Sivut

perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulu entry vol. 1

Mietin tässä, että täytyy varmaan joulunajan hommat tehdä kahdessa entryssä, koska on kaksi eri teemaa. On joulunajan vietto kotioloissa ja sitten erikseen lahjafiilistelyt. Joulu vietettiin meidän perheessä jo aaton aattona, eli tänään (kellon mukaan eilen). Mutta ensi entryssä fiilistelen sitten lahjahommia, nyt vaan pohdiskelen joulunaikaa noin yleisesti.

Jerellä oli onneksi vapaata parisen päivää, että saatiin hyvin kustua meidän unirytmit sekaisin valvomalla aamuyöhön ja nukkumalla päivät pitkät. Jeren yövuoro-rytmi tarrautui minuunkin, ja sitä sitten huomasi torkkuvansa vielä kahden aikaan päivällä. Oli tänäänkin vaikeaa ehtiä viideksi joulun viettoon, kun se herääminen tapahtui vissiin lopullisesti aikalailla iltapäivän puolella :D Mutta nukkuminen on ihanaa, sitä voisi tehdä 20h vuorokaudesta, ellei olisi olevinaan jotain velvollisuuksia vähintään itseänsä kohtaan.

Sain synttärilahjaksi 16.pvä PS3:n, jota en edes avannut paketista ennen kuin Jere tuli meille. Se sitten asenteli sitä kissoin ja koirain kera, koska oli tehnyt sen jo kerran aikaisemmin ja olin satavarma, että revin tukkaa päästäni sen kanssa. Ei ole nimittäin kauaa siitä, kun kone formatoitiin ja sain sitten harmaita hiuksia siitä, kun äänikortti ei tajunnut, verkkokortti ei tajunnut eikä mikään oikein sujunut. Onneksi eläimet sentään on hyviä kannustamaan.

Photobucket

Photobucket

Kissa ei kyllä oikein tekniikkaa tajunnut, mutta tajusi heti tyhjän pahvilaatikon.

Photobucket

Arvuuttelin myös, että mitähän saan Jereltä joululahjaksi. Kyselin ja utelin vähän, että onko se millainen. Vastaus oli, että "miehinen". Kysyin, että onko se miehisempi kuin Mickey Rourke ja munasuojat, niin kuulemma olisi. Mietin sitten, että mitähän ihmettä se voisi olla. Ja sitten naurahdin kans, koska en ole koskaan nähnyt söpömpää paketointia.

Photobucket

Paketista paljastui lenpparielokuvani. Sain ensimmäisen bluurein katsottavakseni ja se oli tietenkin Terminator 2 <3 Rakastan sitä leffaa ja se on lenppareista lenpparein, eli tulen vaalimaan tuota ensimmäistä bluureitäni suurella rakkaudella. Ja myöskin ilahduin siitä, että se sisältää tosi paljon ekstroja, joita voi katsoa intopinkeänä. Kyllä, lenpileffani on sellainen ettei se välttämättä ekana tule mieleen minua ajatellessa, mutta vanhemmat äksön-pläjäykset lämmittää sydäntä.

Rotilla oli myös jouluhulinat ja söivät makaronilaatikkoa. Tai kun uhkasin tehdä ruokaa, niin tein KOLME vuokaa täyteen makaroni-kana-sieni-parsahöttöä. En sitten yhtään vähempää voinut tehdä. Ja rotat sai sitten ihan oman vuoan, tai no tietty annostelen sitä sopivammin, mutta hyvin upposi. Upposi se meille ihmisillekin, vaikka en ymmärrä kuinka teen aina mautonta ruokaa. Mutta makrulootien kuuluukin kaiketi olla mauttomia...

