Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

"Pertsa kävi rautakaupassa ja TOTTA MAAR oli hyvät alennukset!" -ilme.

Olen jotenkin naatti, vaikka olen viettänyt sunnuntaita niin kuin pitääkin. Varmaan osa naattiudesta johtuukin justihinsa siitä, että piti tehdä kaikkea ja lopulta meni muhimiseksi koko päivä. Nukuin pommiin, kun piti klo 9 olla jo Valtterissa shoppaamassa, mutta Ellukin nukkui vähän liikaa. Sitten en jaksanut edes lähteä Valtteriin myöhässä, ajattelin poiketa naapurissa kirppiksellä. Siellä ei ollut kyllä yhtään mitään ostettavaa, pari hikistä pöytää jossa myytiin jotain tyyliin hiestä keltaiseksi muuttuneita verkkatakkeja. Juuei.

Meni tämä loppuviikko katsellessa leffoja Jeremiaksen kanssa. Katsottiin Highlander ja Cobra, voin sanoa, ettei niitä kannata katsoa. Ellei ole kaatokännissä. Kyllä muutaman kerran nauroi ihan vaan niiden naurettavuudelle, mutta onpahan nyt ainaski nekin nähty! Tai olin ne joskus aikoinaan osittain nähnyt, mutta en kokonaan. Ja sitten haettiin lisää leffoja ja päätin, että jos pysytellään sopivassa viihdyttävyydessä niiden kanssa, eli katsottiin K-Pax ja Pahat Pojat. Ne sentään on katsottavia leffoja, eli jotain melkein järkevää nähtiin vkl aikana.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Olen ujosti nähnyt kans Ellua ja yritettiin löytää talvikenkiä. Yhdet hyvät Ellu löysi, mutten tiedä onko ne täydelliset. Ja itse olen haaveksinut irregular choicen kengistä kanki ojossa, mutta ne hinnat ei kyllä ole ihania. Alennuksesta löysin yhdet sandaalit, joita olen himoinnut jo kauan, mutta... ei. Ja täydelliset mallistosta pois menneet kengät maksaisi yli 200e. Jos rahaa olisi kuin roskaa, niin voisi olla, että ilahduttaisin itseäni niillä! Tyydyn kuitenkin prisman punaisiin polka dot -kumppareihin näin syyskelien yllättäessä.

Photobucket
Ellun ilme, kun ei olla voitettu lotossa ja voida ostaa irregiksen kenkiä.

Onnistuin myös tuhoamaan kieleni, kun oli pakko imeskellä remmejä. Niitä karkkeja siis. Tykkään kovin kirpeistä ja varsinkin omenan makuisista, mutta en koskaan muista, notta rajansa kaikella. Jos rajoja ei kunnioita, niin palaa kieli puhki. Varmaan vielä huomennakin puoli kieltä vereslihalla, kun en vaan koskaan opi.

Mutta onneksi alkaa jo ihanat pimeät syysillat, jolloin on minusta parasta kävellä pihalla. Kesäyöt on kans kivoja, mutta syksyisin pimeä tulee nopeammin ja saa nauttia siitä pidempään. Alkaa jo olemaan lehtiä maassa, että voi potkia niitä pitkin poikin kävellessään ja haistella raikasta ilmaa. Onneksi flunssakin on päihitetty, niin voisi koko ensi viikon olla satamatta, että pääsisi pitkille iltalenkeille kaikessa rauhassa.

Photobucket
Tosi edustavaa.

Photobucket

Photobucket

Me ei voitettu vielä edes lotossa, mutta ensi viikonlopuksi me taidettiin säästellä rivejämme. Mietitään aina, että mitä kaikkea tekisi niillä rahoilla ja sitä on melkein kerennyt keksiä jo tulevan kämppänsä rempat ja sisustuksetkin. :D Ei ainakaan olisi sinänsä vaikeaa saada rahaa heti palamaan, jos vaan löytyisi hyvä kämppä. Ja kyllä, niitäKIN on jo vähän tullut katseltua, että "jos ja ehkä kun ollaan rikkaita".

Ajattelin tänään vielä mennä ajoissa nukkumaan, jos vaikka sitten huomenna heräisi virkeänä uuteen päivään. Kaupasta keksin kans kutomislankoja, eli teen Jerelle pipon ensi viikolla myöskin. Voisin itsellenikin, kun löytyi niin törkeän näköistä turkoosia, että oli pakko saaha sellaistakin lankaa. Pitää vaan myös keksiä jostain hyvä pari sukkapuikkoja, kun olen kaltoinkohdellut niitä. Ne on olleet hyvässä käytössä, kun viemäri on mennyt tukkoon tai imurissa roskaa välissä... Kivassa vänkyrässä suurin osa puikoista :x

Yritin myös toteuttaa visiotani torakoista, mutta ei mennyt ihan niin kuin strömsössä. Pitää ladata järkkäri joskus ja yrittää vähän enemmän...

Muttei tässä muuta, kiskotaan kaikki villasukkia jalkaan, kudotaan pipoja ja odotellaan ihanaa syksyä :*

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti