Sivut

torstai 18. huhtikuuta 2013

Ehdottoman laadukasta.

Ihmiset haluaa katsoa laadukasta viihdettä. Onneksi satunnaisesti en ole ihminen ja nautin äärettömästi mahdottoman huonosta viihteestä!

Aihe tuli mieleeni, kun uteliaisuuksissani katsoin pari jaksoa Sinkkulaivaa, joka vaikutti karmealle. Mutta se oli niin törkeän karmea, että se oli hyvä! Juontajakin vielä kettuilee minkä ehtii näille sinkuille, loistavaa. Ja sarjaan on varmaan valittu kaikkein hankalimmat persoonat, että voi pyöritellä silmiään ja naurahdella. Rakastan tämmöstä white trash -viihdettä.

Hauskin ja viihdyttävin sarja ikinä oli Daisy Of Love. Se oli johdannainen sarjasta Rock Of Love, josta katsoin myös toki kaikki kaudet ja nautin. Tositv:tä, jossa ensin elähtänyt keskinkertaisessa rokkibändissä tylsiä biisejä laulava mies etsii morsiota ja tyrkyllä on tietty parikymppisiä, joiden kuppikoolle ei enää riitä edes aakkoset. Daisy Of Lovessa yksi näistä neideistä sitten etsii puolisoa, koska ei saanut uljasta rokkariprinssiään toisessa sarjassa. Rock Of Lovessa esiintyvä hurmuri Brett Michaels omistaa sen verran nasevan ja tylyn huumorintajun, että jaksoi naurattaa kolmen kauden verran näiden naikkosten soidinmenot ja järkevä käyttäytyminen. Daisy Of Lovessa taasen Daisy ei oikein tunnu tajuavan mitä maailmassa tapahtuu, mutta en ole nähnyt hauskempia kisaajia missään sarjassa, kun koko ukkolauma on ihan pölvästejä :D Suosittelen katsomaan nämä kaikki, jos nauttii huonosta huumorista ja voi elellä sen myötähäpeän kanssa!

 photo whyheatherwhy1_zpsf78d0fed.jpg

 photo 3730439070_a993715539_zps4d2e4140.jpg

Katsomme myös mahdottoman paljon partnerin kanssa haamuohjelmia. Siis juuri tätä tositv:tä, jossa metsästetään haamuja. Yksi suosikkimme oli Destination Truth, jossa tosin enemmänkin etsittiin mystisiä monstereita. Yleensä ne meni jossain puskassa pimeässä, sitten kun jossain rapisee juoksevat sinne, mutta kun pääsevät paikalle, niin juoksevat kiljuen karkuun. Näin he etsivät legendaarisia monstereita. Ja haamusarjat nyt on... Haamusarjoja. Niitä on useita, on Ghost Hunters, Ghost Lab, Ghost Adventures... Oikeastaan kaikki sarjat, jotka tulee kanavalta syfy. Olen vähän katkera siitä ettei meillä näy syfy, mutta ehkä joskus vielä näkyy. Koko kanava pelkkää haamuparanormaali-kekkulia, uh, se olisi ihanaa.

 photo destinationtruth011309_zps903bc4a9.jpg

 photo tumblr_md9985dS0F1rzgcbbo1_500_zps7cc6d1ec.jpg

 photo scifi_ghosthunters2-791136_zps7335fed2.jpg 

Yksi kaikkien aikojen suosikkisarjoistani on RuPaul's Drag Race. Se on juuri sitä miltä kuulostaakin, paitsi jos et ajatellut drag queeneja nahistelemassa. Joskus siellä on niin käsittämättömiä persoonia, että meinaa olla lirut housussa niille naureskellessa. Ja bonuksena vielä saa nähdä kuinka huiseja meikkejä ne tekee! En juuri nyt muista mikä kausi se oli, jossa oli monta hauskaa tapausta, mutta useimmissa kausissa niitä on aina pari. Isot miehet glitterin ja tyllin seassa nahistelemassa tekoripset väpättäen, sitten joskus ne tehtävätkin on ihan älyttömiä. Olen salaa vähän kateellinen siitä, että olen nainen, joten en voi olla sassy drag queen :c Ja totta kai olen mahdottoman kateellinen siitä, että kisassa on todella taitavia maskeeraajia, osa pystyy jopa ompelemaan kaikki asunsa ja huhhahhei. Voisin sanoa sarjaa inspiroivaksi, sen ohella, että sitä katsoessa naureskelee katketakseen.

 photo Rupaul-Drag-Race-Cats_510_zpse72b0685.jpg

 photo ru1n_zpscc044721.jpg

Viikko flunssassa ja takana erittäin laadukkaita sarjoja. Taitaa olla katsomatta vielä uusin kausi RuPaulia sekä kenties keksin vielä jotain muutakin hyvää. Kai joku muukin nauttii tämmösistä reality-sarjoista? Kuka kehtaa tunnustaa? 

PUSMOI ja palaanpa taas laatuviihteen pariin, tällä hetkellä menossa Rock Of Love Charm School, jossa yritetään koulia rokkaripissiksistä asiallisia. Tähän mennessä saldo on, että omenalla päähän, piirrellään kikkeleitä toisten kuviin ja revitään hiusjatkeista.

:*

2 kommenttia:

 1. Sinkkulaiva on niin huono, että se on niin hyvä! Mä katoin kans taannoin yhen jakson, ja johan sitä sitte on ollu pakko kattoo useemmanki kerran... :D

  Rakas, sinusta on tullut pullukka, sitten nää kaikki sisustus & puutarhaohjelmat, neljän tähden talkoot, kuningaskuluttajat jne. on meitsin lemppareita :) Eli siis kaikki kotimaiset tositeevee jutut on niin mulle tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullukka-ohjelmaa katsoin puolikkaan jakson, voisi katsoa vähän lisää :D Ainakin sellaisia pareja, jotka saa raivareita sun muuta. Sinkkulaivasta katsoin ne jaksot, jossa oli se kauhia katkera nainen ja sitten se joku parikymppinen, joka halusi vinosilmäisen miehen (koska japanialaisten kasvonpiirteet on täydelliset)... Herttinen!

   Mutta suosittelen noita jenkkihömpötyksiä, ne on osittain samaa kamaa, mutta potenssiin piljoona :D

   Poista