Sivut

torstai 9. joulukuuta 2010

On lunta tulvillaan...~

Kiitos, kiitos, kiitos. Kiitos siitä, että saatiin Helsinkiin kamala lumimyrsky ja hirveät kasat nietoksia. Enkä ole nyt edes sarkastinen! Postissa tuli juuri sopivasti upeat kultaiset lumikenkäni, niin on kiva kahlata tuolla. Harmillisesti vaan rouvaskoira sai kennelyskän suurien nietoksien aikaan, niin ei voida mennä pitkille lumilenkeille :c Koen huonoa omaatuntoa siitä, että sen pitäisi olla "liikkumatta" vielä joitakin päiviä, tuurilla jopa viikon verran, että olisi tervehtyminen ihan varmaa. Kennelyskä kuulosti ihan kamalalta ekoina päivinä, nyt se jo hellittää, mutta en uskalla ottaa riskiä tuollaisen nietoskoiran kanssa, että kehtaisin päästää sen kaahaamaan. Me kävästään siis vaan vessassa pihalla, koska hysteerinen omistaja ei halua pahuuksia koiran keuhkoihin. Mut silti on ollut vähän Bissen pakko hypähdellä itsensä kokoisiin nietoksiin kylpemään :D Toivottavasti paranee pian, niin voidaan tehdä lumienkeleitä sen kanssa tuolla!

Photobucket

Itsenäisyyspäivän vietin mummon kanssa, mentiin koiran kanssa sinne muhimaan. Menin lähinnä kyllä sen takia, että olen siellä hyödyksi, kun mummo käväsi silmäleikkauksessa. Tai jossain laseroinnissa. Oli kyllä mukavaa, koirakin nautti olostaan ja onneksi malttoi jopa pötkötellä kanssani, kun sitä yskitti liiallinen riemuidiootteilu. Juoruttiin hyvin mummon kanssa, syötiin itsenäisyyspäivänä joulutorttuja ja arvostelin kättelijäisten asuja niin kovasti, että oli melkein kurkku käheänä :D Ja tein perinteiset, eli aloitin katsomaan Tuntematonta Sotilasta ja nukahdin kesken kaiken. Koira koisi saman peiton alla ja sekin kuorsasi niin kovaa, ettei me molemmat varmaan ymmärretä laatuelokuvien päälle. Ja mummolassa oli ihanat jouluvalot ja yöllä pihalla ei kuulunut _pihaustakaan_. Tiedättekö, kun kuulee hiljaisuuden? En tiedä mitään rentouttavampaa kuin sen, että on pihalla ja tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt hetkeksi. Haluaisinko edes muuttaa myös Vuosaareen, kun täällä ei ole koskaan tarpeeksi hiljaista. Tosin, kai siihen hiljaisuuteenkin sitten tottuisi ja arvostus vähenisi vuosien mittaan. Mahdollisesti.

Olen myös ollut ihan hyvä tonttu, olen ostanut jo paljon joululahjoja. Myös itselleni :D Piti tilata yksi paita ja sitten kans tosiaan uudet talvikengät. Lupaan kuvata ne kengät, koska ne on ehkä hauskimmat ikinä. Kaksi ihmistä jo kylillä kyseli, että mistä olen ne hankkinut. Mutta täytyyhän sitä itseänsä hemmotella, varsinkin, kun on tullut bongailtua hyviä tarjouksia. Ja mummo saa tänä vuonna niin paljon lahjoja, ettei se jaksa edes kaikkia avata! Ihana mummo, se ansaitsisi paljon enemmänkin. Ja Jerekin saa ihan kivoja lahjoja, tai no, toivottavasti ne on myös sen mielestä kivoja. En uskalla paljastaa vielä mitä olen ostanut, koska se saattaa vakoilla blogia... ;o Isälle on vaan mahdottoman hankala keksiä mitään, annoin sille jo itsenäisyyden kunniaksi kuubalaisen sikarin. Mutta mitä haluaa keski-ikäinen mies, jolla on jo kaikkea? Se saa lapas-kynsikkäät, koska tupakoi, mutta mikä olisi joku semmonen... oikein huima lahja?

Photobucket

Ja Louis on kunnostautunut ja yrittänyt syödä lahjapaketteja auki. Se ei vaan tiedä, ettei niissä ole vielä sille paketoituna mitään. Se saa avata pakettinsa vasta aattona :) Ja omistaja vielä miettii, että mitkähän olisi elukoille parhaat lahjat.

Ainiin! Olen varannut ja varausmaksanut itselleni kaksi eläinvauvaa. Kamala ikävä jo nyt ja vauvakuume, mutta vauvat on vielä Porissa. Toivottavasti ne saisi sieltä kuljetuksen ensi viikolla tai jopa tällä viikolla, koska haluan jo pussata niitä hirveästi. Iski kamala rottakuume ja koska gambialaisten poskipussirottien kasvattajat olivat kaikki lopettaneet kasvatuksen Ruotsissa, niin "tyydyin" tavallisiin kesyrottiin. Niissä on vaan se huono puoli, että elävät sen pari vuotta, kun taas ne gambialaiset jättirotat porskuttaisi 7-vuotiaiksi. Noooo, mutta kesyrotat on ihania. Kaksi kaunista tyttöä meille kotiutuu toivottavasti pian ja jos innostun, niin vien toista näyttelyihinkin :) Ja sitten saattaa kotiutua EHKÄ kolmas seuraavasta poikueesta, muttei vielä tiedä.

Tässä linkit tyttöjen kuviin, en kehtaa anastaa kuvia kasvattajalta, joten ovat linkkejä tämän kotisivujen kuviin:

Laikkukylkinen tyttö.

Silokylkinen tyttö.

Ja kyllä ne on mahdottoman nättejä <3

Photobucket

Jatketaanpas ny sitä sängystä kuikuilua, kun siinä me ollaan hyviä!

2 kommenttia: