen kaikenkattava tekosyy ladella ihmisille sellaisia törkeyksiä, joita ei ikinä sanottaisi päin naamaa. Ihan hyvä siis, että sellaiset kommentit osaa jättää omaan arvoonsa :)

  Terveisin... yksi anonyymi, joka osaa sentään käyttäytyä hieman arvokkaammin ;)

  VastaaPoista
 4. Joo, tosiaan ei sitä enää osaa ottaa tosissaan sellaisia törkyjä, kun on karaistunut netin ihmeelliseen maailmaan. Mutta kun miettii, että jotkut ei ole tottuneet, niin kuinka paha mieli siitä voi tulla jollekin :c Siksi minusta ihmisten tulisi noudattaa jonkinlaisia käytöstapoja edes.

  Ei kaikki anonyymit tosiaan ole kamalia, mutta itseäkin nauratti visio aika kovin, kun pohdin nenäleikkaus-hommaa. :D

  VastaaPoista