Ja sitten hukkasin rotan, joka meni jemmapaikkaan ja kuvastakin voi nähdä, kun Limppu ja Lanttu katsoo minun palavasti etsiessä Luumua. Saivat juosta sängyllä ja kakkia sinne. Minun pienet ihmiskäsiset lapset. <3

Photobucket

Katsoimme myös suuren väännön jälkeen Saiturin Joulun, sen uuden disneyn animaation. Oli ihan mahdisti animoitu, vaikka leffana olikin vain "ok". En tiennyt sitä tarinaa ulkoa, kun en ole sen kummemmin perehtynyt, niin oli tavallaan uutta koko homma. En ymmärrä miten nykyään voi osata tehdä niin elävän näköistä jälkeä koneella, pian en erota fiktiota todellisuudesta, jos kehitys jatkuu! PS3 tosin oli känkkäränkkä, eli jouduimme katsomaan wiillä. Hirveä säätäminen noiden vehkeiden kanssa, olisi se vaikeaa olla insinööri...

Photobucket

... Vaikka sitten hymyilyttääkin.

Aaton aattona päätin herätä vahingossa ajoissa, vaikka Nip/Tuckia katsoessa oli ilta venähtänyt aamuvarhaiseen. Heräsin, touhusin ja sitten päätin, että jos hetkeksi menisin pötköttämään. Parhain ja kauhein unilääke on se, että kuulee kun toinen nukkuu :D En tiedä mikä siinä on. Vaikkei väsyttäisi, mutta jos makoileekin nukkuvan vieressä, niin se uni tarrautuu siihen hereillä olevaankin. Sammuin sitten Jeren viereen mukamas-virkeänä ja heräsin melkein yhden aikaan. Koirakin on sellainen laiskamato ja muhinta-etana, että hyvä kun sen saa sängystä veks samaan aikaan, kun itse sieltä nousee. Yleensä herääminen tapahtuu venytellen ja ölisten vasta, kun ruokakippo kilisee.

Photobucket

Pakkanen kans iskeytyi takaisin tänne Helsinkiin asti, ja kyllä tuli vilu. Nyt täytyy taas kasvattaa nahka pariksi päiväksi ja ottaa rasvakerrokset käyttöön. Onneksi löysin äidin vanhat toppahousut syksyllä, ne on pelastaneet tämän talven kokonaan <3 Ainoastaan inhottaa se, kun laittaa kaulaliinan naamaan ja räkii ja kuolaa sen täyteen limoja, kun yrittää suojata nenänsä. Nenät saisi olla lähempänä naamaa, ettei ne aina jäätyisi. Minun nenä varsinkin halkoo ilmaa niin pystyssä, että se jäätyy jo pienellä pakkasella samantein. Mutta pakkanen on kyllä kaunista!

Photobucket

Joku Solid Supsu ja intopinkeä koira, pakkasta -22 ja meiningit hervottomat. En ymmärrä miten koira jaksaa ilahtua pakkasesta, vaikka se selkeästi tuntee sen. Seuraa parvekkeelle töpö vispaten, sitten juoksee taas sisälle lämmittelemään ja taas pakkaseen. Jos olisin koira, niin juoksisin vaan pikapissalle ja pikakakalle tässä säässä.

Mutta ei tässä mitään jännittävää. Uusi joulu entry koittaa sitten pian, jossa fiilistelen lahjoja sun muuta :) Nyt vaan piti fiilistellä joulun aikaa, koska on ihanaa laulaa väärillä sanoilla joululauluja eläinten ja armaan kanssa, sekä ottaa tanssiaskelia aamutakki lepattaen.

2 kommenttia:

  1. kiva entry! villenkin lempparileffa on terminator 2 :-D se on kuulemma jopa itkenyt sitä kattoessaan!

    ja toi paketti, eikä, paras :::DD

    VastaaPoista
  2. Haha, meillon siis sama lenpparileffa! Kai se kans itki, kun katsoi ekan Transformers-leffan, sen hollywoodtuotannon tekosen siis? :D

    Ja joo toi paketti oli ihanin. Siistein mitä olen koskaan saanut.

    VastaaPoista