Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

Juoksevia munia alennuksessa.

Moi.

Minulla on päällä Jeren edesmenneet pieruverkkarit, joissa on persaus täynnä reikiä ja päällä Jeren t-paita, jossa on King Kong. Se kertoo hyvin pitkälti siitä, että miten aion viettää viikonloppuani.

Olen morkkiksissa tosin, sillä tänään on Jeren keikka Tamperetalolla, jonne en mennyt. Olisin halunnut mennä, mutta epärohkeuksissani tuntui isolle asialle lähteä sinne saakka, kun muhin pohjamudissa vielä äsken ja nyt sitten yritän hissukseen ylläpitää sosiaalisuuttani. Toivon suurella rakkaudella, että keikka menee hyvin <3

Jos joku miettii, että mitä ihmettä pälpätän, niin perustiedot:

Ikä 22 vuotta, harrastanut 17-vuotiaasta saakka paniikkihäiriötä, sosiaalisten tilanteiden pelkoa, julkisten paikkojen pelkoa jne. Ja pienestä saakka tavallista huolestuneempi ihminen.


Photobucket

Kävin tuossa tällä viikolla vähän baarissa, vaikka ei olisi huvittanut ollenkaan. Sinne kokoontui kuitenkin sellaisia ihmisiä, jotka tajuaa paremmin kuin hyvin ahdistukset ja häsellykset, joten uskaltauduin. Vispasi kädet ja jalat, oli pala kurkussa, mutta siinä sitten kuitenkin rentoutui. Oltiin pienessä Retards-miitissä jälleen, jauhettiin paskaa ja istuttiin. Hävisin kans pelikoneeseen kaksi euroa, en ymmärrä, että miten en ole viikkoon voittanut niistä mitään!

Ja Jeren kanssa käytiin mummolassa syömässä trupaduuri-keksejä. Siinä paasattiin sitten pidempään kuin pitikään, jonka jälkeen tultiin meille iltanokosille, joita emme sitten nukkuneetkaan. Isäpappaa ketuttaa se, että joutaa luopumaan omasta työhuoneestaan ja joutaa samaan huoneeseen kollegan kanssa. Mummo kertoi tarinoita ajalta käpy ja keppi, minä ja Jere oltiin vähän siinä niinku melkein messissä.

Photobucket

Olin komea ennen kuin muhin meikit poskille. Mutta sitten illemmalla koklattiin maskeerata Jereä siltä varalta, jos menisin mukaan Tampereelle. Koska olisin sitten manageri/roudari/maskeeraaja. Se on maailman vaikeinta meikata, jos toinen rypistelee silmiään ihan manaattina, mutta kyl saatiin aikaiseksi jotakin. Voisi joskus opetella oikeasti meikkaamaan ihan muitakin, kun se on paljon haastavampaa kuin itsensä meikkaaminen. Tein siis toisen puolen oikealla kädellä ja toisen vasemmalla, koska se on loogisinta, mutta vasemman käden hahmotuskyky on vähän heikko :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja laitetaan bonuksena vielä kuva minusta, kun vietin taas päivää homeless-lookissa. Muille väitin hakevani sellaista Helenabonhancartermaisuutta, vaikka oikeasti kyse oli vaan laiskuudesta ja haisulipäivästä.

Photobucket


Ja sitten testasin söpöä miniatyyri-efektiä kamerassa. Tässä käy ilmi, että pissatettiin koiria.:D

Ja koska en mennyt Tampereelle ja morkkiksissa menin kauppaan ostamaan kananmunia, niin vastaan tuli alkkis-täti koirineen päivineen. Siinä se oli taas huonon seuralaisensa kanssa, joka oli koiran varastanut ja hukkaantunut jonnekin, mutta taas löytynyt jostain. En jaksa siitä sen enempää paasata, muuta kuin sen, että koira on hengannut pilvensavussa ja rievottu ties missä. Nyt Stellans tuli meille sitten taas kylään. Täällä se muhii kuin kukko tunkiolla pedissä, leikkii omieni kanssa ja pääsee lenkille. Josko ne unohtaisi sen tänne nyt vaikka koko loppuelämäkseen. Alkkis-täti on kyllä ihan kiva, mutta sen seura on äärettömän huonoa ja koira siinä menee sitten huonouksissa mukana...

Mutta nyt Stellans pääsee (eli joutuu) kylpyyn ja muhimaan täällä.

Ja loppusanoiksi sekä -kuviksi:
Syksy on tullut, Jere sai poskisuudelmia ja isäni näytti nuorena Chuck Norrisilta.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PS:n PS. Opettelen tänään taas piirtämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti