Sivut

torstai 22. syyskuuta 2011

Vitutus nasicus.

Heterodon nasicus, tunnetaan nimellä hognose snake tai sitten suomennettuna siankärsäkäärme.

Joskus näin kuvan moisesta ja tuli sellainen hallitsematon hihitys, koska käärmeellä oli samankaltainen nenä kuin minulla ja ne oli pieniä sekä pulskia. Rupesin tutustumaan niihin enemmän, joten selvisi ettei niitä Suomesta saa, ellei joku myy aikuisia ulkomailta tuotuja. Harmitti, mutta hätä ei ollutkaan sen näköinen!

Tuttavani otti messutuliaisena minullekin yhden hognosen, jonka hain kotio eilen. Herralla ei ole vielä nimeä, mutta Jere saa luvan viettää sille jotkut hyvät kastajaiset, kun keksii nimen.

Photobucket

Photobucket

Se on mahdottoman pieni ja kirosi niin perhanasti eilen, kun joutui uuteen lootaansa asustelemaan ja napsasin pari kuvaa sekä videopätkän. Se parka ei tiedä, että koen enemmän vaan empatiaa sitä kohtaan, kun se puhisee menemään posket pulskina. Nyt se saa olla rauhassa jemmassa, kunnes koittaa seuraavan ruokailun aika.

Ja koska minusta tämä tuttavani on todellakin Suomen parhaimmistoa herppi-asioissa ja niiden kasvattamisessa, niin linkitän teille kotisivut:

ReptileManiacs

En oikein keksi miten muuten voisin kehua, mutta jos harkitsette oman herpin hankintaa ja tällä tutulla on sattumalta listassa lajia, niin sieltä kannattaa mennä ensimmäiseksi kysymään vinkkejä, ohjeita ja penskoja :) Kaikilla otuksilla ehdottoman hyvät oltavat ja jokainen myyty eläin toimii moitteettomasti ja on hoidettu rakkaudella.

Se siitä mainospuheesta, laitan vielä loppuun videon herraskäärmeestä, johon olen nyt jo rakastunut. Nenä sillä vaan välillä vilkkuu jemmapaikastaan, mutta kyllä me varmaan päästään sen kanssa vielä joskus yhteisymmärrykseen :D Ja hitsi, tekisi mieli kasata kans upeita terratorneja ja ottaa vaikka noin 10 hognosea asumaan! Ja tietty isossa väriskaalassa.

Mutta vitutus nasicuksen puhinat:<3


PS. Olisi kuunvaihteessa herppimessut Tukholmassa, ei kukaan lähtisi kanssani sinne? Olisi nimittäin kiva käydä pyörähtämässä ja yrittää sitten vältellä kamalasti niitä myyntipöytiä, jos sellaisia siellä on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti